112

Анонимен

преди 4 години

Руски език е красив език, с богата литература. За културен човек е необходим.

111

СЕРСЕМИН

преди 4 години

Преди да си изпратят зелените човечета, руснаците винаги организират подобна психоатака. След това изведнъж получават покана от набързо сформиран комитет за национално спасение и защита на православието. Истината е, че в БГ всички учат английски и с Руснаци се говори на английски.

110

Анонимен

преди 4 години

На мен ми изглежда много недалновидно да не се учат руски или други славянски езици задължително, както беше по нашето време. Децата са отворена книга и им е много по-лесно. Комбинацията на западен и славянски после дава много възможности. Обаче тук идва политиката и сега всички учат САМО английски. Те и в Русия младите наблягат на англ-я език. Лятото ги слушам на Златните рускинче и едно нашенче я сваля, ама една свалка, мале мила-развален и недоучен английски снякоя руска/бългаска дума

109

Анонимен

преди 4 години

До до 76"имаше преводни западни учебници"Написаното на руски е много, МНОГО повече от "преводни западни учебници"

108

Анонимен

преди 4 години

До до 76"По телевизията имаше години в който излъчваха руските новини,"Пълни глу пости си надрънкал и този път

107

Анонимен

преди 4 години

Ако още от първи клас се учи английски,а не немски след 8-ми клас до 12 може да се научи само руски.За немски вече е късно.С течение на времето хората знаещи руски ще намаляват,защото младите не го предпочитат.Но на мой колега дъщеря му точно това работи в САЩ-превежда от руски на английски. И печели добре защото тм руски много малко хора знаят.

106

до 76

преди 4 години

Ти не знаеш как беше по рано.Преди 1989-та в окръжните градове имаше руски книжарници.Книгите бяха евтини и имаше преводни западни учебници наистина много добри.По телевизията имаше години в който излъчваха руските новини,а и руски филми.В същото време преди нтернета почти никакви книги за четене на английски или немски нямаше.Всичко само на руски.За Чернобил съм научил от Би Би Си -имаха предавания на български и то седмица преди да кажат официално!Желязната завеса беше и информационна.

105

Притегателната сила

преди 4 години

На рассиката е колкото на животно размазано на магистралата. Подминаваш го със съжаление ... и известно отвращение.

104

Лайняната кочина

преди 4 години

Е изконен враг на България!Изгонване на пасоля на РушкатаКочина и отнемане на българските падпорти на всички граждани на РФ !Да живее България!

103

Анонимен

преди 4 години

То самото име (газета) говори що за лигаво и грозно звучене има руския

102

Анонимен

преди 4 години

руския е грозен лигав език и звучи сякаш някакъв гей мънка Особено смешен е когато почнат високо парни фрази

101

Анонимен

преди 4 години

До 103Говориш като някое паки, което не знае къде се намира ...

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А и в Турция върви руски и английск"Имах предвид в Анталия - еднакво добре можеш да се разбереш на руски и на англ. Другата част на Турция не познавам и нямам желание да опозная.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Само в района на Анталия има над 40000 омъжени за сервитьори,таксикаджии,и всякакви каквито намерят."Всички русофоби лъжат като за последно, на друго няма какво да разчитат, а турците русофоби особено.Проста проверка показва, че в Анталия живеят общо 6 343 чужденци, мъже и жени, от всички народности. От тях надали има и една рускиня, омъжена за сервитьор. Турският е грозен, неблагозвучен език, тромав, труден за европейци, особено славяни. А и в Турция върви руски и английск

98

Анонимен

преди 4 години

В русия все по търсен за изучаване е турския.изучава се най вече от рускини.Само в района на Анталия има над 40000 омъжени за сервитьори,таксикаджии,и всякакви каквито намерят.

97

Анонимен

преди 4 години

Всеки език е полезен. Аз говоря четири и изучавам други два. Руски знаех добре и много ми помогна - навремето толкова безценни неща съм прочел на руски. Мога да кажа, че без руски език образованието ми нямаше да е същото. Да не говорим, че и преводите им и изданията им са по-добри от нашите. Определено това е език, който си заслужава да бъде научен.Език обаче учудващо лесно се забравя, ако не се използва, дори роден. Каквито езици знаете, поддържайте ги.

96

Ники

преди 4 години

Долу ***!

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"РУСОФИЛИ- НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА РУСОФИЛИТЕ- ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА ПРОТИВ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ..."Ooo, тоя е същият ***! Само си е сменил джендъра

94

Скептик

преди 4 години

Езикът е еманация на нацията. За жалост Българският език постепенно се обезличава. Вчера махат падежите, днес махат ь малък, утре ю и я, после уеднаквяват членуването и накрая сменят буквите. Само една западаща нация може да го позволи. Очевидно Руската нация преживява Възраждане, което не се харесва на "новите" европейци без дух, род, родина. Езикът е основата, след това идват технологиите. Но ние и там сме кухи.

93

Анонимен

преди 4 години

Руският е много полезен в Китай и сев. Корея.