17

Гонзо

преди 4 години

Юрданке, пусни трамвай ***.........Или се махай там от където си дошла. 1,5 млрд. лева имаш и Нищо. Много Крадеш Юрданке.

16

Анонимен

преди 4 години

о не вземат да ремонтират тия тари ж п линии ами ще правят вело алея явно пак ненкави пари ще прибират

15

БДЖ София

преди 4 години

Нагли софиянци окрадоха парите ,селата нямат канализация и пътища,линейка неможе да стигне за болни хора и т.н.ТЕЗИ ГЕРБ строят да се пукат от хвалене.Колко неща правя за София с чужди пари.

14

Избирател

преди 4 години

Фандъкова ще открива всяко преместено паве поотделно само и само да е в обектива, та да ни набиват в главите да я изберем. Твърде евтино, господа от ГЕРБ. В София това не работи. Писна ни от нея и от тъпите й ремонти, за които плаща с нашите пари.Гласувам за Мая Манолова.

13

ПроСоТо

преди 4 години

какви още ТЪПАНАРСКИ "проекти" Фъндъчката ще ПОДАРИ на "ТОЧНИТЕ ФИРМИ" преди да да падне от стола?Давате ли си сметка,"софиянци",че тая след два месеца ще е "посланик" някъде по света,а вие ще й сърбате попарата?

12

ПроСоТо

преди 4 години

браво!..КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС!!!!!Правите това "велосипедно трасе" и София автоматично става "модерен европейски град",а България-просперираща държава с огромна промишленост,изобилно земеделие,високообразовни и работливи люде!..Да живей!..Да живей!.."ПРОБЛЕМИТЕ СА РЕШЕНИ"!!!!!!!!...."Във секо село-велосипедна алея!"...Така ще преборим корупцията и лошите пътища.

11

Анонимен

преди 4 години

Същото като в Бристол, много добра алея за тичане, велосипеди и разходки.Голямата част от активно спортуващите са се вманиачили до професионални велосипеди.

10

Ниш е България

преди 4 години

Това трасе трябва да се пази за надземно метро.Писна ми от вело-хипстъри!

9

българин

преди 4 години

Първо да оправят тротоарите , че си изпотрошихме палците , пък после да разтягат локуми !!!!

8

Анонимен

преди 4 години

много моля Тая да не прави Нищо ! да не подписва Нови договори за Нищо ! Какво са се разбързали с "проектите" ,-да се приберат комисиона бърже? ,че след изборите се не знае

7

Waffen SS

преди 4 години

Това трасе може да се използува за широкорелсов трамвай с няколко места за разминаване.Трасето пресича на две нива три оживена булеварда"шипченски проход" до БАН,"Цариградско шосе-При 4-ти км,"Драган Цанков"при Интерпред и след това край Токуда до Хладилника както вървеше влака.Това трасе ще може свързва и трите метро линии/.При БАН,отклонението от 3-ти метр.диам.,при Интерпред Първи метр.диаметр, а при Хладилника -втори метр.диам.Все пак това трасе е било част от околовръстната линия едно време

6

Че то имаше такава

преди 4 години

До Само питамИмаше една групичка колоездачи около Жоро, веломеханика на националния отбор по колоездене, лека му пръст. Та те редовно караха от София до Пловдив, и къде ли не, по магистралата. Не бяха случайни хора, колоната я пазеше отзад една S-класа, за да не ги отвее някой завеян в аварийната лента. Имаше и заможни колоездачи. После хапваха в с. Марково и се прибираха обратно към София. Даже там им пееше Мара "Отварачката".Има велосипеди, които струват по 10-15 бона с подобренията.

5

Ако стане, ще е умно

преди 4 години

Тези "велоалеи", които всъщност са намацани с боя ленти по автомобилните шосета и пешеходните тротоари са пълно безумие.

4

Анонимен

преди 4 години

По околовръстната линия която вече не съществува щото мутрите я унищожиха и предадоха за скрап може да се стигне с велосипед до всички около градски квартали. Без нито за момент да се влиза в центъра. Безопасно и за велосипедистите и за автомобилистите. Това можеше да се направи още преди 15 години. Но уви сеяндурите не са запознати с картата на София. Те си познават дълбоката провинция където са пасли оФците.

3

Анонимен

преди 4 години

Старите лапачи с нови обещания... Ако не сте си направили изводите от това което правят 10 години и похарчените милиони с които този град трябваше да блести а не да мънкат и да прехвърлят горещите картофи...

2

Само питам

преди 4 години

Защо не свържете велосипедната мрежа на София с Морската градина на Бургас? Една велоалея край магистралата и готово.

1

Анонимен

преди 4 години

Ама може ли да пускате и влака от време на време, да поразчиства алеята!