29

Анонимен

преди 4 години

И колко милЯрда ДАДЕ?

28

naroda

преди 4 години

bashtitsata misli za vsako jivo sashtestvo

27

джимбо

преди 4 години

не думайте бе

26

даскал джендър

преди 4 години

Родител 1 и Родител 2 ще бъдат запознати в движение с новата програма.

25

Стамбулска конвенция

преди 4 години

Парите по програма 2030 идват.

24

Анонимен

преди 4 години

След като не успя с магистралите се захвана с даскалото.Резултатите ще са същите .

23

Анонимен

преди 4 години

Аз мислех че са магистралите !

22

Професор

преди 4 години

Генерал Борисов бди над страната и я защищава като орел който брани гнездото си разперил могъщи крила.

21

Анонимен

преди 4 години

Abe kato sa ti vajni tezata saschto dezkite sa tolkova miserni toite vnuzi s slugini gotva4ki sluginja nodi hrana ot japonskia donasa ti kluki dartata bkp agenka sega vika brat mi boiko taka kasa ne vseki moje da sluga dezata vi gi vosat s darjavni koli ohrani kakto i vas jadete bes pari sram njanate li gerberi ojali ste se pavlova kade ja skri 50 miliona pokri kade sa milionite ot ssnirane ndk remonti

20

Лично до г-н Борисов

преди 4 години

Родителите на децата,които сега са 3ж клас в 151СОУ сами си купихме чиновете,дъската за да започнат децата първи клас.

19

Анонимен

преди 4 години

Кратко точно и ясно.И все пак сме оптимисти и вярваме в бъдещето на нашите деца.Крачка по крачка навлизаме в познанието на света и самите нас.Спокойна и успешна година на всички деца ,ученици и родители!

18

Анонимен

преди 4 години

Утре на деня на мвдицинския работник...ще каже същото.След това на деня на водопроводчика...пак...Тоя вече...да ти е противно да го гледаш и слушаш...и четеш

17

IYI

преди 4 години

И това са думи на министър председателя, при чието управление бяха закрити над 1000 училища! Да се чудиш на кое да вярваш, на думите или на делата му!

16

Анонимен

преди 4 години

"Децата и учителите - най-важните за Борисов"Вицът на деня!Наистина се посмях.

15

Участник

преди 4 години

До 12 Какво общо имат пенсионерите и образователната система. Явно, не схващаш смисъла на статията и коментарите под нея. Всеки възрастен заслужава уважение и не са виновни за безобразията в българското училище. Но явно и при вас липсват годините на задължителното образование.

14

Ташунко Сапа

преди 4 години

За всички ученици, печена тиква вместо мазна баничка.И по един букет на гроба на българското образование.

13

Гост

преди 4 години

За съжаление тези които трябва да четат коментарите и да се интересуват от мнението на хората, не го правят. Директорите се назначават не по ум, а по наш и ваш , а все известна е поговорката, че рибата се вмирисва от главата. В другите държави ако един ученик пречи на останалите ученица да усвояват знанията в час, учителят не е този, който го озаптява, а идва бодигарда и си го кара при социалните и тогава се включват всички институции, имащи отношение .

12

Анонимен

преди 4 години

Всеки знае, че в България най-важни са пенсионерите.

11

?

преди 4 години

За самолети - милярдиЗа бронетранспортьори - милярдиЗа АЕЦ - милярдиЗа Доган и Ковачки и ТЕЦ-ове и за Вълка да чисти и за Пеевски да си купи НОВА и там милярди. За раждаемост - 0. 2017 - 80 хиляди първокласника2019 - 60 хиляди първокласника

10

Анонимен

преди 4 години

Едно време на тоя ден се караше с запалени фарове!ГЕРБ задължиха хората да карат целогодишно с запалени фарове Простолюдието ги следва сляпо утре ще ги накарат и да карат с запалени светлини за заден ход!