13

Анонимен

преди 4 години

Ама той не така ва за как во ти пислите изскам дами кажете кой пастор помага за болните и бедните и задецата кажете ми защтото давикажали нешто той изпратен от бог да помага за хората и той го прави кой пастор ще го прави кажете ми защто то ного пастори имаме изскам дами кажете кой от сичти пастори помагат за хората

12

ГЛАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПЕДОФИЛ

11

До 4

преди 4 години

Спи спокойно. В ареста се ползва със статут на "Чужденец" и е абсолютно сам.Никой нищо няма да му направи. Интересното е, че през 2016 г. е екстрадиран за Бритиш- по това време е задържан в ареста,за същото деяние.Къде са заспалите службички, че при завръщане за пореден път са проспали един псевдо пастор?Всъщност,той никога не е бил богослужещ индивид,а си е жив измекярин,който използва вярата на наивници,за да се запасява със свежа кръв!***, който служи на секта!Вжното е,че си плаща за тов

10

SS

преди 4 години

Тъпанарите от "днес" за свобода на словото, нещо чували ли сте? Или щом се отнася до определен етнос винаги трябва да сме политкоректни?! И да триете коментари, никога няма да можете да изтриете това което хората мислят и казват на глас!

9

:-)

преди 4 години

До Само ВяраНяма бог, следователно няма и божи хора, ама има ***, които им вярват. Заведи децата си при "божия човек", щом толкова му вярваш!

8

Само Вяра

преди 4 години

Долу ръцете от Божия човек. Той служи на Бога, който е над всички нас. Какво разбирате вие? Това трябва да е някоя либерална пропаганда с цел да се очернят Божийте раби, който Му служат вярно. Уповавайте се на Всевишния и Той ще ви благослови!

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТОЗИ ЧОВЕК ЛИ Е

6

:-)

преди 4 години

До АзСлед 15 г ще им го върнем да си го пуснат. Ама дали ще си го искат?

5

Анонимен

преди 4 години

Спокойно народе, тоя името му се разчу заради на БиБиСи репортажа за българското безхаберие иначе никога нямаше и да разберем.Какти виждате имената и адресите на педофилите се пазят в тайна както и техните снимки защото най тежката присъда която могат да получат у нас е условна.По тази причина те са абсолютно навсякъде.

4

Анонимен

преди 4 години

Сега, в ареста ще го продухат. Да няма проблеми със запек и хемроиди

3

само да попитам

преди 4 години

На тези малолетните, родителите им няма ли да дават обяснение защо в 6ч. сутринта не са си вкъщи, знаят ли къде са били и какво са правили? Да не се окаже, че те са ги изпратили там за няколкото лева...

2

Анонимен

преди 4 години

Алооооо другарю председателствуващ напълнихме се с педофили бе Барато кво стааа бе. Имам деца които ходят сами на училище. Да започвам ли да ги чистим педофилите или да чакам разрешение от главнокомандващия парада.

1

Аз

преди 4 години

В Англия ще го пуснат , там не вярват на присъди в страни от 3я свят :)