150

Анонимен

преди 4 години

Бойко го каза директно: Спирането на БНР - русофилски саботаж !...както и хакването на НАП !Пък после не вярвайте, че Малинов е кремълски шпионин !!!

149

Шоп

преди 4 години

4500 евро за шеф на национална медия на държава от ЕС? Ми вие за колко искате да работи тая работа? В България такива заплати взимат холяди хора.

148

Търнокоп

преди 4 години

Ами така като гледам тая шия няма да е от туршия.

147

Анонимен

преди 4 години

В ерата на интернет и ютуб чета коментарите и съм потресен. Коментирате заплатите на човека а не коментирате че в БНР работа 500 души сигурно, а във едно интернет радио 3-***

146

Анонимен

преди 4 години

В тубата има 15 годишни деца, които биват гледни от повече хора, от колкото има, слушащи БНРту.И не говоря за звезди, а за разни, популярни на местно ниво сред другарчетата ...

145

Анонимен

преди 4 години

Радио?Коя година сме, бе? Некакви подкасти ли са, каквое? Що не мгоа, да го намеря ни в Podcasts, ни в Spotify?

144

Търтей

преди 4 години

Е, ко, на минимална заплата ли да е, да не е на поточна линия да туря капачки на буркани!

143

Анонимен

преди 4 години

На тоз само боята му за коса е повече от илядо лева на месец. Даже е малка заплатката. Ми за "Виагра"?

142

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката много ми прилича на един бивш колега инженер.Беше кльощав, мършав, изпосталял.Премести се в друга голяма фирма в отдел продажби.Стана нещо като търговски сътрудник.И оттогава направи такава хубава гушка.Да му се ненарадва човек!

141

Анонимен

преди 4 години

До JonНима си мислите ,че тази заплата не е одобрена от Бойко ? Това са неговите методи на работа,на послушковците тези дето са само папагали им дава огромни заплати още по-вече ни ги плаща той от джоба си ,но са негови слуги и изобщо не си правете илюзии че този получава по-вече от Бойко.....На Бойко това е официалната заплата за пред материала !

140

някой си

преди 4 години

Ми един мой бивш колега инженер, преди години ми се оплака че работил в БНР.Заплатата едва му стига за ядене, само остава да започне да гладува.Нищо не се е променило от времето на Тодор Живков.Иначе щеше ли Шкумбата да съчинява такива весели скечове използвайки вицовете от онова време като човек който си пише автобиографията: "Произхождам от бедно инженерно семейство..." и т.н.А митничар и до днес е престижно да си. Виж само бензинджия не върви вече.

139

Анонимен

преди 4 години

ПРАСЮГАТА НА КОЙ КОМУНИСТ Е СИН?

138

ПЕНКО

преди 4 години

И СИ БОЯДИСВА КОСАТА !!!! НО КОЙ МУ ДАВА БАНИЦАТА ???? СЕГА АКТИВНО ИНТЕРВЮИРАТ "БЕЗМИСЛЕНАТА ПАПИОНКА " ОТ БИВШИЯ СЕМ ...САМОУКРАСИЛ СЕ *** ... ВИТИЕВАТСТВАЩ - ЗА НЕЯСНИТЕ НЕМУ НЕЩА !!!!!!! НО ЖУРНАГЪЗЦИТЕ НЕ СПИРАТ !!! ДЯВАЛЪТ ЩЕ СЕ ПУКНЕ ОТ ЯД ,ЧЕ ДНЕС ЧОВЕШКАТА /ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА/ ДУША СЕ КУПУВА ТОЛКОВА ЕВТИНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Jon

преди 4 години

Да го закриват това скапано БНР и да видим тогава как някаква *** ще взима 8 хил. на месец.

136

Анонимен

преди 4 години

Ами няма смисъл наистина от национално радио. Ако идеята е да има медия, която да отговаря на по-специални изисквания, т.е., да има контрол над това което се излъчва, тогава има смисъл, но кой иска да слуша контролирана медия - никой - всеки се сърди, когато се оказва влияние. Значи това с контрола е мисия невъзможна а и до голяма степен неправилна. Но тогава за какво се харчат парите ми, ако това радио е като всяко друго?

135

до 133

преди 4 години

браво! ти откри Америка! Те за кво мислиш реват частниците за кадри? децата що учат публ. администрация и псиохолияи други логии?

134

Анонимен

преди 4 години

малко да вдигнем нивото на форума! Разбирам недоволството, но да сме обективни! Тук постове от типа "за кво ни е националлно радио" издават доста, меко казано, нисък хоризонт и обща култура...

133

Дедо

преди 4 години

А за Стоян Мавродиев и заплата от 40 000!!! БЕЗ БОНУСИТЕ - НИЩО,А?!?!!?

132

Was

преди 4 години

Защо не се каже ясно, колко хора слушат БНР .Какъв им е рейтинга като са толкова много на държавната хранилка. Има ли нужда от това радио ? Защо журналисти на държавна служба взимат толкова големи заплати? Взимат ги от доходите на всички работещи българи,защо?

131

Смешник

преди 4 години

После пари нямало . БНР сиг от реклама не може да генерира тия пари ,но като се взима отнтия със 600лв доход може на някоя послушна пешка да взима 8к просто нямам думи , пак медицински лица много им било 1500лв (не съм медицинско лице) образованите хора взимат под средната заплата която със тоя пример виждаме как се уформя. Жив и здрав да си е да си ги харчи ама поне някой с акъл сложите да може да отговаря на въпросите че смешна работа