103

Анонимен

преди 4 години

Всички фирми са хранилки на ГЕРБ не виждатели че,когато Боко е на посещение в някой град фирмите изкарват работниците за да го посрещнат,както на времето Т.Живков .

102

Comment

преди 4 години

До No comment90 руски туристи са загинали за лятото в Турция!От близо 4 милиона туристи, които са посетили страната като голяма част от тях са били възрастни хора и такива със здравни проблеми . От НПО организацията ти са пропуснали тази подробност в статистиката . На българското черноморие това не може да се случи , щото няма туристи ..... Опс , ама то се е случило. Като онези преди около месец дето умряха от Легионерска болест - бактериална инфекция . И онези с хранитените натравяния...

101

No comment

преди 4 години

90 руски туристи са загинали за лятото в Турция!

100

Истината

преди 4 години

Какво очаквате повече в континента на Мюмюните?Пет шейха и султана,останалите *** са си роби!

99

Бог

преди 4 години

Каквото и да Правите ... Има ли Шеф *** ... Левски го Предават !!! С удоволствие Гледам Как Започнаха да ви Разколачват Прокълната *** !!!

98

До Предприемача

преди 4 години

На какво му казваш чужбина? На българи работещи за българи по българско законодателство - това не не е никаква чужбина, а мило родна картинка командирована в чужбина.

97

@@@@@

преди 4 години

Много отдавна е тази фирма се работи по този метод, странното в случаят е - в цялата община Благоевград се знае за похватите и методите на плащане във фирмата , аз питам нали сме правова държава във Европейският съюз както ни го втълпява премиера Борисов ,,,,, ами г-н Борисов обяснете на нас хората , след като вашите мекерета не спазват етичните и морални ценности защо вие го изисквате от нас робите Ви ????? После нямало работна ръка във България -съмнявам се.

96

Митю предприемач

преди 4 години

Да бяха дошли в моя цех да бачкат в Благоевград, на месец давам 900 чиста пара, даже и трудув договор давам. Ама зер и те по чужбината искали. А земи сега тес 400 лв. После ша ми са обясняват, че у чужбина колко биле големи заплатите. Ша на търсите за работа ве ей

95

Анонимен

преди 4 години

Така се става от другар чорбаджия -милионер. Той трябва да превежда пари за изборите на Партията и прави икономии от работна заплата.

94

До 88 AZ

преди 4 години

Отдавна съм на запад и зная много добре кое как е но преди 17 години ходех навън с български фирми и теагедията с плащането и сумите беше голяма.

93

беГетото

преди 4 години

До Никога!!!Какво общо има мюсюлманската държава с тази схема бе?Фирмата е благоевградска, работодателят е ***.По-скоро никога не ходете на работа с българска фирма, където и да е по света, защото в *** робовладелието е все още законна и ненаказуема практика.

92

Анонимен

преди 4 години

Америго Бонасера седеше в зала номер 3 на нюйоркския съд за наказателни дела и очакваше да получи справедливост.....

91

Анонимен

преди 4 години

Еех,бедни ми макета,представям си Яне или кап.Петко войвода да се оплаква,че е измамен?!Докъде ни докараха,смачкаха ни и ни направиха ***.Само дето не плачете по тв-то.Пийте сега вода и чакайте правосъдие.

90

Анонимен

преди 4 години

То и тука ако се хванеш шофьор на самосвал или в градския транпорт ще изкарваш по 8,5 долара на час. Ама българина си мисли че като иде на гурбет и ще направи голяма пачка.

89

Анонимен

преди 4 години

Типичин случай на трафик на хора с цел трудова експлоатация. Друг е въпросът, че самата Саудитска Арабия одобрява робството и смята чужденците за роби. Често се събират паспортите на чуждестранни работници, за да не избягат, и то не само надолу в йерархията. Най-известният случай обаче са домашните прислужнички от Азия, на които не само се отнемаха паспортите. Има и случаи на убийства на такива служителки от арабската им шефка, която смята, че това е нейно право.

88

Светльото бъдеще

преди 4 години

Нормално е за соц.*** България с руската мафия по върховете и работодателите са същите....що тука в Англия ,дето бачкам не става това?щото ще изгори и фирмата и смешникът като се обадиш..има ред ,не червени *** и 500 00 огъзника на държавна служба да лижат зад.ника на комуниста боко тиквата..

87

Анонимен

преди 4 години

Абе ако можеше и 50 лева нямаше да им дадеш. Е, това сме ние ......... (тука няма да пиша, кои сме това ние).

86

Полу-анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Пълни глупости са това за капиталистическият капиталист, който работел за печалба. Капиталистическият капиталист иска и работи за максимална печалба и в това няма нищо лошо. Само че също така знае, че фирмата му не е еднодневка и детайли като и условията за работа на работниците са важни неща. Тия са просто мошеници.

85

Анонимен

преди 4 години

Работодателят винаги намира оправдания, успява да набави документи в подкрепа на мошеничествата си, успява с устни уговорки да накара работника да положи подпис и толкова.

84

Соня

преди 4 години

Ей так, България остана без работници... Половината от моите приятели и познати са навън ( вкл и аз) и това беше една от причините - неуважението към ближния