23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16ЕС е много по-голям и относително платежоспособен пазар.......Точно обратното, Англия е този огромен пазар за ЕС, тя почти нищо не изнася за ЕС а само внася от него!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Ха ха хах голяма симпатяга е този Джонсън.

21

Анонимен

преди 4 години

До Вероятния Хълк 19Тази "новина" е идентична с новината преди няколко месеца за дете в САЩ което си мислело че е Батман и скочило от прозореца от 4тия етаж . С чисто новия си костюм на Батман. Лекарите в болницата едва са го спасили с множество натрошени кости и мозъчно сътресение...А във "велика" Лаййннннарррия скачат без костюми много възрастни хора, от българо-лаййнннарсссскооо благополучие.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Няма особен паралел с Хълк, по-скоро е като Алън от "Последният ергенски запой". Същото налудничаво поведение и начин на мислене.Важното е че не е редови български лаййннннарецц и потомствен клошарец. От Лаййннннарррия само това остана - множество смесен брой лаййннннаррцццциии!

19

Вероятния Хълк

преди 4 години

... Хахаха . така става като гледаш много детски филмчета и реалноста започва да ти се губи .Тази "новина" е идентична с новината преди няколко месеца за дете в САЩ което си мислело че е Батман и скочило от прозореца от 4тия етаж . С чисто новия си костюм на Батман. Лекарите в болницата едва са го спасили с множество натрошени кости и мозъчно сътресение . Успех на Невероятния Хълк с Брексит .

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7По-полека с капитан Морган, бих те посъветвал аз.

17

Анонимен

преди 4 години

Няма особен паралел с Хълк, по-скоро е като Алън от "Последният ергенски запой". Същото налудничаво поведение и начин на мислене.

16

Анонимен

преди 4 години

Просто някои политици се заиграват с националистичните комплекси на хората, а това е било популярно в миналото. В момента е малко по-сложно да се обират позитиви от това. Проблемът е, че разцепиха основите на партията си, в желанието си да спрат други политици.Колкото и да не му се иска ЕС е много по-голям и относително платежоспособен пазар, който трудно ще бъде компенсиран. Едва ли на друго място ще могат да се продават толкова стоки от други места.

15

Я па ти..

преди 4 години

До saki 11 Я дай определение за Путин. Опиши го както си описал Джонсън.

14

Да допълня...

преди 4 години

До ined 10 Най луд е Путин. Патологичен войнолюбец с мания за величие.На гол тумбак ,чифте пищови.

13

Така е ..

преди 4 години

И този не е с всичкия си.

12

Анонимен

преди 4 години

Според английската литература Блондин Бийблброкс е най-близкия характер.

11

saki

преди 4 години

Не знам какви турски корени има тоя ,но ми изглежда на типичния англичанин. Безформен, дебел,отпуснат, с малки нежни женствени ръце, блед и бозав, не виждал никога слънце, кривозъб ,но за сметка на това неприятно гръмогласен и непохватен.

10

ined

преди 4 години

Тръмп е по-луд и от Хълк и от Джонсън взети заедно

9

Палячото Джонсън

преди 4 години

Каква победа ако излезе от ЕС без сделка?! - Британия ще фалира и британците ще гонят с камъни този *** !

8

Анонимен

преди 4 години

На Капитан Александър Батенберг разгромил сръбските Генерали Бойко и Слави Чалгаджийски шапка да му свалишКапитан може да си и да громиш Генерали стига да не си сбърканяк като Сакскобургите

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Българите си имаме Капитан Батенберг разгромил Сърбите и спрян от Австрийските Хабсбурги да не превзема БелградВ Англия има голямо разнообразие от Капитани като без съмнение най-голямата световна литературна класика за пиратски английски капитани е "Капитан Блъд" то ест "Кървавивия Капитан"-книга-класика написана от Рафаел Сабатини дето ми мяза на италянец но има още Капитан Скарлет,Капитан Кук и още много известни капитани тъй като винаги са били морска империя

6

Анонимен

преди 4 години

Обещания много.Като застане на капитанското място и леко ще приклекне пускайки кафява лента...46517

5

Анонимен

преди 4 години

Рано сте предрусали. Браво!

4

2200 година

преди 4 години

На този свят има още аристократи и монарси защото имаше СССР и комунизъмБоруй Маргарет Тачър и Козлодуй Роналд Рейгън унищожиха СССР и подписаха смъртните присъди на монарсите и аристократите по цялата планета като е въпрос на време да свършат на ГилотинатаДа знаеш че бъдещето е на ФАНАТИЗМА и да се залепиш точно за ФАНАТИЗМА е цялата им РЕЙГЪНОМИКА базирана на Айзък Азимов а и в СССР го знаеха та не се съпротивлявахаДа се изтребят ОСЕМ милиарда човечета и пак ще има еволюция