40

STAN

преди 4 години

Чудо голямо. Автопилотът не е нещо ново и космическо. И аз го имам на личния си автомобил, но се изклюва, като пусна волана. В случая Тесла имат напълно self-driving автопилот, което позволява де-факто само да се возиш и не е удачно да му се вярва на 100% въпреки, че при добра пътна маркировка, комуникация на сензорите и камерите с компютъра на колата и добър сигнал от GPS се справя по-добре и от самия шофьор. Возят се заспали - тяхна отговорност!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Много важно че някакви заспали в Тесла.Еми тираджийте дето заспиват в камионите и то без автопилот ?!

38

Вангу

преди 4 години

Така ни се пада,но дано ако има сблъсък то да е с любидел на електрокарите.Ингернет и електричеството съсипаха света.Приказката -света е оцелял защото се е Смял -а не другото-ще излезе вярто.*** и бебе в епроветка ще е бъдещето.вече и он ще закърне дори и една чек.я няма да можем да си направим.Егати света

37

Ddazkdf

преди 4 години

Fake

36

Анонимен

преди 4 години

Вярвате ли че тези спят наистина. Това е инсценирано и режисирано. Няма нормалени хора които да се отпуснат и да заспят при автомобил който вече е катастрофирал при автопилот. А между другото тези автомобили когато им пуснете волана след няколко секунди започват да намаляват скороста. Ако продължавате да не държите волана спират напълно. Също както машиниста на влак трябва през няколко секунди да включва скоростният превключвател иначе локомотива включва защитите и спира.

35

OneOfAll

преди 4 години

Стара новина...

34

Пиян като гръб си

преди 4 години

До Анонимен 26Поне на три ракии си. Нека не си наркоман, но алкохолик си."С наркомани контакти не поддържаЧ"?Постът ти не е на човек, който не е в интоксикация.

33

Анонимен

преди 4 години

Еее,добре съчинена реклама за Тесла.

32

Анонимен

преди 4 години

просто приятел е карал да тях да ги снима, за да стане интересно после

31

По-вероятно

преди 4 години

Жената спи.Шофьорът нещо зяпа в телефона. Да покажат видео.Инстинктът за самосъхранение е по-силен и от инстинктът за размножаване. Не е много вероятно и двамата да спят. Жената спи. Той си цъка нещо в телефона. Снимащите търсят внимание.

30

Абе...

преди 4 години

Да не вярваш. Имат защита. Не реагираш ли автопилотът изключва и колата намаля и спира в аварийната.

29

Хехе

преди 4 години

Хвърчи със 100 км., тая песничка беше преди 30 години на Васко Найденов. Тогава колите хвърчаха със 100, а сега това си е нормална скорост.

28

лс

преди 4 години

а цсека умре але алее

27

Анонимен

преди 4 години

До въпросът еАвтомобилът си има автопилот. Имаше тестове при които на Тесла автомобилите сами се закарваха от точка А до Б без да има водач. Така че това е нормално. Е друг е въпроса че технологията се разработва все още и преди две години по време на тест беше блъснат клошар заради отказ в датчиците против сблъсък.

26

Анонимен

преди 4 години

Абе с клаксон е мислел да ги събуди тоя добрели е. Дрогирани с клаксон будят ли се бе УмникНе знам. За разлика от теб, аз контакти с наркомани НЕ ПОДЪРЖАЧ, защото съм пич!

25

Анонимен

преди 4 години

24 отговорът еНе го позволява, а това са клипчета на разни, които си ги изценират.

24

въпросът е

преди 4 години

Защо автомобилът го позволява, нали рекламираха че има куп уреди и датчици които да не позволяват заспиването на водача .

23

Анонимен

преди 4 години

Абе с клаксон е мислел да ги събуди тоя добрели е. Дрогирани с клаксон будят ли се бе Умник. Тъпан до ухото да му биеш пак няма да го чуе. Кой нормален човек ще има смелоста да заспи в кола която се движи с 100 км. и като знае че тази кола може да катастрофира щото автопилота и нее сигурен. Освен яко дрогирани други нямат такава смелост. Доста народ ще дадат Фира те затова са и направени тези автомобили. Земята е пренаселена и населението трябва да се редуцира. 8 000 000 000 народ са много

22

рфл

преди 4 години

Нещо ново? С какво е по-различно от писане във фейсбук или снимане на автомобилни купета, шофирайки? И при едното и другото, пътя не се гледа. Заблуда е, че докато пише може ако иска и да погледне пътя. Но има моменти в които не иска. Някой/я като му напише много си красива/готин, докато пише благодаря кога ще се видим на живо, с 200км при внезапно препядствие, куче птп, спрял, завой и тн право горе при девиците, мечтата е сбъдната някой го обича =D Но може и нормални да отенсе :(

21

Анонимен

преди 4 години

Дзелке удари си главата в стената 25 пъти че за друго не ставаш , само копираш по цял ден на лаптопа