257

Цербер

преди 4 години

Кочините в опустелите села празни, кошарите в обезлюдената Странджа празни. Навсякъде *** башибозук. 200 милиона за "къщи за гербери" има за обикновените фермери няма. Милиарди за детски площадки, балетни зали и трибуни без стадион (в Драгоман) изхарчени, а сега ще ядем замразено свинско по 10 лева внесено от другия край на света. Питам кои ще пътува по магистралите из "Севрозападнала" България, където и хора и животни не останаха. Анатема *** герберски.

256

Анонимен

преди 4 години

след като Ви взехме асансьорите. Взехме евтините апартаменти. После взехме хубавите училища и сложихме нашите деца в тях. Абе, взимаме, взимаме, взимаме. А, вие пак гласувайте за нас и така за трети път. "Много са лоши тия комунисте бе". Е, те така с този лозунг "г.л.л.у.п.авия" булагар гласува за вече втори пореден път и МУТРИТЕ печелят. После, защо нямам.Еми, няма да имаш *** щото мутрите не са научени да дават. Те само взимат, взимат, взимат...Хайде и късмет. Глада е здраве казват, ама

255

Пешо Секса

преди 4 години

Важно е, че лихвите за кредит са ниски. А пари за храна не остават. Скоро ще има изревали с отнети жилища от ЧСИ. Много хора си надскачат възможностите.

254

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Няма да вземат да повишат данъците и най-вече данък общ доход. Ами правят такива простотии.

253

Чичо Ваньо

преди 4 години

Пак да гласуваме за ГЕРБ в знак на благодарност!

252

Анонимен

преди 4 години

Идват избори -- ГлаДувайте за Герб......

251

... а хората ?

преди 4 години

...ами Хората си трайкат ! Така успех не се постига, ей!

250

дебилчо бг

преди 4 години

гласувайте , гласувайте пак за герб

249

Магистралният Бос

преди 4 години

Няма да се плашите, обещал съм ви повишаване на доходите, ама нали се сещате че тези пари трябва да дойдат от някъде, затова сега ще ги вземем първо от вас пък после ще видиме, ако има достатъчно за мене и за колегите може и за вас да остане.

248

Анонимен

преди 4 години

Нашите хлебарЕ само се ослушват нещо от някъде да се чуе или зададе и веднага хоп цените нагоре.Оправдания много -от кишата и сушата, до международното положение и те така било "пазарна икономика" така ни казваха га правеха "демокрацията" !!!

247

Русофил

преди 4 години

Тоя селски хляб на картинката го имаше при Соца, а сега - ***...И Сушард, и Милке нищо не важат пред "Малчика"? Да не говорим за вкуса на сиренето, кашкавала, саламите, луканките, а пък млеката.... - как се случи така, че Соца си укри готварските рецепти?

246

men

преди 4 години

дайте да ги ......един път бе. да видим дали ще дойде промяна. следващите ще дават отчет по три часа всяка вечер по националната телевизия и заплатите ще станат поне като румънските. ама требват топки а ние сме най големите скопняци не само в европа.

245

гроб резултати

преди 4 години

да ама заплатите - си стоят еднакви

244

Анонимен

преди 4 години

Лека полека се почва, след ниските лихви идват съдия изпълнителите. Богатите правят най-много пари по време на криза.

243

Папугай

преди 4 години

Хляба, зеленчуците, тока, горивата и т.н. скачат само защото българина спи и не скача.В Англия цените им са същите като в БГ, но тук заплатите са в пъти по-големи.

242

Анонимен

преди 4 години

Вече дори загубихме единственото ни предимство - евтиният живот. Дори и туристите вече няма да искат да идват - същата цена но много по - лошо качество на пребиваване. Единственото все още хубаво е, че храната ни е по - добра но и доста храни вече прецакаха.

241

Нова възможност

преди 4 години

Възраждане с действията си показват, че са за истинска промяна, но Вие пак си гласувате за ГРОБ и само ревете!

240

MR Buch

преди 4 години

за 3 месеца живот в друга държва от ЕС и.....разходите ми за храна в сравнение с София, се оказаха по - ниски

239

До Мишо 251

преди 4 години

Бъркаш демокрация и капитализъм. Демокрацията НЕ е икономическа система, а социализмът, в интерес на истината не е икономическа система. Затова може да съществува социалдемокрация.

238

Мишо

преди 4 години

Браво, Бойко, браво! Ей това е демокрация всичко поскъпва - водата със 100%, тока с 10%, гражданската отговорност двойно по-скъпа! Сега хляба, зеленчуците и месото!Браво Бойко обеща, че ще ни вдигнеш заплатите с 20%, ама не забравяш преди това да си ги вземеш. Знам, че си говорил с шефа ми да ми вдигне заплатката!Хора, отворете си очите живеем все по-зле! Комунизма ли ви е виновен, айде 30 години преход! Е няма такова чудо! Пенсия на 65, фалирали застрахователи......... чудна държава!