49

Русофил

преди 4 години

И Путин ще помогне на Рияд - ще им даде С-400 - къде е проблемът?

48

men

преди 4 години

смэте му се на *** ама разкара хамериканци, ингилизи, франсета, германци и главорезите им от саудтиските затвори от сирия. преди няколко деня скръцна със зъби и на нъти яху и оня спрея да си праща американсктие таратайки да бомбят. другаря ви порко освен като панаирджияска мечка да ходи да режи ленти на кирьо параходчето, да тъпче дръжки на микрофони и да лиже подметките на йозеф дол не съм го видял. спрете да плюете по другите и вижте нашата кочнина че скоро ще стане кончина. какво ще направ

47

порко подрисоф

преди 4 години

гошко, фес.бг и ат не ги обичам ама ти вземи се прекръсти на гошу галошу по-добре

46

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Жужу иска пак да си пробута некадърните железа, покрай които прелетяха всички американски пейтриъти. ПОсле руската пропаганда почна да заеква и лъже, че половината паднали, а американците си казаха простичко, че от всички ракети само една паднала, останалите поразили целите си. Ама *** зацвилиха от радост и повярваха на колхозническите лъжи, разбира се

45

Анонимен

преди 4 години

До Само питам "Камиларите Хуси ? Чаршафосаните иранци ? Бедните алкохолизирани рашки ?"Отговарям : богати овчари-цър--вули!Най прочути кене фочистачи в Европа

44

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

43

Анонимен

преди 4 години

Саудитците гарантирано ще се отчетат с покупка при руснаците. Пазят, не пазят ракетите, най-малко Путин ще се обади на момчетата - "Я да спирате с тези дронове, че ще компрометирате скъпата техника която сме продали на баш Чаршаф ал Чалмал. Вий откъде мислите че ще дойдат парите за заплатите ви!?"

42

Приятелски

преди 4 години

Путеин използва своя приятел с чалмата , първо да бомбардира рафинерията и да вдига цената на нефта , после да си продава оръжията. Целта му е с една бомба - два заека.

41

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Да ти помогнат САЩ е като ГЕРБ да ти предложат борба срещу африканската чума на свинефермата ти ...

40

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Някакво племе, с някакви дрончета проби американското ПВО разположено над Саудитска Арабия.Какво ли ще стане, когато някоя свръх модерна, неуловима руска ракета потегли към Вашингтон с ядрени бойни глави ? ...

39

ДНЕС

преди 4 години

Веднага след нападенито Путин предложи на Саудитска Арабия да им продаде С400 - слагаш и забравяш - няма Интернет , няма мрежа - има ли Дрон или Ракета - прихваща и го гърми . С такива комлекси беше защитена България преди Демокрацията .

38

Адолф

преди 4 години

Хаха това е шанса на ПутяДа си пробута нефта със високо съдържание на сяра който го върнаха от Полша и Беларус. Или те вече ни го натресоха на нас чрез Нефтохим?

37

Анонимен

преди 4 години

СAЩ помaгaтели нa кoйтo сa помoгнaли после от тaм нaрoдa бягa кaтo от свинскa чyмa.

36

ПутяТарикатчето

преди 4 години

ПутяВеднага си направи устата да вземе дела на Саудите в търговията с нефт. Не го правел с користни цели, искал само да помогне нали са приятели със Принца.

35

ТHE Патриот

преди 4 години

В света на транс-атлантическите "ценности" не търси логика ,че става смешно !То не бяха огнеопорни паспорти на терористите от 9/11 ,то не бяха оръжия за масово унищожаване,то не беше Осама ,химически оръжия на Асад,руснаците им се намесили в изборите и избрали Тръмп,"отровили" Скрипал,водели и хибридна война на всичкото отгоре представяш ли си !Епстейн се самоуби в клията си точно когато камерата не работила !Гари Уеб разкрил нарко-трафика на ЦРУ с два куршума в главата ,самоубийство :)Та така!

34

Анонимен

преди 4 години

И защо Русия трябва да помага на камиларите?

33

Защо ли?

преди 4 години

Няма отговори на въпросите поставени от МО на Русия,как един обект който е заобиколен от 5 военни бази пълни с най модерно оръжей,радари,ПВО системи и самолети не са засекли тези дронове?!

32

Василев

преди 4 години

На 11 септември е сакрална дата!!!Агент Тоукстър Дулитъл!ЦРУ!!!

31

Цирк сащ

преди 4 години

Как ще помогне?като им продаде още бракувано и старо оръжие което не може да спре едно племе Хутите ли?

30

Наблюдател

преди 4 години

Тръмп ще помогне на Иран, много ясно.