50

Анонимен

преди 4 години

Тази с тази олигофренка прическа прилича на някоя стара вещица.

49

Анонимен

преди 4 години

Има ли изобщо смисъл БСП да издигат кандидати в градове с над 10 хил. души населени. Там се предполага, че няма достатъчно пенсионери достигнали фаза деменция!

48

Анонимен

преди 4 години

До Пенсионер 53Аз например не съм гласувал за БКП по времето на Живков.......по времето на великия "български"фараон Тато-Рамзес-Правешки негласували нямаше!!!Всеки викаше "ЗА" инак почваха призовки и посещения от квартални навлеци!Ако сега гласуваш за Герб или БСП = БКП! Сите са с "правешки" корени!

47

Пенсионер

преди 4 години

До Sicht Punkt 38 Не слагай всички пенсионери под един знаменател.Аз например не съм гласувал за БКП по времето на Живков , та камо ли сега за БСП.Ще гласувам за БСП само ако ме закарат с белезници.Същото важи и за концертите на Веселин Маринов.

46

Мария

преди 4 години

гУцанов да си гледа работата ,как може да предлага тоя *** Костадин.

45

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах видео на Костадинов, където обясни как БСП са отхвърлили предложението му да го подкрепят като обща кандидатура за Варна. Оказва се, че тази партия е една бутафорна опозиция, която да прикрие практически еднопартийното управление, симбиозата между мутри, олигархия и послушни пионки. София също е типичен пример за това с двете "водещи" кандидатури.

44

Алокакси

преди 4 години

Стига сте трили коментарите против Портних, шофьора на Илия Павлов.

43

Легендата

преди 4 години

Изкарахайте ги да говорят пред хората. Миналия път нямаше един дебат, за да не се вижда колко са несъстоятелни всичките. Карбов е ***, който две минути няма да издържи без да се изложи. Портних може пак да припадне в стил Боби Михайлов, онзи психопат вечния кандидат пак ще почне да писка, лелката от БСП не я знам, но от нейната партия няма как да спечели във Варна.

42

Анонимен

преди 4 години

Партизан за бой се стяга.Смях.

41

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

40

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

39

Провалилата се БСП

преди 4 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

38

Анонимен

преди 4 години

До Sicht Punkt.Строят бе строй.Светъл и безкраен,даваше вид,но това е друга тема.Тези хора построиха язовири,пъти-ща заводи за едната чорба и едната чиста любов от тези бригади.След товасъздаваха и съзиждаха ,за да е добре на другите.С израза "балона се пукна",се припознава невежество за времето и себяга от това,като се пукна ,какво предлага новият балон ,а и какво дава.

37

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ

36

Анонимен

преди 4 години

Че ще ядът бой в бсп ще ядът ама това не е новина а статистика

35

Анонимен

преди 4 години

Пак ли бой? Тези само се бият ! При тях няма състезание, няма съревнование или конкуренция! Само бой знаят и от бой разбират! На Гоце човекът, сиреч Весела Лечева защо не се кандидатира в Горубляне? Там хората още "благославят" фамилията й!

34

Sicht Punkt

преди 4 години

БСП-то няма да спечели избори вече, защото електората му взе да си отива полекинка!Останалите пенсии сдрадат по КомунизЪма, защото тогава са били техните младини и те страдат не толкова за строя ("светъл" и "безкраен"), а за своята младост!Всичко е било балон, който се пукна като цирей.

33

Русофил

преди 4 години

БСП няма шансове ГЕРБ са изкоренили всички избиратели от бсп.Всичко е решено предварително тук форума пишат глупости ,някой хора неразбраха какво става Диктатурата на ГЕРБ нема да пусне никой в тези избори,парите идват от САЩ ,песните са ясни само гражданите неразбират къде се намират.Билютините на бсп изчезват в кофата.

32

светлана

преди 4 години

Драги журналисти, объркали сте Видин с Белоградчик- област Видин. Кандидатът, който цитирате по- горе - Борис Николов е за Белоградчик/ понастоящем е кмет там./ За Видин кандидат кмет издигнат от БСП е Любомир Георгиев, сегашен директор на Гимназия с преподаване на чужди езици Видин.

31

Анонимен

преди 4 години

Скука. Едни и същи статии през няколко часа. Ухае на кибабчитааа