21

Гост

преди 4 години

Може ли някой от вас да ми препоръчи свястна рент Кар фирма на летище София,ако може без депозит или депозит в брой после да не съжалявам като колегите.

20

рфл

преди 4 години

Слагаш парите в джоба и да дойдат да ти ги изтеглят. За да изтеглят трябва банката да го разреши. Тогава защо вярваш на банката, съди тях, нали те ти пазят парите?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Нещо ме бъркаш с някой друг, може би с тези около теб :)

18

Дидо

преди 4 години

Ми като е ***...Дръж две карти и захранвай едната с точно определена сума!Колкото и да се мъчат НЕ МОГАТ да ти теглят нищо!

17

Служител

преди 4 години

До Четене с разбиранеНапълно съм съгласен с изброеното. От личен/професионален опит забелязвам че 85% от нашенци хал хабер идея и внимание не отделят при сключване на договор ! Колата, жилището и душата ще си подарят доброволно.... после ще се съдим. Кога го изградихме този манталитет, че всеки ни е длъжен за всичко...

16

Лапни-шаран

преди 4 години

Ако Владимир Стефанов има договор от момента на взимането на колата, в който ясно пише, че не иска застраховка (предполагам, че става въпрос за Collision Damage Waiver) и няма включена тази сума, то трябва просто да се обърне към банката, която му е издала кредитната карта. Ако в договора се вижда че има добавена застраховка за 250 евро, Владимир Стефанов ше трябва просто да запомни какво да не прави следващия път, като да не о използва същата фирма или да не подписва при променени условия.

15

Анонимен

преди 4 години

"1000 евра депозит, 3к евро ако искам да я оставя на друго летище. Айде поздрави, да не съм престъпник"Не още, ама го имаш манталитета.

14

Анонимен

преди 4 години

До 350лв за 10дни. Защо оценяваш в $ , а не в ? или лв.У нас кола под наем се наема не за почивка . Наема се повече от фирми и чужденци. И у нас няма пройзводство на автомобили. Тази услуга не е популярна за българи за отпуска. Къде е Испания , къде България.

13

Анонимен

преди 4 години

до тук нищо странно ... тези такси винаги ги е имало, за навигация, за седалкапо въпроса със застраховката, защо подписва договор с условия, на които не е съгласен? кой ще съди сега, за какво рент-а-кари колкото искаш, ако някой не ти изнася си на следващия и така. и четеш условията, най-вече за застраховките и самоучастието! най-добре пълна застраховка, която да покрива и самоучастието, най-често се прави към друг застраховател.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Не знам колко автомобила си наемал, но такса втори шофьор и застраховка се плаща от наемащия. Та ужиления е прав.Трябва да се внимава и в какво състояние приемаш автомобила, после да не се окаже да плащаш за тенекии. То не са депозити не е чудо, накрая си паля колата и до там с рент-а-кара...1000 евра депозит, 3к евро ако искам да я оставя на друго летище. Айде поздрави, да не съм престъпник

11

Анонимен

преди 4 години

bg statistikata ko sa i razvikala za bg velosipedi, to biva biva laji, ama tolkova arogantni i nagli...i kade sa bg malki predpriemachi v oglozgania skelet na bg inonomikata, kolko procenta sa ot trudovata bg nezavisima sila?

10

da

преди 4 години

Някои компании пускат много евтина оферта за кола, като като калкулират отделно и застраховката. Въпрос на ценообразуване. Ако *** си мисли че нова кола може да се дава за 35 лв. на ден дори в БГ, проблемът си е негов.

9

350 лв. за 10 дни?

преди 4 години

Такива цени няма и в България. Естествено, че ще има допълнителни такси. Като не ти харесва формуляра - преговаряш. Като ти откажат - не подписваш и с такси. Общо е платил 838,95 лв. за десет дни.У нас средната цена на кола под наем на ден за миналата година е 34 долара. Значи е щял да плати 601,80 лв. за десет дни.Това е Испания, бе чиче - топ туристическа дестинация. Нерде Ямбол, нерде Стамбул?Решил е да изкара няко е евро от компанията, ама няма да им е първия. Плаши гаргите

8

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Па ли ти бе ...

7

Анонимен

преди 4 години

Я го обяснете това че аз не мога да го разбера що значи

6

House M.D.

преди 4 години

Какво е рент-а-кар? Някой, живеещ от рента или...?От какво се оплаква пък този? Наемането си има условия. Като не искаш да плащаш застраховки - не наемаш колата. Ерго, не е измамен.

5

Анонимен

преди 4 години

В чужбина, милите българи са все излъгани, измамени, ограбени ...

4

Четене с разбиране

преди 4 години

След като над подписа му пише застрахователна сума и щом под изписаната застрахователна сума лично се е подписал, на какво основание ще ги съди? Трябвало да подпише, глупости! Ако не е съгласен с условията не подписва. Няма положение, в което подписваш документ и след това казваш Ама аз само с половината условия бях съгласен.

3

Анонимен

преди 4 години

Пак ли съчинения на тема "как да окрадем народа"?

2

Анонимен

преди 4 години

Разни истории на Владимир Стефанов (Бай *** пътува), който е чел недочел какви са таксите, слабо ме интересуват. Пътувам по цял свят- Австралия, САЩ, Европа, Азия. Сигурно съм наел над 100 коли... Е не се е случвало да има каквито и да било такси (започнах да пътувам от 22-годишен- млад шофьор, мениджър съм в IT сектора). Айде без глупости, фантасмагории и безсмислени "статии". Има компании за наем на коли, които оперират по цял свят. Наемът е в пъти по-нисък от това, което беше преди години.