39

Анонимен

преди 4 години

Предлага всякакви услуги,дърта чанта Светлана търси запознанства в Елмаз 0888150352

38

Анонимен

преди 4 години

Чалгата не прощава!

37

Анонимен

преди 4 години

А продуцентите на българските "риалити'' копират простфелските сръбски такива. Тупарев, Андрешко и Иванушка правят същите свинщинки.Брадъра какво беше? Сбириток на плевелите на държавата.Папараци и Кафето на Гала какво е - ми същото-там чалгарките и плеймейтките са на почит.Отвратително.

36

Анонимен

преди 4 години

В Сърбия простащината винаги е била на уважение. тя е повсеместна и навсякъде.Това си личи даже и от изказванията на политиците им,пресата и в общуването на обикновените хора.Шовинизма е смятан за нещо нормално и затова сътвориха свинщините през 90те години.Затова и са недолюбвани от всичките им съседи без Вардарска бановина.

35

,.,.,.

преди 4 години

То от Сърбия се набута и чалгата у нас,от там и силиконовите кухарки обезобразени от пластики.Вече по всички наши телевизии ги канят да си показват грозотията и посредствеността като медиите ги наричат "звезди".Отвратително.

34

дедо Ташунко

преди 4 години

Jedem das Seine! "Всекиму своето", са казали някога националсоциалистите. Отлична публикация на г-жа Василева, за съжаление същите нрави нахлуха и в Родината. Затова си обичат хората тук Славчо, пророк от Учиндол. Да им е честита на българските дечица новата учебна година, а на всички тук - приятен неделен ден. Хора, нека се борим срещи тоталното оп.рос.тач.ва.не.

33

HeinrichHimmler

преди 4 години

Сърбите поне като стане проблем и веднага масата излиза на улицата. А тук всички седят на дивана и гледат телевизия и псуват, чакайки съседа да излезне на улицата, а пък той също го мързи да си вдигне з*дника от дивана. Също така искам само да вметна, че сърбите си пълнят 50-хиляден стадион на всеки мач на националите, а клубните им отбори също се радват на доста голяма посещаемост. При нас все така всеки си е на удобното диванче! Еми колкото и да са лоши сърбите, поне са задружни, а ние ...

32

Додо

преди 4 години

По-добре в крайна сметка е дивата балканска свинщинa на сърбите, колкото и да я гледат я риалититата, отколкото неолибералните, масоноюдейски, сатанински "ценности", които пропонентите на Дойче Веле налагат над християнската цивилизация и европейската раса! По-добре порно, чалга и агресия, отколкото *** еуфория, аборти, содомия, педераcтия, лезбийство (и т.н. да не изреждам всички хора на азбуката - лгбтю...ьюя), мултирасов мулти"културализъм", отворени граници, и т.н. безобразни поразии!

31

Анонимен

преди 4 години

Това си е сръбски манталитет.Изключително невъзпитани хора.Слушал съм ги да разговарят в заведение на съседна маса и не издържах и 5 минути на шумния им разговор.Иначе всички са с претенции за силно вярващи,нищо че псуват Бога.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСърбите станаха европейски по волейбол и смазаха американците на баскетбол, та турски ***, оскотели са викаш, оскотяла беше вашата анкарска зала на финала по волейбол който загубихте

29

Анонимен

преди 4 години

Тая туркиня ли е туркофилка ли е се скъса да обслужва интересите на Турция да не се изправи срещу нов православен Балкански съюз. Всяка година турцинте се увеличават с един милион гладни чеда и им требе земя отнякъде да заграбят...обаче антитурски статии не пускаааа

28

nikonik

преди 4 години

Сменете "Сърбия" с "България" и статията пак минава.

27

Анонимен

преди 4 години

Абе, не се ли оправи една в английския ББ с бутилка? Наскоро загледах някакво по.рно предаване по МТВ - англичани в бенидорм. Само за секс ставаше въпрос, нищо друго. Та...дойче веле не се ли изхвърля малко с квалификациите? Не че гледам сръбски реалитита, просто не виждам смисъл от статията. Навсякъде по света масата гледа тъпотии, добро утро.

26

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са оскотяли почти колкото алкохолиците !И вървят по техният акъл, краят е ясен...

25

Анонимен

преди 4 години

Там само върба ги оправя

24

Анонимен

преди 4 години

Те сърбите са си деградирали по принцип Фолклора им е чалга псуват се на Бог ...абе ако изкаш да опишеш простотия Бой Еб.не и Сръбска музика

23

Холивуд

преди 4 години

До АТАКИСТДори да е истина това което е казал, никой няма да му повярва.Виж къде е сега Чарли, бори се за живота си и наркотиците.

22

Анонимен

преди 4 години

У нас е същото Пробват се да деградират младите хора.

21

Анонимен

преди 4 години

До АтакистДрънкай си там ...

20

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

ДО 16 Избегалият , стига рева бе ! Знаем че милеете за България като се преоблечете в носии по празници(като за Хелоуин) . Ядеш чужд хляб ,пиеш чужда пивка ,ама все кълвеш колко лоша била България затова си избягал. Прощавам ти че си изменник и продажник .САМО ГОСПОД БОГ МОЖЕ ДА ТЕ СЪДИ .