49

Анонимен

преди 4 години

свити на масур у кой отвор е изнесла 21 пундау оти ми се чини нещ ми са клячи

48

Анонимен

преди 4 години

Че нали уж преди демокрацията било забранено на българите да ходят на Запад и даже стреляли по границата, както твърдят нашите демократи?

47

Само СПОКО!

преди 4 години

Който е станал член на БКП - означава качествен човек, който може да свърши работа! Затова не се чудете за успехите на тези хора извън България и не им завиждайте!

46

Помня

преди 4 години

До така беше-2 част 48 Ти изкарвал ли си някога в провинцията между 400 и 1 000 лева месечно ? най много да 400 лева ако гледаш корнишони , прасета , крави или пилета.И то заедно със заплатата.Какви ги пишеш ? И ние сме живяли по това време.

45

МаргаринеВестбутер

преди 4 години

След като монетарната система фалира тотално при световна икономическата криза преди десетина години, ролята на МВФ е предимно да замазва положението за пред хората. Какъв по добър кандидат от политикономист от източна Европа, специалист по марксизъм-ленинизъм и най-вече ceлcка пръчка, която се бута на всеки пост с по висока заплата, и най-вече където не и е работа.

44

проко подрисоф

преди 4 години

а да ви кажа, моя баща баш мангущата Яшар, той я направи чивек тая лелка. в тази държава всичко юбаво от мойто семе тръгва дето се вика. питайте сфинетка с боносчето и бенатова дето обаче остана капо. питайте и мис бистиенце дето с нея че се чипкаме в басенчето в барцилона и малкия коплдак дето че ви го турят след некоя година за началник кривоносите.

43

проко подрисоф

преди 4 години

матриалци, че ядете пасти скоро ми се струва.... радвайте се за другарката и другия животец мое сте на нейно място ама от малки требва да научите от коя страна се маже филията с мас.

42

malart

преди 4 години

Този памфлет предизвиква сълзи на умиление

41

Циник до шматка

преди 4 години

Хубав ник си си избрал... Приляга ти!Дали и завиждаме? Има си хас - докато обикновените българи - от люлка до гроб - се бъхтят за милостиня (като моите родители - лека им пръст) бели, тлъсти, чepвеи, като тази другарка - правят кариера с потомствени партийни книжки... и винаги влажно междукрачие.Пример - Урсула фон дер *** - каква професионална квалификация имаше тази многодетна майка - да стане "военен мининтър на Германия"... Или хидроинженера Доган?Примерите са хиляди...

40

Анонимен

преди 4 години

Тази кога пак ще носи флашки с истинското икономическо състояние на Европа на сбирките на Билдерберг?

39

шматка

преди 4 години

Тука пълно със завистливи хейтъри.Като чета коментарите се сещам за едно определение на византийците за прабългарите:...българите като видят че някой е по умен го убиват за да не се различава от другите...

38

Циник до Скептик

преди 4 години

+ 10Урсуза фон дер *** - в Германия я разследваха за корупция (раздадени милиони евро хонорари на "частни консултантски фирми" от Бюджета на Бундесфера)... А къде е сега? Шеф на Евросъюза... Сталинка е от същия калибър.

37

Скептик

преди 4 години

Това наистина може да те разсмее през сълзи...*** пропаганда за популацията.....все някой ще се хване....отчаянието на разпадащата се статукво....изчерпано и предвидимо....поредният "апотеоз" на липсата на ценности и узаконената управляваща престъпност на всички нива

36

-

преди 4 години

Светът НЕ е устроен добре - човешкия свят - и таквиз лица са причината!

35

Анонимен

преди 4 години

Отврат. Червендалеста , некадърна лизачка, но затова пък продажна и лакома.

34

на сталинка майка и

преди 4 години

Сталинке ти ли си това маме. не мога да те позная миличка. що си сменила именцето? Щерка ти как ше се казва? Меркелинка, Обамка или Тръмпинка. Хубаво българско име. браво браво.

33

Циник до 38

преди 4 години

С тези милиони - които е заделила - може да сменя памперсите през четвърт час.... Безоблачно детство под крилото на партията, и накрая шеф в Голдмън и Сакс... Никой не е сгрешил слугувайки като верно nce на мъжете с къдравите масурчета.Верноста се награждава!

32

Жорж

преди 4 години

Не ме гледай умно,хамериканко...

31

анонимен

преди 4 години

надмина и баба Цола Драгойчева като тръгвала на пленум викала да не забравя нещо чадъра химикала и дали съм се нап...икала

30

АНТИ

преди 4 години

лозунга на вратата на нациските концлагери работота ви прави свободни--------------------------------------------------------------------------------------------------Работата в лагерите, наистина освободи господарите на Криса, от постоянните им мошенничества за пари.Нацистите не си довършиха работата.Затова за нас - все по тежък живот.За тях - самодоволни усмивки.