34

До 28

преди 4 години

Така е защото на яхтата ще платиш 100 000 ДДС, на всичко останало също.Тези пари ще ги прибере финансовия министър, ще ги вложи в КТБ. Путиливизура ще излезе Буда да обясни простите хора как макроикономика цъфти и връзва, те ще прегръщат на сухо, той ще отиде да изпраска един тенис или мачле.

33

Помня

преди 4 години

Как допуснаха при соца тези тенисистки да имат милиони долари ? Едно потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата беше достатъчен.Така беше при Наим.

32

Анонимен

преди 4 години

споко ние гледаме стриймове като гледаме от време на време и като видим некоя реклама нарочно не си купуваме боклукот шото не обичаме да ни занимават с глюпости. да продължават да се опитват да облъчват. и това че подсъзнателно ме подтикват да си купувам нещо... не мисля. може за некой с две гънки мозък да е верно ама не и за мен

31

Анонимен

преди 4 години

Всъщност най-много от жените е спечелила Мануела Малеева,а не Пиронкова!Разликата от 1млн.долара девалвира защото Мануела се е състезавала 20год.преди Пиронкова ,а и наградните фондове са били по-малки!

30

Анонимен

преди 4 години

Ето затова трябва да спрете да гледате и да пишете за тенис, щото пълните гушите на някакви произволни хора

29

Анонимен

преди 4 години

Не знам само те и други спортисти като тях с какво са ги заслужили тези пари. Докато хората са произвеждали продукция, за да съществуват всички, те са си подавали дупетата под късите полички.

28

Анонимен

преди 4 години

До 16Значи аз ще дойда в БГ с 10млн долара, ще си купя една яхта за 5млн, произведена в Швейцария, ще си купя едно Феррари за 1млн, направена в Италия, ще отида в Кауфланд и ще си купя кашкавал, холандски, и домати от Гърция, ябълки от Испания, бира от Германия и уиски от Шотландия и ще увелича брутния вътрешен продукт на България така ли?

27

АТАКИСТ

преди 4 години

дo 24 Той твоя мозък е скучен.Да кажеш, че мъжкият тенис е скучен, трябва да си най-големият изкуфял човечец на планетата!Това е най-атрактивният индивидуален спорт, ***!Когато изгледаш 6 часовата битка межди Джокович и Надал 2012-та година на АО, ела пак казвай, че е скучен спорт. Впрочем ти можеш да го кажеш, защото си нямаш грам понятие от тенис.

26

Blabla

преди 4 години

По времето на комунизЪма! А не социализма!

25

До 23

преди 4 години

Не се възхищавай бе! Това е прекалено силно за теб. Просто завиждай, както цял живот си привикнал.

24

123

преди 4 години

Не са виновни, че печелят толкова пари, виновни са тези, които им ги дават, и които превърнаха някакъв скучен спорт като тениса в средище за пране на пари и телевизионна реклама.Разбира се, че не е нормално някакъв си спортист с два грама мозък да печели повече от да речем един лекар.

23

Анонимен

преди 4 години

до 21 Той и Григор е играл на полуфинал на Уимбълдън и даже на АО....Да се възхищаваме от парите ли им или от успехите на тия двамата некадърници???

22

Анонимен

преди 4 години

Пиронкова е толкова тенисистка, колкото аз бягам като Юсейн Болт.

21

До 20

преди 4 години

Тая "бездарната" е играла полуфинал на Уимбълдън и е спечелила само от това толкова пари, колкото ти през целия си животец няма да заработиш.

20

Анонимен

преди 4 години

Тая бездарната Пиронкова спечлила 4,5 милиона долара???Неееемам думи!Светът е откачил.

19

мишо бирочето

преди 4 години

не е само майка им. и те са в кюпа. мъжът и на едната е меринжей на григор и иска още да *** сега с ***. и четерите и меринжея са за дрънголника.

18

До 17

преди 4 години

Да ама може да си купи хотел и да осигури работа на 100 човека.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16 АхахахаКак се увеличава брутния вътрешен продукт с харчене на пари ве, ако парите са похарчени за вносни продукти, демек външни.. ахаха.

16

До 15

преди 4 години

Не е точно така - когато някой си харчи парите в България, това води до развитие на търговията, а с това допринася и за повишаването на брутния вътрешен продукт, но това не е за скудоумното ти мозъче.

15

Анонимен

преди 4 години

До 14Ти воа ли гледаш, бе? Да имало "файда" от парите на тези хора. Тези пари са си техни. НА ТЯХ! НЕ НА ТЕБ.... РАЗБИРААШ ЛИИИИИИ! Осойница зблобна такава....