85

гг

преди 4 години

Евтините боклучави храни създават илюзията за изобилие, затова народа купува и се тъпче. Друг проблем е, че някои раси са генетично предразположени към определени болести. Не помня на кои острови в Тихия океан чудовищните 60% от населението имаха диабет.

84

чрез манипулация

преди 4 години

САМО ЛъЖИ И МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ДА ВИ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ СА СЪС ЗАХАР В *** ВСИЧКО Е МРЪСЕН АСПАРТАМ УБИВАТ ВИ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ УЖ ВИ ПОМАГАТ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ БЕ!30Г.ФАШИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ КОЛОНИЯ БЕДНА.КОЛОНИАЛНО РОБСТВО НАД БЪЛГАРИ ГЕНОЦИД И РЕПРЕСИИ.

83

До откачения будист

преди 4 години

не знам защо, прочетох ника като буден онанист, само да не ми запратите тухла със силата на мисълта.

82

245

преди 4 години

Не мога да повярвам, медия, която цензурира дума, означаваща тъмен тени прочие, които биха могли да засегнат определена каста избиратели, пуска подобни дискриминационни статии- афроамериканците от Африка /нали не е редно да кажа ***?/ били тлъсти. Много сте забавни.

81

Аз Варна

преди 4 години

Явно не правят разлика от живея за да ям и ям за да живея.Е те са родени за да изядат света,за това изглеждат така гротесктно с целулит и увиснали месиша.

80

Анонимен

преди 4 години

Само ядат,лежат и раждат деца.От кво да отслабнат?На много места в Африка женище 200 кила се счита за супер секси жена.Даже на места преди да се омъжат девойките ги угояват със специална висококалорична диета.Колкото повече сланина толко по секси.

79

Анонимен

преди 4 години

"...ограничаване консумацията на безалкохолни напитки."========================================Интересен начин, всъщност наистина алкохолиците са по-слаби.

78

Анонимен

преди 4 години

В прехвалената Западна Европа евтините храни по супермаркетите са основно инсустриална магия. Ако искаш да се храниш както са се хранели в България в миналото с истински плодове, зеленчуци и месо, трябва да плащаш като поп баснословни цени.

77

Анонимен

преди 4 години

този цитат-хората с ниски и средни доходи от големите градове-ми дава основание да мисля,че проблема е в храната,в града всичко се купува в магазина,а там всичко се прави от химия,за да е по-евтино.На село бедния си гледа сам храната и не затлъстява,защото е истинска,богатия пък също яде истинска ,защото не купува евтина.Ерго-химическата храна е изключително вредна,задръства организма и обърква метаболизма

76

Антидебилист

преди 4 години

А знаете ли кое убива още повече хора? Управлението на Бойко Борисов. Неслучайно България е на първо място по смъртност в света...

75

Анонимен

преди 4 години

Всеки знае, че един литър напитка от сорта на кола, сок, студен чай и т.н. има по около 100 грама захар което е невероятно много и супер вредно. Обаче хората са безволеви плазмодии и просто не могат да почнат да пият вода. Предпочитат да се тровят и да плащат пари за отровата си. Колбасите също са пълни с бо.луци. Но е по-лесно да си купиш салам отколкото да си купиш свежо месо и да си го сготвиш.

74

Анонимен

преди 4 години

Защото не ми харесва наднорменото ти тегло. Стимулирам те да си движиш пръстите.

73

Наблюдател

преди 4 години

Лошо няма, населението трябва да се редуцира, планетата става все по-пренаселена.

72

Четох до DW

преди 4 години

100% искат да ме изманипулират да си разтуря християнското семейство и да ми земат децата и да ги дадат на някое семейство чернокожи ге.йове в Норвегия. НО ПАСАРАН!!!! нема ви чета глупостите!!!!11111 За това ли умря Лецке!!!???

71

Анонимен

преди 4 години

Каква Африка това са афроамериканците от САЩ.

70

Анонимен

преди 4 години

Като пазаруват по веригите, сякаш идва Пришествието скоро.Пълнят тези колички, сякаш утре повече няма да видят храна.)После що се носят като превтасало тесто за Великден..))

69

Анонимен

преди 4 години

защо няма епидемия от пристрастяване към копане и ред други тежки физически дейности.

68

Анонимен

преди 4 години

До Здраве 68Ако беше възможно, щях да сложа на твоя коментар един милион плюсове!

67

ГЕРБ се грижи

преди 4 години

Добре, че е ГЕРБ да се погрижи за народа да стои постоянно недохранен. Направо не знам за къде сме без тази крадлива власт.

66

ОТКАЧЕН БУДИСТ

преди 4 години

ПРИЕМЕТЕ БУДИЗМА И ЩЕ СТАНЕТЕ СЛАБИ.ТЯ Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ ЗА ЧОВЕКА.ПРИЕМЕТЕ ЛИ БУДИЗМА ЩЕ ОТКРИЕТЕ ЧЕ НАИСТИНА СТЕ ВОДИЛИ ПРАЗЕН ЖИВОТ И ТЯ БУДДИЗМА ДАВА УТЕХА НА УМОРЕНИТЕ ОТ ЖИВОТА.В БУДИЗМА ЧОВЕК СЕ ХРАНИ САМО С ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА.ЕТО АЗ ПРИЕХ БУДДИЗМА И УПРАВЛЯВАМ ПСИ- ЕНЕРГИИ И МОГА ДОРИ ДА ПОВДИГНА ТУХЛА С ПОГЛЕД И ДА Я РАЗНАСЯМ В ПРОСТРАНСТВОТО