69

кккк

преди 4 години

прилича на Брайвик.Вайт пауър."Зеленчуци" не обичат.

68

Хъммм

преди 4 години

предполагам в съда са доказали , че не ударът нанесен вгръб е бил фатален. същото като при случая във Враца , двамата братя му вкараха два тупаника на малкия и той умря, но в съда се доказа че си умря от болестта която има от много години а не от шамарите.

67

Танер

преди 4 години

Къде са тия дето се опшакват от бг правосъдието 6 години за убийство

66

Сс

преди 4 години

Все повече ми харесва Брайвик...

65

Анонимен

преди 4 години

както руските шпиони в България, така и американските в Бавария нямат нищо общо с убиеца. Това *** е плод на метастазното им англо-поведение на отритнантите колониялисти. Бият ги навсякъде по света. Но англетните хулигани са единственното бойно племе на островите, на другото им казват гениталмени

64

Анонимен

преди 4 години

Ай честито, след 6 години още един ще убие.В нормална държава една инжекция и айде...

63

Анонимен

преди 4 години

Нали се сещате за отровения от руснаците. България си мълча. Не притисна Москва като другите от Източна Европа Полша Румъния.

62

Анонимен

преди 4 години

Те като знаят, че в България руските шпиони ги хващат и още същия ден ги пускат. Какъв авторитет имат българите в Англия.

61

Бай Ганю

преди 4 години

Вместо да "умувате " върху ингилизкото правосъдие вижте кво става с нашето. А между другото и нашите съдий щяха да дадат подобна присъдата за смърт настъпила по случайност и нежелана или непридвидима от извършителя. Жалко наистина за човека, ужасна е трагедията от тая нелепа смърт, но всички сме мъже и когато се наложи се бием и като удариш някого не се знае колко е читав тоя от вътре , може да има заболяване или да е кекав и от един удар да умре. А иначе бабаит....

60

Бай Ганю

преди 4 години

Ваньо...кво предумишлено убийство те гони тебе бе ?! Хората ти пишат че са се сбили , а тоя е бил надрусан. Знаеш ли кво е предумишлено? Или у ваше село понятията нямат значение. Вие У село като се сбиете пред хоремага и вземеш че цапардосаш някой на пияна глава в навалицата това значи ли че предварително си решил да се напиеш , да се сбиеш и да цапардосаш тоя така че да умре? И ако вземе да умре някой щото си му ударил един голям шамар пък той си ударил главата в асфалта тебе до живот ли ...?!

59

Успех

преди 4 години

Ясен знак колко ни искат там като работна ръка. Тея са си робовладелци по душа и ни третират като такива.И то точно преди гостуване на националния им отбор, дано да няма отмъщение колко и да ни се иска не е правилно освен ако не е тоя гад от снимката.

58

гражданин

преди 4 години

Англичаните силно ни мразят. Те са наши врагове, начело с прасето уйнстънчерчил.

57

Анонимен

преди 4 години

Живея от дълги години в Лондон, законите са различни /тоест/ съдията който определя присъдата осъжда ако е чужденец 20 години да лежи за убийство, ако е англичанин да лежи 6/7 години за убийство.А, закона в Англия е 6 години затвор за шофьор който кара пил алкохол или употребил наркотици. Е, какви са законите в Англия , за убийство 6 години , за пиян шофьор 6 години.Загубена държава.

56

рижавия плужeк ?

преди 4 години

рижавия плужeк няма ли да получи завишено наказание , защото е рецивидист

55

Шоп

преди 4 години

До АТАКИСТШопе, ако ударя така някой твой роднина ( а не съм искал да го убивам), а той вземе че пукне, и за мен ли ще искаш само 6 години затвор?---------- Мисля, че много добре разбираш, че не защитавам англичанина. Просто обяснявам как и защо са дали такава присъда. Конкретно на въпроса ти - първо бих ти измъкнал всичко, каквото може по закон. А после ще те очистя без всякакви угризения.

54

Тео

преди 4 години

Има ли смисъл от коментар? Такива са им законите, и ние ги копираме. В Германия един такъв го арестуваха на три години условно - за "забавление" беше ударил едно момиче в лицето в заведение за бързо хранене - момичето се удари на ръба на маса и почина след няколко дена. Та после оня съжалявал - ала,бала и колко не искал и го смъмриха! А такива като тоя на снимката трябва да им дават хляб и вода и да бачкат докато изплатят кръвнините на близките, и тогава да ги пускат - ерго след 20-30 години!

53

Анонимен

преди 4 години

И за това 6 години само... за е би.

52

ogin

преди 4 години

Ингилизина на бесилото

51

Анонимен

преди 4 години

Триесет години след Живков. Във във Външно нещата се движат бавничко с реформите.

50

Анонимен

преди 4 години

Само Паси е стабилен във външно , но за съжалиние сега не е.