23

Анонимен

преди 4 години

На Тлъмп изобщо не му достига куража да започне война. Той допусна груба стратегическа грешка като отстрани съветника си Болтон заради това че го е съветвал на всяка цена да удари Иран. Сегашните му изцепки са само да сплаши Иран повече да не прави така. Естествено че Иран отново ще направи така като този път ще атакува не с 20 а със 120 ракети. Президенти от ранга на Рейгън или Буш старши и младши никога нямаше да допуснат такава подигравка със САЩ. Биха размазали моллите за една нощ.

22

А сега сериозно

преди 4 години

Ако Тръмп изшамари Иран с някое избомбване, то ще е с явна доказана причина. Война обаче няма да започва. Избийте си тези надежди от главите.

21

А сега сериозно

преди 4 години

До да беНе знам какво знаеш. Но Тръмп не е като предните президенти. Нито иска война, нито да сменя правителства с сатрапиите ако народа си ги търпи, нито иска да изнася ултра либерализъм там където няма шанс да вирее.Нито пък ВПКатата могат да го преметнат с разни постановки, за да почне безмислени войни. Тъй че, не обобщавай с изтъркани мантри.

20

да бе

преди 4 години

Знаят те, знаят, на тавана орехите знаят.Иначе Иран-Ирак все тая, трябва да има война, да има поръчки за ВПК-то, да се върти машината, да се печатат доларе.А че месомелачката ще глътне още някой и друг милион жертви ... какво от това. Жертвите са от плебса, аборигените, а тяхната съдба е такава да служат на висшето, избрано общество, което може да се разпорежда със съдбата на когото и както си реши.

19

Анонимен

преди 4 години

Флагманът на ЧФ на РФ, ракетният крайцер "Москва" излиза на оперативен простор - като начало в акваторията на Черно море.

18

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоДаже няма нужда да се намират доказателства, в Ирак още търсят WMD

17

Зозо

преди 4 години

До Нищо новоДа припомня: Самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия ЙОК!!! :))))))))))))))

16

Анонимен

преди 4 години

Чудесен повод да подпалят малко ***! Каквото търсят, ще си го намерят аятоласите, а и Израел им набра доста заради опитите за атаки с дронове от Сирия.Очаквайте огнена феерия на изток от Персийския залив! :)

15

Анонимен

преди 4 години

Браво така се пазат съюзници. Не като рашаа кяото си напада всичките съюзници, за да напомня че да роби :)

14

Нищо ново

преди 4 години

До Зозо: Ти си джудже по акъл, драги. Г'лупостите ти идват отвътре.А по темата: САЩ не ги интересува кой е виновен за нападението, а кой трябва да бъде бомбардиран. Доказателства винаги ще се намерят.

13

sasho donchev

преди 4 години

ot utre benzina i dizela gi pravq 3 leva litara! plashtaite!

12

Анонимен

преди 4 години

Заглавието да се чете... Израел+САЩ+Великобритания са готови за отговор срещу нападенията над Саудитска Арабия.

11

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, дедо ви, да ви обясни нещо.Евреите и арабите са все семити. Тия в Сирия са малко по-омешани и са по-бели, там генът е смесен средиземноморски. Палестинците също - смесен южносредиземноморски, до тракийски ген. Евреите и арабите от Саудитска Арабия обаче са друг тип. Те са братовчеди. Даже царската фамилия е такава една, братовчедска с евреите. А в Иран има само 7% араби. Там са перси. И затова Израел и Саудитска Арабия са в отбор против Иран. Кръвта вода не става! Пазят си я!

10

Нямам сестра

преди 4 години

Няма значение кой е виновен за нападенията.Те ще нападнат Иран

9

Зозо

преди 4 години

Джуджето може само да сънува цена на петрола 100 долара.

8

Септември месец

преди 4 години

Хора, застудява времето. Да питаме Тръмп кой е виновен. Сигурно той и еврейския му антураж ще кажат, че е виновен Иран...

7

Дзъ

преди 4 години

Идеална предпоставка за увеличение на цените на горивата в БГ...хайде почвайте, че много поевтиня горивото в последните 2 седмици

6

Анонимен

преди 4 години

"Пак ли?Цената на петрола се вдига заради тези "нападения". Кой има изгода от това? Производителите на цветя ли?"САЩ имат изгода от това, понеже според ОПЕК петролът по целия свят се търгува с долари. По тоя начин се очаква покачване себестойността на долара.

5

Анонимен

преди 4 години

Откога саудитите са щат на САЩ та този Мики Маус се кани да отговаря на удари виждате ?!?!Дрънкат с оръжие и се намесван по цял свят.Сриват държави и икономики Демокрация въвеждат видите ли .Анатема на тая сбирщина нарекла се най великата нация

4

Анонимен

преди 4 години

Те вече йеменските хуси поеха отговорност за това, обаче САЩ все си настояват, че е Иран. Търсят си повод просто. Иначе дали Иран помага на тия хора как да създават дронове или не... Не се знае. ;) То пък едни дронове, ахаха... Картонени самолети със серво машинки купени от ХобиКинг, ахахах. Всяко дете може да направи такива, не е нужно чак военни съветници от Иран да дойдат да им обясняват как.