65

Анонимен

преди 4 години

Мая може да поиска и референдум за тоалетната хартия която ползва общината.

64

Анонимен

преди 4 години

Другата женичка на Бойко за София.

63

Илиян

преди 4 години

Мая сопри се!Спри да се излагаш повече!Кой ще ти плаща тия референдуми?!БСП ли!?Другарката Нинова открадна парите, и партийната каса е празна!

62

НЕОБЯСНИМО

преди 4 години

Е ЖЕЛАНИЕТО НА *** САДО - МАЗОХИСТИЧНО ДА СЕ БУТАТ В РЕФЕРЕНДУМИ. ЗАГУБИХА С 6:0 РЕФЕРЕНДУМА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ, НО ПРОДЪЛЖАВАТ, КЕФ ИМ Е...

61

ДА ПИТАМ

преди 4 години

ОНАЯ РУСАТА КРЕСА, ДЕТО 2Г ПО ТВ КРЯСКАШЕ СРЕЩУ ГЕРБ КЪДЕ Е? ААА, ХВАНА ТОПЛОТО МЕСТЕНЦЕ В БРЮКСЕЛ И СЕГА НИКАКВА Я НЯМА... ТЕ ТАКА СА КОМУНИСТКИТЕ. И ТАЯ Е СЪЩАТА.

60

погр.ебален агент

преди 4 години

С други думи: *** отива при другите ***, *** взаимно се привличат и правят партия. Познайте коя? Започва с "Г" и завършва с "РБ"!

59

агитпроп

преди 4 години

Няма да гласувам за Фандъкова, защото заради нея в столицата няма обществени тоалетни. Хората ходят по улиците напи*ани, или пи*аят по улиците, по входовете на кооперациите, в храстите и навсякъде мирише на урина!

58

дедо Ви

преди 4 години

Мая !!! Умната с това вмирисано гориво именовано RDF! Да не вземеш да го докараш и гориш в ТЕЦ София. Умната че ще те проклинам до десето коляно!!!!

57

Мая, спри се !

преди 4 години

Как не се усеща Мая Манолова, колко низко пада заради напразните си мераци да става кмет на София ........ Самата тя знае, че няма шанс !

56

Анонимен

преди 4 години

Изборът въобще не е труден ако човек помисли малко.

55

MaйMyнaтa

преди 4 години

Софеянци са у шах. Иэборът е труден, но те ще оцелеат олее

54

Анонимен

преди 4 години

Толкова безсрамни станаха богатите крадци че за тях няма нищо невъзможно . Щом вече поляната на киноцентъра я обявиха за частна собственост и заградиха с мрежа скоро парк Витоша ще е частен.Подобно в Радомир наглеца Паргов дето отрочето му е в парламента загради язовир извор като частен Време е да бутнем и правителство и огради.

53

фатмака

преди 4 години

Манолова, ако те изберат за кмет на София трябва да имаш екип.Къде е този екип?Не се надувай и прави на незаменима.Къде ти е екипа от общински съветници за да направите промени към по-добро за София.

52

Анонимен

преди 4 години

Искам да спре безразборното строителство.Да се разрушат построените с купени разрешителни и да се заменят с терени към Кремиковци и посока Ихтиман. Да се разширят улици да има повече паркове и зелени площи, да има детски градини и училища. Най добре е да има и държава , но това засега е само мечта.

51

Така е ..

преди 4 години

До ууу 46 Изборите са вид референдум.Който спечели работи , останалите мълчат посрани.

50

ПроСото

преди 4 години

Ако можеха да се решават проблемите само с думи и фрази, то Мая е най подходящата...

49

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

48

БОЕЦ

преди 4 години

МАЯ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ИЗЛИЗАНЕ НА ВЪЛГАРИЯ ОТ БЛАТОТО---ЕС И НАТО СПИШ ЛИ ИЛИ СИ ДРОГИРАНА ТА НЕ ВИЖДАШ ИСГИНСКАТА КАТАСТРОФА КОЯТО ЩЕ СЕ СГОВАРИ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 2--3 ГОДИНИ

47

Анонимен

преди 4 години

Плащам данъци и не искам с парите си да плащам за дебелите кесии на някакви хитреци! Искам тротоари, улици без дупки, без смърдящи кофи, искам чист въздух, парно на реална цена! Няма значение как се казва кметът, а как се чувстваме в града си! И щом досега не сме го постигнали, трябва да дойде друг да го свърши!

46

ууу

преди 4 години

Да се направи референдум за почистване на *** от "Позитано " 20 .