13

Анонимен

преди 4 години

АфД в крайна сметка е не само анти-бежанци, ами е освен това Анти-Еврозона, Анти-ЕС и е пълна с лица които не изглеждат много компетентни и които се въвлякоха в куп абсурдни скандали (помните ли скандалите на Атака като Владо Кузов например). Хората не искат пълния АфД пакет. Но това не значи, че не искат отделни идеи.

12

Анонимен

преди 4 години

Това дали хората искат бежанци и дали искат АфД са две различни неща. В България 80-90% от населението не иска бежанци, обаче МВРО и Атака никога не са достигали такива проценти, нали така.Ако бяха поставили въпроса с бежанците на истински референдум, съм напълно убеден, че немците щяха да гласуват против бежанците. Управляващите ги беше страх да го направят. А ЦСУ в Бавария разиграваха максимално анти-бежанска позиция на думи (разбира се само на думи) за да не загубят проценти от АфД.

11

Анонимен

преди 4 години

"други провинции" ? Вероятно такива с вече преобладаващ африкански, арабски и турски етнически облик..?...Не им знам етническия облик, но от последните избори за ЕП взеха 21 места. Партията на Меркел CDU взе само две повече (23), а Алтернатива за Германия двойно по-малко (11). По средата бяха социалдемократите с 16.

10

А сега сериозно

преди 4 години

Процентите ви нещо куцат. A защо не пишете колко избиратели са зад партията 'Брексит' на Фараж? Не че не знаем колко са де, от изборите за ЕП. Отнесоха всички останали партии с много. Процентите от партия Брексит, ако се съберат с тези за Торите на Борис Джонсън, ще са внушаващо мнозинство,Не напразно подажната политическа върхушка бяга като дявол от тамят, от предсрочни избори. Не "малък шанс' както пише в статията, а въобще никакъв шанс за комунистите на Корбин и уж-либералдемократите.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7"други провинции" ? Вероятно такива с вече преобладаващ африкански, арабски и турски етнически облик..? И/или транс-сексуална ориентация ?!

8

Анонимен

преди 4 години

Koга? 31 октомври наближава. Днес Борис Джонсън нищо не е договорил, ако знае и той какво очаква да му дадат.

7

Анонимен

преди 4 години

Те за бежанците не са ги питали в Германия, но партиите имат ясни становища по въпроса в предизборните си кампании. Въпреки това Алтернатива за Германия не победи в нито една провинция, даже на местните избори. Те дръпнаха много нагоре, но баш ултралибералните Зелени дръпнаха в други провинции също толкова.

6

Анонимен

преди 4 години

Извращенията при неолибералния фашистки модел докараха Европа до диктатура и незачитане правата на европейците !

5

Анонимен

преди 4 години

Е, това да излязат сега не е волята на народа. Тях са ги питали само дали искат да излязат, не кога и с какво споразумение.

4

Анонимен

преди 4 години

Демокрация по евроатлантически:Вариант 1 (Великобритания): Изборът на гражданите се повтаря докато не бъде избано това което трябва (Брекзит). Вариант 2 (Германия): Гражданите не биват питани за неща за които политиците ги е страх да узнаят истинското мнение на мнозинството (темата дали хората искат да бъдат приемани бежанци).

3

Анонимен

преди 4 години

Точно либералите и тяхната политика скапаха Европа и накараха Британия да излезе от ЕС !

2

Аз

преди 4 години

До бл.134 в Зап. паркОтивай там - да го подкрепиш! Недей само вика отдалече - а си стоиш в ЕС! Отивай при него - да видиш колко е хубаво!

1

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Либиралите , вън от Британия . Давай Борис !!!!