28

Браво на учените !!!

преди 4 години

И за това т. нар. "учени" взимат субсидии !!!???Няма ли най-сетне да измислите елементарни хапчета против елементарни заболявания, които В МОМЕНТА се лекуват с нож от хирург с 2 леви ръце !!!???

27

Цецо

преди 4 години

Г-н Гълъбов, простата математическа процедура май не е много математическа? :)))

26

59216

преди 4 години

Облаците се състоят от капчици вода, някои от тях са толкова малки, че не могат да попаднат под въздействието на гравитацията. ВЪЙ МИ ТЕ ЩЕ ПОЛЕТЯТ НАГОРЕ ЗНАЧИ.

25

До 22

преди 4 години

Най-добрите учени в света се намират в САЩ.Най-добрите университети в света се намират също в САЩ.Най-доброто обучение го предлага пак САЩ ! Така,че какво се опита да кажеш и ти незнаеш копейко..Това,че някой учен си е направил някакво шеговито изказване за облаците,а тук е изкарано като велика новина е съвсем отделен въпрос.

24

Анонимен

преди 4 години

Една нация, която измерва с палци, лакти, стъпки, стадиони и камиони не ми я хвали!--------Сериозно ли бе? :)))А баба ти и дедо ти с какво са мерили?С шублер и микрометър ли?Тьпак...

23

Анонимен

преди 4 години

Руските облаци винаги са доказано по-тежки - най-малкото 101 слона!!!

22

ined

преди 4 години

Всъщност облака тежи само колкото 95 слона, а останалото тегло са 5 истински слона подхвърчащи из облака

21

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм се чудил ка летят слоновете, а то било като си променят агрегатното състояние. Само да не се върнат инцидентно в първоначалното си състояние, че тогава ще е страшно. СЛОНОВАЛЕЖ!

20

Анонимен

преди 4 години

Американците "дънят" дъното. А учЕните им са го продънили вече и продължават да дънят яко.Ако това, кеото прочетох в тая статия е поне на 10% истина, горното ми твърдение е вярно.От човек с фамилии Лемън, Рубен, Годщаийн и изобщо (сещате се какъв етнос имам в предвид), не очаквайте да чуете истина, умна приказка и да получите помощ!

19

Анонимен

преди 4 години

Странни мерни единици използват американските учени.

18

Троен облак

преди 4 години

Изоставате с информацията. Има официален рекорд за най-голяма тиква - 845кг.

17

Анонимен

преди 4 години

Хм.... това го учихме в 6-ти или 7-ми клас...Една нация, която измерва с палци, лакти, стъпки, стадиони и камиони не ми я хвали!

16

от сидни_Аав$тралия

преди 4 години

в 6ти клас пишех по смислени домашни от статиите в тоя пробит сайт

15

Анонимен

преди 4 години

Тия американски учени май редовно се друсат ! *** то там е модерно да си джендар и да се дрогираш.

14

Странно...

преди 4 години

...как е възможно учен да не е чувал за летящите слонове?!??....

13

Мухаха

преди 4 години

Много инфантилно обяснение направено от "учената" Пеги . И изглежда измерването е направено въз основа наблюдение т.е. зяпане на облаци ,тъй като Пеги дори и не си е направила труда да обясни с какви уреди е измерила обема и тежеста на въпросния облак. А тъй като на небето НЯМА два еднакви облака , не се знае този "един облак" къде е и в каква посока се движи . А колко тежат другите облаци ...... Пеги ще каже след като си почине от тежката умствена работа извършена за първия облак .

12

rusnak

преди 4 години

Млясс, гениални ред-неци. А ще изчислят ли кога Крим няма да бъде Руски, или няма такова число в природата.

11

Анонимен

преди 4 години

Някoгa слoнoветe сa летели със облaците зaедно зa дa не се сблъскaт слоновете сa решили дa не летят повечe Земятa се крепи нa 4 слoнa, кoито сa стъпили нa гърбa нa еднa тoлерaнтнa евротлaнтичeскa кocтенуркa-жендър.

10

House M.D.

преди 4 години

Ерго, Иван /военното министър/ тежи колкото 100 облака!

9

mdaa

преди 4 години

Малии, начи всеки ден сме на косъм....вече ще гледам да вървя под дърветата, че ако западат тия слонове, поне мое да се оплетат в клоните....Тази статия е като за първи учебен ден, Казва всичко за бг образованието ....