19

Тайка

преди 4 години

When Taika Waititi, who is Maori/Jewish, was asked about why he chose to play the role of Adolf Hit.ler he said "The answer's simple, what better '*** you' to the guy?"Xaxaxaxa :D

18

Тайка

преди 4 години

When Taika Waititi, who is Maori/Jewish, was asked about why he chose to play the role of Adolf Hit.ler he said "The answer's simple, what better '... you' to the guy?"Xaxaxaxa :D

17

Анонимен

преди 4 години

До Тайка - A aз смятам дядя Адолф за един от великаните на 20 век .

16

Тайка

преди 4 години

Тайка лош филм няма. Той е един от най-оригиналните режисьори на нашето време. Чакам с нетърпение филма.Също така съм сигурен, че оня бо.к.лук Хитлер ще се върти в гроба си ако види как е портретиран. Бих му забил едно динамо в гъ.зо.

15

Тайка

преди 4 години

Тайка лош филм няма. Той е един от най-оригиналните режисьори на нашето време. Чакам с нетърпение филма.

14

Анонимен

преди 4 години

Навремето един велик актьор изигра в цял комедиен филм главната роля, имитирайки Адолф Хитлер с много хумор.Мисля, че много хора знаят кого имам предвид, това е Чарли Чаплин във "Великият диктатор".Само гениален актьор би могъл да изиграе ролята на Хитлер в забавен и смешен филм.Друг подобен е на Куентин Тарантино "Inglorious basterds". В него австриецът Кристоф Валц успешно изиграва една от главните роли на нациста полковник Ханс Ланда от SS.Има син, който е равин в Израел.

13

време е

преди 4 години

Е някой да направи филм на ужасете за сталин ще има голям Успех.

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно - фюрера след толкова години все още е трън в *** на доста хорица. А цял германистан го издига и му се кланя навремето. Фокуси от цирка.

11

До 5

преди 4 години

И каквоооо от това, бе кратуно! Това е един изключително талантлив и оригинален режисьор. Такива в скъпия ти кратунистан нема.

10

Кръжок

преди 4 години

Тука пак гледам сбирка на кръжока на младите кафеви човечета.Дерзайте!!!

9

без морал

преди 4 години

Някои си търсят поле за изява,и пет пари не дават за морала!А за истината да не говорим!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ами защото холокоста е голяма далавера!Оня канадски професор,дето само се усъмни,го вкараха за 3 години,какво остава за другите!?Интересното е,че някои евреи си признават,че е така!

7

Анонимен

преди 4 години

"Кой иска да се види на плаката на филм, облечен като Хитлер?"Приемате ли заявки?

6

Totenkopf

преди 4 години

*** Христова, грам не разбираш от кино,. Не става само с копи и пейст.

5

Шишо Б.

преди 4 години

Много е тъжно да трябва да внимаваш на какво се смееш.

4

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли сериозно, на историята, как един провинциалист чужденец идва в Германия без пукнат пфениг в джоба, и веднага намира пари (валута в най-голямата инфлация) да направи партия, да плаща заплати на партийните стрруктури, да наеме помещения за клубове по цялата страна, пари за униформи и пропагандни материали, и да се избере за канцлер и да нападне Русия и да избие 20 милиона и никой нищо да не разбере от обикновените добрички германци?

3

Един чичко

преди 4 години

Много хора искат да ме играят.......Защото бях прав !

2

Анонимен

преди 4 години

Химикът Гермар Рудолф прави изследвания на почвите в концлагерите където са заровени останките на милиони жертви от Холокоста, и не открива никакви останки. Криминалистиет могат по едон нокът да установят какво е станало след 30 години, а там би трябвало да са останките на милиони, но изследваният на показвт нищо. За този научен резултат химикът е вкаран в затвора! Защо просто не са направили експертна група от химици да повторят изследването и да установят истината, ами го вкарвят в затвора?

1

уфф

преди 4 години

Когато някой се чуди какво да прави,почва с глупостите!