192

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че истината за русофобите не е достатъчна и са необходими много лъжи, за да защитят позицията си, всъщност показва колко много е направеното от Русия за България.

191

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 212Възможно. Въпросът беше да се отговори на настойчиво разпространяваната лъжа, че в СС договор не е имало име България, а "задунайска губерния". Името Бг се появявало едва с Берлинския конгрес.Съзнателното разпространение на русофобски лъжи, относно ясни исторически факти, е тревожен момент и показва, че русофобството не е просто мнение на хора, то е целенасочена и организирана пропаганда.

190

Анонимен

преди 4 години

До 205 споменава се преди това в Райхщадско споразумение от 26 юни 1876 след това в Будапещенска конвенция от 3 януари 1877

189

Анонимен

преди 4 години

С танковете на НАТО и ние ще ги освободим москалите от агресията и наглоста им

188

Анонимен

преди 4 години

Малко са а и са дърти след 10 години само шпионите ще са там

187

Анонимен

преди 4 години

Демократично би било, ако както функционира Америка за България, така да има и такъв руски еквивалент. Русия държи ключа към Изтока. Армията е подготвена. Интересите преди всичко. Вярата не е за всеки.Както и.. Саудитска Арабия, затова и са получили последнатс атака, след договорът им с Руската Федерация. Америка провокира непрестанно..

186

Анонимен

преди 4 години

Комунизма умре ... Русия са ни братушки да , но не трябва да съществуват русофили , а само и единствено хора обичащи родината си , независимо къде се намират ... Ако си във Франция ще обичаш Франция, ако си в България ще обичаш България и това е.. Ако не ни бутат надолу с емигрантите и толерантноста към братчедите, България ще е най-модерната нация в света..Ама нямате мозък за това сори

185

Анонимен

преди 4 години

Путинска русия ни е ВРАГ какво общо има пък с Тая на Александър 2 Нищо ...

184

Анонимен

преди 4 години

Относно Санстефанския договор и че тогава се урежда от Русия създаването на Княжество България и с какви граници е било то - статията в Уикипедия, която посочва исторически източници.Русия е направила много за нас, тя ни е създала като държава след 5 века робство. Лъжите на няколко истерични русофоба, покрепяни от няколко купени журналиста, не могат да променят това. Те са само във вреда на българите и на България

183

Анонимен

преди 4 години

"Княжество България възниква на Берлинския конгрес!То"Автономно Княжество България, със собствена войска се появява във Санстефанския договор за първи път. Включва и Македония, между другото.Аз разбирам, че тук хора изкарват пари и също и че самият сайт е манипулиран. Пълно е с лъжи, които се повтарят в подобни постове. Обаче това в случая е прекалено нагла лъжа, която е лесно да бъде доказана. Питайте Гугъл, правете справка в сериозни източници, не оставяйте да ви лъжат и баламосват

182

Зозо

преди 4 години

.....В словото си Малинов подчерта, че проектите "Турски поток" и "АЕЦ Белене" са резултат от няколкогодишни усилия, които не трябва да бъдат анулирани.....Хахахахааааа, комунягиииииии, никакви руски проекти няма дя има.

181

Che

преди 4 години

Бошлюци, нищо повече са тези!

180

Анонимен

преди 4 години

Интересни шпиони на свобода,интересен паметник на руския вожд Димитров,интересно движение! Имам чувството че сме още в СИВ и Варшавския договор!

179

Анонимен

преди 4 години

Оставят ги да си развяват байрака пред паметника на вожда им Георги Димитров,на язовира,срамота! На Георги Димитров извадиха мумията,бутнаха Мавзолея,а на язовир Копринка се е изтъпанил огромен негов паметник! Е те за това там си правят пропагандата! Да плюнем ида ги удавим с плюнката!

178

Съвет

преди 4 години

Русифилията е болест и ваксина и лечение няма .Да се постъпва както с африканската чума по свинете.

177

Ха-ха

преди 4 години

Тоя Малинов що не е в ареста

176

Анонимен

преди 4 години

През 1923г. Правителството взима решение и русофилите на кораби ги натоварват и за Истамбул с еднопосочен безплатен билет.

175

Анонимен

преди 4 години

За първи път се споменава русофилство през времето на Цар Борис |||. 1921г. Това са които симпатизират на царската власт на Русия. След 1944г. Русофили няма. Говори се за нагаждане към СССР.

174

Анонимен

преди 4 години

НЕ ДАВАЙТЕ ГЛАС НА РУСОФИЛИТЕ. Те са като сектанти. Не говорете с тях, не се опитвайте да ги убедите. Оставете ги. Игнорирайте ги. И тогава може да започнат да се освестяват и да гледат документи и записи, които разказват как ни е навредила Русия. По принцип за тях няма оправяне, както и с македонците. Те са секта сляпо вярващи. Няма да се вслушат в здрав разум и доказателства.

173

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела каза, че някой ги делел на русофили и русофоби !Няма такова нещо те сами се делят от българите, защото са русофили-българофоби !