19

Брокер

преди 4 години

По лесно от БГ

18

Анонимен

преди 4 години

Ако е собственика защо изобщо го прави!?...Предполагам, освен заради данъците, заради някакви закони от типа собствеността задължава, тоест, че ако собственикът има сграда в лошо състояние, е длъжен да я санира или да я срути със собствени средства. Ако е селска къща, която хем не му трябва за лично ползване, хем не може да я продаде, нещо чудно да я подари, за да не плаща за нея. Но не знам как точно е в Италия.

17

Анонимен

преди 4 години

Еми не им се живее на хората на почти 1000м н.в. И в Швейцария имаше такова селце с демографски срив. И то беше на голяма височина.

16

Дзъ

преди 4 години

Дори и с "уловка" от 25х.евро за ремонт...дори и още 25х.евро да са такси и данъци...дори и ище 25х.евро непредвидени разходи - къщата ще излезе 75 001 Евро, които са равностойни на апартамент около 80кв.м. в софийските г е т а: Надежда или Овча купел или Левски Г.... не виздам уловката да е кофти. Въпросът е с какво ще се занимаваш/работиш след като се настаниш

15

Анонимен

преди 4 години

ИМА МНОГО ИМОТИ В КАВАЛА, КОИТО СА ПО ЕВТИНИ ОТ СОФИЯ, ВАРНА И ПЛОВДИВ....

14

4444

преди 4 години

И кое е уловка. Че с ремонта къщата ти излиза 25 000 евро. А вие да не да искате модерно обзаяедена къща за 1 евро. Е няма кой да ви я продаде. На българина всичко му е уловка. Егати и недоволната и нека-дърна нация

13

Анонимен

преди 4 години

То и ремонт на панелка в блок пред срутване в надежда излиза толкова. Само цената и е доста по-висока.

12

Кмет като мед

преди 4 години

По изгодно е да си купите цяло село, да се регистрирате като единствен жител, да организирате избори за кмет и ако ги спечелите, да кандидатствате за общински,държавни и европейски субсидии, като не пропускате да си плащате местните данъци и естествено, висока заплата за кмета.

11

Makedon

преди 4 години

Abe ajde ..... koj e budala da odi vo Sicilija ... tamu za 1e ziv ke te zapalat Latinosite ...ami ako vi e za kuki vo Makedonija ima kuki novi so betonski ploci na GOTOVO za 7-8000 max do 25oooe

10

Анонимен

преди 4 години

Във Испaния се прoдaвaт цели селa кaкви комунисти туй дa не е БГ.

9

има нещо не в ред

преди 4 години

Тези къщи си имат собственик.Той ли ги продава по за 1 евро,или общината!?Ако е общината кой овъзмездява собственика?И с колко?Ако е собственика защо изобщо го прави!?

8

Анонимен

преди 4 години

Уловката е у нас.Купуваш съборетина за 20-30 хил евра и след това даваш още толкова за ремонт.И накрая се явява някой незнаен наследник да ти успорва имота.

7

До 2

преди 4 години

А точно в Италия е пълно с комунисти. Демократическата партия е пряк наследник на Италианската комунистическа партия. След края на войната имат огромна популярност с десетилетия и печелят често избори. И в момента са много популярни в определени райо и като Южна Италия, Тоскана. В Болония кметът винаги е бил комунист. Там за комунисти се пишат повечето интелектуалци. Та в Италия има доста народ, които не се срамуват да се нарекат комунисти.

6

Анонимен

преди 4 години

Е македонот ви го каза, за ква национализация иде реч, ама вие, дай та дай комунисти...

5

maca

преди 4 години

До Пчеличката МаяАло коментиращите, те уловката са я написали в статията, че реално покупката ще ти излезе 25 хил. евро, защото си задължен след закупуването да направиш ремонт. Не става да дадеш 1 евро, да ти го препишат и така да си стои в руини, ама кой да чете и мисли.

4

Makedon

преди 4 години

Abe vie Bolgarite UM nemate be... ne e problemot vo kukite,.... nema nacinaliacija,.. problemot e vo Don Korleone koj vo Sicilija ke ti dojdi na GOSTI i ke bara da go ''POCERPIS''

3

Пчеличката Мая

преди 4 години

Какво значи "уловка". Колко ще загубиш, ако го купиш? 1 Евро? Голяма уловка, няма що. Кой не иска имот за без пари. Никой не те кара да го стягаш и да живееш там.

2

Анонимен

преди 4 години

До: 1Ти да нямаш треска?Каква национализация бълнуваш?В Италия да няма комунисти?

1

Анонимен

преди 4 години

Тука проблема не е в едното евро. Това си е без пари даряване един вид. Проблема е след време като ги ремонтират и вложат немалко пари, може да им скимни на "тамошните" да си ги "национализират". Те това е капанчето.