8

Анонимен

преди 4 години

Ейй гледай значи заради едни пръскачки за поливане колко дебела работа стана...Бре,бре,бре...

7

Анонимен

преди 4 години

*** на който КОНПИ трябва да му запорира абсолютно цялото имущество заедно със всичките му роднини близки и свързани лица и фирми и да му се конфискува всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО придобито чрез престъпната му многогодишна дейност , основаваща се на кражби на лични данни ,рекет ,изнудване престъпна продажба на лични данни на милиони Българи години наред използвани за всякакви престъпления от престъпници без никакъв морал .Това животно е чудовище което не заслужава да живее.

6

Слаба адвокатка

преди 4 години

Всеки път като обжалва , киберрекетьорчето получава по-дебело обвинение или по-голяма мярка за неотклонение , май трябва да смени адвокатката .......

5

Анонимен

преди 4 години

E to i tam ima rabota za nego...a moje i poveche da mu plastat za po-malko rabota tam...specialno e proniknal v zatvora mai, a?! Hem si ima i sigurna ohrana, chetnici, bareti, komandosi, djendermeria, mitnichari, popove, daskali, live chat, Wi Fi, shofior, hem nap ne go opipva...

4

спонсор на МВР

преди 4 години

Защо не пускат Тодоров на свобода? Ами ако той се съюзи с опасния пишман-шпионин Малинов и с пишман-превратаджийката Иванчева? И ако тримката, под ръководството на ГРУ (Главно Ракиено Управление) включат и поливачките пред Народното събрание, когато от там преминава чужда делегация, успехът им ще бъде 100 процентов. Поливачките ще предизвикат наводнение, Народното събрание ще потъне в недрата на земята, София ще потъне, България ще потъне, Балканския полуостров ще потъне, Европа ще потъне, светът ще потъне, земното кълбо ще изчезне!

3

Анонимен

преди 4 години

Интервю за работа.- За коя позиция кандидатствате?- За "Специалист по кибер-сигурност".- Носите ли автобиография и препоръки?- На десктопа Ви са.

2

Гута Перчева

преди 4 години

Когато изфабрикуват и третият файл , ще го публикуват и него !Яд ги е , че има и по-добри от предворните програмисти и гледат да ги елиминират ! Не си дават сметка , че с тези си действия ще отвратят всички !

1

Анонимен

преди 4 години

"А.И. разказва, че е собственик на фирма, която се занимава с "известяване на бизнес клиенти на фирми""Аха. Тоест тоя праща спам по цял ден. Бах тва известяване, всички сме пропищели от него.