21

до 20

преди 4 години

Обединяват се,защото наивно мислят,че Манолова има някаква стойност,но в последно време се видя колко е !Като омбдусман тръгна добре,но в последната година като омбдусман се изкриви с кухи протести,хвърчащи предложения без анализ ,някой й наби канчето ,че е нещо повече от това което е,има и нещо не дотам чисто около нея .Но само заради и срещу ГЕРБ да се избира е пълна недомислица.

20

Анонимен

преди 4 години

Десен,ляв проект ,ала бала,Манолова е куха лейка и не става.Това, че вдига аларми ,че и лъже ,не е наясно какво се случва в София,дрънка някакви опорки и нищо.Освен това тези които я подкрепят ,предвид миналото и настоящето ,после ще се изядат за постове и калинки.а и се вижда и портфейла на белградския ,не си струва!Както и да е,щом си е повярвала ,нейна си работа,самозабравили се колкото искаш!

19

Избирател

преди 4 години

Щом Мая се подкрепя от леви, десни, от граждани - отвратени от всякакви партии, тя е успешният кандидат за столичани - стига гласуване под команда на партии и партийки. Да избират гражданите!

18

Анонимен

преди 4 години

Този Зеленогорски е напълно амортизиран.

17

Анонимен

преди 4 години

да червеногорски е толкова син демократ ,че чак е червенее бивш служител на дкмс плевен....някои помнят

16

Коментар

преди 4 години

Да стане Зеленогорски кмет. След като затри Плевен, да затрие и София

15

Шопо

преди 4 години

до: Pencho-Ти май нямаш навика да четеш докрай . Плевнелиев е ПЛАТЕН КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР на Районен Комитет на ДКМС ! На тях им плащаха от БКП ! Нещо да кажеш ?Ъ???

14

Да, бе....

преди 4 години

ОБЕДИНЕНИЕ---"ГЮВЕДЖАР"!!ШЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА МАНОЛОВА, ЩОТО ГЮВЕЧА ЩЕ СЕ ДОСТАВЯ В КОЛИ С "ДВОЙНО ДЪНО".... ХАХАХААААА.....АМА, СТЕ ПРОСТИ... ХАХАХААААА...

13

Анонимен

преди 4 години

На последните избори за "дясното" бяха гласували 70 000 човека. И това е някакво обединение. Тамън се обединиха и ся тоя ще ги цепне... хахахахаха.

12

Анонимен

преди 4 години

Искам да се запиша в новия проект на г-н Зеленогорски. Сигурно ще се казва ДБГЕЮВЕ

11

Хахахааааа.

преди 4 години

КВО "ДЯСНО", БЕ.... КВИ 5-ЛЕВА..ХАХАХААААА...ПРЪМОВИЦАТА СИ Е ЧИСТА ***!А, Н. ЗЕЛЕНОГОРСКИ Е ОБИКНОВЕН НАГАЖДАЧ.ПАРТИЯ ОТ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА. ЧИСТО "ДЯСНО МЕНТЕ".....ХАХАХААААА .....

10

ззз

преди 4 години

Да, Фандъка е супр миловидна и симпатична женичка, но за кмет не ни трябва миловидна леличка дето сутрин даже да каже "добро утро" се допитва до разрешение до богопомазания!А и меко казано нагло е за 10 години да не каже нито веднъж "Да сбърках"Щом се случи (почти винаги без нейно съдействие) нещо хубаво тича бъро да реже лентичките, а щом нещата се рaзcмъpдят - веднага вдига ръце: "те другите са виновни, аз не мога всичко да следя!"Крайно време е да имаме истински кмет а не КУКЛА на конци!

9

pencho

преди 4 години

До Шопо, значи не знам как ако баща ти е бил от БКП и ти по подразбиране си от БКП... не харесвам Плевнелиев по ред други причини, ама твоя коментар е достоен да бъде статия във вестник цвик...

8

Ала-Бала

преди 4 години

Как сте дясна партия. Ценостите ви са гейски!

7

Шопо

преди 4 години

Е ,като кажете ,,дясно,, да ме докарвате до смях! Кой е дясното ? Б.Борисов,който на 18 години става член на БКП ?! Цецка Цачева,която е партиен секретар на Окръжен съвет Плевен и благодарение на това получава висше образование в РабФак?! Спас Гърневски ,който беше от БКП,СДС,НДСВ,а сега от ГЕРБ?! Плевнелиев,чийто баща е секретар в ОК на БКП Благоевград,а самият той е платен комсомолски секретар на Районен комитет на ДКМС ?! Дясно ! Егати дясното...

6

Анонимен

преди 4 години

Какво отношение има един истински кмет към лява или дясна политика и какво точно означава ляво или дясно в управлението на един град.Това са общи приказки като евроценностите ,към които "ще се придържа" М.Габриел.Задачата на един кмет се състои в това да поддържа чистотата,да въведе нормална управа в общинските фирми,а не крадлива шайка,да обезпечи функционирането на болници,училища и детски градини.Да не задържа преписки на инвеститори и да не позволява презастрояване.

5

Анонимен

преди 4 години

Нали не ме предизвикваш да се състезаваме кой може да напомпа повече лакове?

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Дясното стана...ляво и джендъра стана...нормален от туй по...убаво няма.

3

Стратег

преди 4 години

От Фъндъчката нема никакъв фъндък;))) Само за Волен има фъндък. Майчето е добър кандидат, още повече, щом е подкрепена и от десни партии. Самото присъствие на Борисов в политиката елиминира и лявото и дясното, обезобрази го. Затова обединението на леви и десни срещу Борисов е най-правилният ход при оформящата се брутална диктатура. Ако тя се реализира, Бойко ще се превърне в абсолютен монарх. Де факто, той и сега си е, само НС и Президентвото му пречат. Досещайте се, за следващите му ходове;)))

2

Анонимен

преди 4 години

10 години стигат на даскалицата. Време е да ходи да преподава руски. И без това учителите вече са кът.