10

До 1

преди 4 години

"271 левчета и 17 стинки пенцийка за работа в мина." - това не е пенсията за работа в мина, а разликата между парите които би следвало реално да получи и това което е получил след като е представил фалшивия документ. Примерно, ако е трябвало да взема пенсия от 300 лв, е взел пенсия от 571,17. Мисли малко преди да пишеш. А като гледам колко хора са ти сложили + без да се замислят над думите ти, става пределно ясно колко е умен "материала".

9

Анонимен

преди 4 години

Разбойничеството в България пристигна с армията на СССР. Тия русофили днешните не се интересуват от тоя факт. Началото на ограбения фонд на пенсионерите се извърши 1948г. Хиляди частни фирми си плащаха с марки в книжките си ца пенсия. Хиляди фермери , земеделци с идването на колхозите. Започнаха от нулата отново 1948г. На майка ми НОЙ не зачете книжката с поставените марки. Така годините от тоя труд.не се изплати . Модела на разбойничество дойде от Изток.

8

Анонимен

преди 4 години

Някъде води ли се отчет колко човека имат реален трудов стаж, но не могат да докажат част от него, защото липсват документи и това не е по тяхна вина?То не бяха изгубени архиви, наводнени мазета и не знам още какво ...Но когато заловят един *** със спорни документи, това става новина с национално значение.

7

Брат*чед на @й дука

преди 4 години

Защо бе,КостУФ,бре @й дук,защо докара ни до тук!?

6

Анонимен

преди 4 години

Едни печатат бюлетини, други фалшив ТЕЛК, за пенсия пред НОИ. На определени фирми им печата бонове за храна. Всичко може в Кюстендил. БСП е силно.

5

Анонимен

преди 4 години

Като се прочете за фалшива напечатани листа. Сещам се за Кюстендилската М. Манолова.

4

БПФ

преди 4 години

А от тия с фалшивите ТЕЛК-ове колко осъдихте, бе?

3

Активист на БКП

преди 4 години

А шефчето на НОИ в Силистра кво го направихте,ба !!!???

2

МНЕНИЕ

преди 4 години

Почти 1 500 000 човека в България са с Фалшиви пенсии .Да видим след гратисния период през 2023 колко човека ще се пенсионират редовно , с плащане в НОИ . Всички които реват че са им ниски пенсиите и техните алкохолици внуци нямат и лев внесени в НОИ .

1

Само питам

преди 4 години

A защо е осъден УСЛОВНО ? Възстановил е до стотинка взетото с измама ? Покрил е разходите по делото и разследването на полиция и данъчни ? Или съдията се е "смилил" над измамника ... щото тия пари не са били извадени от неговия джоб ......