7

Waffen SS

преди 4 години

Такива,каквито днес нямаме.Нямаме кибернетика,роботика,бионика,електроника,химическа промишленост,машиностроене в цялото му разнообразие,енергийно-машиностроене,не произвеждаме оптически влакна,а още 1987 година в Сливен се произвеждаха,нямаме порцеланова,стъкларска/освен два-три три турски завода/.Нямаме даже памуко и вълнено текстилна промишленост.Ако шиенето на *** и потници с чужди суровини,отглеждането на марихуана,проституцията и нарко-трафика и нарко-разпространение не е промишленост.

6

Замислен

преди 4 години

Защо ли изпитвам силни съмнения към това твърдение? Инженерното образование е доволно сложно и нещо не виждам смисъл от инвестиране на време и усилия в подобна специалност предвид нулевата възможност за реализация след това ?! Под нулева, включвам разбира се и работата като инженер за 700 лева.

5

Waffen SS

преди 4 години

Само ще добавя,че въпреки, се съм с начално образование съм много умен.Сега събирам пари да покрия клозета в двора и после започвам да уча за журналист.

4

Дизайнер, бабам

преди 4 години

След "ремонта" на "Графа" "инженерите отново на мода"!И архитектите И съдраните дънки Впрочем, съдраните дънки не са излизали от мода Както и платената, пардон - купената - диплома за "вишу" ...

3

ало, другарю Вафла,

преди 4 години

а каква промишленост имахме бе? Айде да разкажеш, аман от руска пропаганда! Пак бяхме на дъното на съветския блок, зад нас само Албания!И промените ги направихте ДРУГАРИТЕ, не помните ли? правите се на улави! Заграбихте трудда на народа комунистите!

2

СТИГА БЕ!

преди 4 години

СТИГА ПРОПАГАНДА! КВИ СА ТИЯ ЛЪЖИ?НЯМАТЕНОВИНИ, А АГИТ МАТЕРИАЛИ!

1

Waffen SS

преди 4 години

Професията инженер да не е дреха,че да е на мода.Просто с настъпването на необратимите демократично и неолиберални промени ,България беше тотално де-индустриализирана.Страната вече няма почти никаква промишленост:няма електроника,роботика,машиностроене,химическа,стъкларска,транспортна и т.н..Има едно шиене на *** и потници,но с чужди суровини и малко добивна промишленост,силно замърсяваща -почвата и водите.Даже няма вълнено и памучно текстилна промишленост.Така,че много инженери трябваше да се