53

Жена

преди 4 години

Аз пък ако ми се наложи бих направила аборт. Тялото си е мое и избора също. Аз деца не смятам да раждам в тази свинщина и ако се случи по някакви причини предполагам ще го махна.

52

Някоя

преди 4 години

До @37Аз съм медицинска сестра. Когато учех, лекарят, който ни водеше гинекология разказваше разни случаи от практиката си и обясняваше колко небрежни са жените към репродуктивното си здраве. Спомням си за една пациентка, отишла при него с кървене; кръвните били с хемоглобин 6 (не е грешка - 6!). Просто така си ходила месеци наред, на работа и т.н.

51

Анонимен

преди 4 години

Но затова пък имате магиатрали...и един Винету

50

Данков

преди 4 години

До Анонимен 48Ами знам от простотия брато!Не казвам че българките не могат да заченат а казвам че повечето покрай други фактори са стерилни.

49

Анонимен

преди 4 години

Важно е магистрали да има, така каза нашето слънце Боко великия

48

@37

преди 4 години

Гинекологичните заболявания са масово разпространени в България! Една позната гинеколожка която завърши в Германия и се върна да практикува в България ми е разказвала, че в сравнение с Германките Българките са много зле откъм здраве.Отделно, адски много ракови заболявания. Да се благодарим на Чернобил и химията в храната

47

Анонимен

преди 4 години

до 43Какъв си по професия?

46

Анонимен

преди 4 години

до 47Ти защо мислиш че много не могат? Щото са правили веднъж, а някои и повече от веднъж, и после, когато дойде "моментът" се тръшкат че не става

45

Данков

преди 4 години

Нормално, правят си работите докато са надрусани или пияни,когато се осъзнаят е вече късно.Лошото от абортите е че после има риск при жените(момичетата) да не могат да забременеят.

44

Ani

преди 4 години

Аз бях на 36 когато родих детето си.Лежах 9 месеца за задържане, бяха кошмар тези 9 месеца,някакъв безумен ад,ако не изкарах тези 9м ми казаха че шансове за дете са почти никакви,с ходене по мъките може да стане на 50г напр., но всичко мина добре.А позната на 37г която имаше уж нормална бременност и всичко вървеше добре с нея, с детето, влезе за планово секцио и се изгубили тоновете на детето преди операцията и така излезе без бебе.Та такива стъкмистики не казват нищо, само хвърлят едни цифри да всяват определени удобни внушения на тълпата.

43

yes

преди 4 години

да, хората са доста болни, опасно за майката,има доста зависими сред младите, а може и детето да е увредено, не знам защо социалните са много мераклии да задължат хората да раждат увредените деца, след като това се знае предварително, защо се правят такива изследвания ако няма да го маха.

42

axa

преди 4 години

дайте и статистика колко не могат да забременеят изобщо или след колко години лечение,колко са мъртвородени, колко увредени деца при раждане , колко починали родилки, после колко отнети деца от соцалните и така карайте подред да видим цялата картинка, не удобна част, защото след такива статии прокарвате поредните безумни закончета.Ама то кой да схваща нещата, нали в БГ сте все умници.

41

Анонимен

преди 4 години

Как се гледат деца с 700 лв заплата. Като само тока парното и водата изяждат заплатата. По бай тошово време съм отгледал три деца. Запалатата ми беше 270 лв. 1,5 ст за киловат ток, вода 2 лв на месец, парно на пълна мощност 12 лв на месец. Хранителните продукти Качествени по БДС стандарт. 22 ст. кисело мляко от крава а не от палмово масло и нишесте. Прясно мляко в стъклено шише 1 л. 30 ст. Като го сварех каймака излизше от тенжерата. Хляб добруджа 32 ст за кг. Сирене 2,50 лв детски пюрета 50 ст.

40

khxxxxx

преди 4 години

аман от поръчкови статии. пишете че абортите са 5300, от тях обаче 4200 са спонтанен и по медицински причини т.е. нищо не зависи от жената и следователно не са по желание, а са си трагедии за семейството. По желание са само 1100 дефакто което е доста различно от 5300, така че неродените 25000 е чиста манипулация, умишлена. Закон трябва да има да се криминализират подобни внушения.Търтеите в НС да не спят а да действат.

39

Анонимен

преди 4 години

До ivailo Ako ne mogat da zachenat, ima hilyadi deca za osinovyavane brat. A tova che nyakoi nyama pari da si rodi i gleda deteto, ili roditelite ne si kontrolirat 15 godishnite koito se ebat kato nevizhdali, e drug vapros.

38

SS

преди 4 години

5300 убийства,5300 прекъснати живота и съдби.А ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ ЗА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ,ИСТАМБУЛСКИ КОНВЕНЦИИ И ПРОЧИЕ ГЛУПОСТИ.ЖЕНАТА КАТО МАСОВ УБИЕЦ,А ИМА ЖЕНИ С ПО НЯКОЛКО АБОРТА.ЗАБРАНЕТЕ АБОРТИТЕ!!!Освен за определени случай.

37

Анонимен

преди 4 години

На хората не им се раждали деца в престъпна държава? А в Западна Европа да не би да е по-добре с гетата от балкански субекти, араби и африканци? Там децата в по-хубава и по-малко престъпна среда ли ще учат? Слезте най-накрая на Земята. В България единствено заплатите са по-ниски. Оттам нататък простотията вече е повсеместна по Европа и в България не е особено по-зле.

36

Анонимен

преди 4 години

Пак мишмаш! Не можете да приравните спонтанен аборт или аборт по медицинска причина към аборт защото някой не иска да ползва презерватив. Нито пък аборт в следствие на изнасилване към аборт защото гаджето "щяло да те пази", щото не му се ходи до аптеката. При спонтанен аборт, такъв по мед. причини или изнасилване жената няма вина. Така, че хайде да не наричаме жените убийци по презумпция. Детето може да е било желано.

35

@35

преди 4 години

Изобщо не е толкова ясно за тези по медицински причини. Сравнително малко заболявания налагат аборт по медицински причини, а именно гинекологични или сърдечно-съдови. Или ако си на лечение с лекарсва, които вредят на плода (за епилепсия, рак). Или увреден плод. Интересно е да се види наистина какви са заболяванията (и да се прецени доколко са истински) и да се даде разбивка по заболявания. Защото за мен този процент е голям, или са фалшиви, или хората са доста болни. Интересно е от какво, обаче.

34

Приятел

преди 4 години

Ами хората не искат децата им да живеят в страна управлявана от престъпници.Нищо хубаво не ги очаква.Празните приказки на диктатора от Банкя и десетимата клакьори около него, само отвращават малцината останали да живеят в страната ни.