70

Амиго на Гуайдо

преди 4 години

До Анонимен 73Крадат да крадат. А на някои са им откраднали ума. Преработвали го в САЩ?! Умнико ти разбира се не знаеш, че най-голямата нефтена компания СИТГО е наполовина руска? Също така не те интересува факта, че парите от петрола минават през руско-венецуелска банка. Но Русия не краде, само САЩ крадат. Нещастен ***.

69

Анонимен

преди 4 години

До Sicht Punkt.....но нефта се преработва в САЩ и всичко им крадат

68

Илия Варна

преди 4 години

Всички тези мръсни провокстивни действия се подготвят от вашингтон. Трябва им на всяка цена Венецуелския петрол, това е. Ако бе в бедна Африка да се оправят, но щом има нещо ценно за крадене американците са на първа линия. ИЗВЕРГИ!

67

Анонимен

преди 4 години

Еее, замина ми евтината дестинация за почивка ...

66

Нищо ново

преди 4 години

На времето контрасите-сомосисти извършваха диверсии срещу Никарагуа от територията на Гватемала, с пари от САЩ, схемата беше "Наркотик-пари-контри". Сега сценарият е подобен - базите за в съседната на Венецуела Колумбия а парите са американски. Даже е по-лесно, защото наркотикът също е там, а не от Афганистан, както по времето на Рейгън.

65

Виденов

преди 4 години

Американците не си седнаха на дрисливите *** най после !

64

u4en

преди 4 години

Тези са щастливци бе ...9 $ заплата . А Ако им пратим Ж.Виденов и икон. " ГЕНИЙ " Р.Гечев от БСП-то .и ще се озъбят ...с 6 $ заплата...и 3$ пенсий.КАКТО ние 96 год .при у-нието на БСП . довело БГ до ПОГРОМ и ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ !

63

Как а

преди 4 години

С любезното съдействие на "Америка за Венецуела".

62

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКА КУБА - МИН ЗАПЛАТА 9 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ- 30 ДОЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА- ПРИ КОМУНИЗМА СЕ ЖИВЕЕ" ЛЕКО", ПОМНИТЕ ЛИ И ПРИ НАС БЕШЕ ТАКА, А СЕГА СЕ ВАДЯТ РУСОФИЛСКИ ОПОРКИ.

61

Анонимен

преди 4 години

АКО БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ИЛИ ЛУДНИЦАТА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ВСИЧКИ ЕВРЕИ-ЦИОНИСТИ ТО ВЕДНАГА НА ЗЕМЯТА ВОИНИТЕ И КЪРВАВИТЕ КОНФЛИКТИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ И НА ЗЕМЯТА ЗА МНОГО ДЪЛГО ЩЕ НАСТЪПИ ТРАЕН МИР,СПРАВЕДЛИВОСТ И БЛАГОДЕНСТВИЕ . -ИНДУСТРИАЛЕЦА ХЕНРИ ФОРД

60

Анонимен

преди 4 години

МИНАЛАТА ГОДИНА ВЕНЕЦУЕЛА Е УВЕЛИЧИЛА С 150% МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ- ДО ОКОЛО 9.5 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ОБЕЗЦЕНКАТА НА БОЛИВАРА СТИГНА ДО 800 000%- ТОВА СА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ РОБИ В НАЙ БОГАТАТА НА ПЕТРОЛ ДЪРЖАВА. ЗА ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЯ СИТУАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ ВРАГ- И ДА ПОЗНАХТЕ ВРАГЪТ Е САЩ, МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ Е 280ЛВ- ВРАГЪТ Е ЕВРОПА И САЩ- ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО.

59

Анонимен

преди 4 години

Питате как се стигнало до това Колумбия и Венецуела да са на прага на война-Отговора-ционистката и сатанистка кашерна говежда клоака-САЩ

58

охо бохо

преди 4 години

"Как се стигна дотам?" -това е риторичен въпрос ! Империята на злото САЩ !

57

Shark

преди 4 години

Как се стигна дотам ли? Ами отговора го има в текста - "Колумбия впрочем бе подкрепена от Съединените щати..." - Ето как се стигна дотам!!!!!!!!!!!

56

Sicht Punkt

преди 4 години

Тоз Мадуро голям ***. Не стига, че при наличието на толкова нефт, принуди народа на Венецуела да мизерства, ами сега золам във война ще го вкара.

55

divide et impera

преди 4 години

Нищо свързано с Русия, нищо свързано с ЦСКА и Левски.Разделяй и владей! Древно римско правило, което е научено най-добре от анго-саксите.

54

Анонимен

преди 4 години

И ТАМ ЛИ РУСОФИЛИ ...ДЕТО МИНЕ РУСОФИЛ ТРЕВА И НЕФТ НЕ БЛИКВА...

53

Drusi drusi

преди 4 години

Ot tam idvat novite tehnologii

52

Анонимен

преди 4 години

каква война какви пет лева.стига сте писали глупости..тез винаги са си били така заради разни бунтовници дет се крият из джунглите

51

Още факти

преди 4 години

Комунистическия писател на Т.Живков:ПЕТЪР БОБЕВ а не Чорбарски издава книгата:"ЗЕЛЕНИЯТ ВАМПИР"Публична тайна е че окултистът и сатанист Брам Стокър е абсолютно некадърен писател и романът му "Граф Дракула" е нескопосан кич и чалга недоразумениеТа родения на датата 8 като Христо Стоичков и месец 11 е ВАМПИРА станал известен благодарение на късни Холивудски филми и писатели чрез раздухване на нескопосаната измишльотина-Дракула8 ноември се е родил вампира и е зелен