19

Анонимен

преди 4 години

Че то повечето български фирми трябва да присъстват в този сайт! Или ще те осигуряват на нереални пари, а ще ти плащат друго, но дойде ли моментът да си ходиш, плащат по ведомост или ти бавят заплатата или за тази заплата вършиш работа като за 3ма. Винаги се минава с номера, слаб месец, нямаме пари. Ако не ти изнася, тръгвай си. Няма незаменими хора, само че поискай отпуска и гледай какво се случва... от няма незаменим хора, точно ти си този, който не може точно сега да излезе в отпуск!

18

Анонимен

преди 4 години

Никой разумен човек не участва в синдикални сдружения. В КНСБ пък - съвсем. Колкото и реклама да си правят.

17

До 15

преди 4 години

До 15 На кого да се обадятКъде е Чиновника да рИве колко е "тежка" работата на държавна хранилка в администрацията ??!

16

Анонимен

преди 4 години

MI TO V BG IMA LI KOREKTEN RABOTODATEL A OVCI?

15

алтернатива

преди 4 години

Исахак Похасян е главата на Арменската Апостолическа Църква в България.

14

Анонимен

преди 4 години

Въх , ах ти да видиш, давайте сигнали давайте а дали на другия ден няма да сте на килима при работодателя си М ха ха ??!!!

13

ИнтересноПредложение

преди 4 години

прави 20 , но някой трябва да поеме известна отговорност - например, да гарантира анонимността на лицата, сигнализирали за безобразия, но същевременно да се изисква от тях да дадат данни за себе си.Защото е възможно някой злонамерено да напише клевети.И ако оклеветеният заведе съдебно дело, да има от кого да се потърси отговорност.С други думи, идеята не е лоша, но не е лесно да бъде осъществена така, че да има някакви гаранции и срещу оклеветяване на работодател, и срещу отмъстителността му

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Чух от познати за продавачка, която била уволнена от работодателя, след като я ухапало куче. Раната ще да е била по-сериозна, защото жената накуцвала с наранения си крак. Работодателят решил, че това не прави добро впечатление на клиентите на магазина му.Не знам други подробности. Дали е имала договор? Дали членува в профсъюз и т.н? Много съм далеч от този тип професии и не мога да си представя какви точно са проблемите на продавачите в търг.обекти и кой би могъл да ги защити.

11

Ихаа

преди 4 години

И в свети власт офиса на еконт много обичат да плащат заплати.

10

Анонимен

преди 4 години

КНСБ никога на никого работа не е свършил. Не се хабете да им се обаждате! Полза от тия - никаква.

9

то - идейно

преди 4 години

20, правим сайт...на готова платформа нищо че можем да си го " нарежем". И? Трябва ни SEO! , Админи 24/7...т.е ново КНСБ, но по-работещо, за без пари?21, може да го делим на 2+1Рсротодатели---+++Работници---+++Комнтиращи, може би безработни, пендионери дори -18Мислете...подкрепям принципно, но...? Ще ви видя.

8

Анонимен

преди 4 години

Подаваики сигнали може само да ги направите по известни и некоректни

7

Анонимен

преди 4 години

Костов инструкторе радваш лисе с тая дето мия прати а да ти пожелая приятна вечер и на теб и на нея и дано лющи кючек цяла нощ в леглото ти

6

На кого да се обадят

преди 4 години

служителите в магазин за хранителни стоки, на които предварително е казано, че на 31 декември ще работят до 18.00 ч. Те са приели. Но в 17.55 ч. пристига синът на собственика и е навъсен като тъмен облак. Не поздравява, влиза в склада и изревава "Каква е тая мръсотия! Веднага да почистите!" (Не е мръсно всъщност, но той ги принуждава да свалят всичко от рафтовете и да почистят основно. Това продължава до 23.00 ч.!) После се разбрало, че се бил скарал с приятелката си и търсел "къде да си оттуши"

5

Смешко

преди 4 години

ХахахахахахахаххахахааахахахаКНСБ били защитавали работниците. Хахаххахахахахха

4

Коко

преди 4 години

И после вън... Голяма анонимнаст

3

рфл

преди 4 години

Ще се обаждат на работодателите и ще казват, вижте какво за 1 месец имаме 50 сигнала за вас, давайте парите иначе ще ви пратим проверка да ви глобят. А *** които ще свалят приложенито ще са тези с мозък на 5 годишно, което пише писма на дядо Коледа да му донесе камионче.

2

1234

преди 4 години

Нима мислите,че някой ще се оплаче от работодателя си ?

1

Анонимен

преди 4 години

Пробутали една де не може да чете ама с претенции Костов не се занимаваи с тия да не теглиш щото днес си ни подиграл утре сисе