39

Търпелив

преди 4 години

Политическата власт е толкова нагла и безсрамна,че не и пука. Предполагам след разкритията подслушването и следенето са се увеличили,вместо да намалеят.

38

Динко

преди 4 години

Да си седи в Русия, там му е мястото. Какво толкова напира към Америка, там ако има правосъдие, той трябва да бъде с някоко доживотни присъди.

37

сноудън е герой

преди 4 години

помня как преди години всеки смяташе, че следенето в интернет е "теория на конспирацията". висчките тези хора повярваха, след като сноудън пусна доказателства.надявам се скоро да се появни някой герой, който да извади наяве кирливите ризи на всички масони, жертвоприншения, педофилия, планове за световно господство, разпалване на войни, разрушаване на суверенни държави, и тн.. списъкът с престъпления срещу човечеството е безкраен.тогава ще стане ясно, че всичко това е истина, а не "конспирация"

36

Анонимен

преди 4 години

Тоз горкия толкова наивен :) какво си помисли, че ще стане като по филмите :) ще каже истината и ще стане герой някакъв :) никога няма да се върнеш в САЩ ще си седиш в азиатската клоака.

35

Анонимен

преди 4 години

В задкулисието на всяка една държавна власт има мръсни тайни.Избрал ли си веднъж да се ,,оженищ'' за държавата,връщане назад няма.За предателство от най-висока степен ще те осъдят дори ако си гражданин на ,,Южният Полюс'' където още не е определен къде е точно.Най-стряскащото е че е отишъл при руснаците,понеже си е мислил че те са най-чистите.И сега вместо да е уважаван в обществото и държавата си,се чуди къде да иде да го скрият.Пълен *** е за мене този.Защо мен не ми дадат неговата служба??

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък що иска да се маха от Русия? Хората чакат с години за руско гражданство, а той иска да бяга оттам.

33

do 33

преди 4 години

До Гошy FuckUDnes.bg...mnogo si tap be Sashe (Goshe) !!! Da ne mislish ,che muchashtite ubivat po-demokratichno ?!?? Traikai si ! Umstvennia ti bagaj se izgava ot fotografiikata ti samo !!!

32

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Радвай се, че си американец. Ако беше колхозник досега да си пил един чай с полоний или да са те напарфюмирали с Новичок досега, ***!

31

Този мърляч

преди 4 години

Този мърляч разбра най-после, че да се живее в Русия е се едно да си в затвор.Какво очака, да се върне и да го обявят за национален герой !Стой си там при Путин нещастнико !Стоян

30

Анонимен

преди 4 години

Всичко написан в тези коментари ме кара, да вярвам, че по-голяма овца от Българите нема. Падара Бойко, сега ви стриже, ще ви стриже, още 2-3 години, после ще са другаря Овраров (ах, иронията) и Слави.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ти забрни нещо, па гледай,как набира популярност ... е, освен ако не говорим за Българя.

28

Тръмп

преди 4 години

Вие сте роби и затова, ще ви третирам като такива....

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Какъв прдател е? Предал е десетина чичковци, който лъжеха народа на САЩ, че го бранят.

26

Анонимен

преди 4 години

Предателите нямат родина пич.Стара мярка.

25

сара

преди 4 години

Жалко за безсмислената жертва на този млад човек. Напълно е осъзнал, че не си е струвало. И Русия няма нищо общо с това.

24

Анонимен

преди 4 години

Само в България има търпимост към руските шпиони. Най-много да те извикат някоя сутрин да изпиеш едно кафе със следователя и след това да те пуснат да се оправдаваш по телевизиите колко голям патриот си и да водиш русофилски митинги по язовирите. В САЩ тоя номер не работи.

23

Анонимен

преди 4 години

Единственото на което може да разчита Сноудън за да не лежи в затвора в САЩ е Путин да царува в Русия поне още 100 години.

22

Анонимен

преди 4 години

Костов каза тези дни по една телевизия, че българинът е нещо като някакъв въвлечен във заблуди русофил, но пък защо емигрира в Щатите и Канада. А Сноудън се размисли.

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя предател никога няма да се върне в САЩ, защото там съдят много лошо. Доживотната му е вързана в кърпа. От друга страна твърде е вероятно наследниците на Путин да го екстрадират в САЩ в знак на помирение.

20

Анонимен

преди 4 години

Няма кой да те обича в щатите. Осъзнал си го.