14

Анонимен

преди 4 години

На Ердо като му опре ножа някъде започва да прави терористични актове и да ги приписва на кюрдите. За обработка на общественото мнение. Загуби Истанбул сега се чуди как да си върне влиянието.

13

Джоко Росич

преди 4 години

Кюрдите са жертва на ПКК! Свобода за кюрдите от лапите на терора!!!

12

Тираджия Магистър

преди 4 години

Сирия е съставена от кюрди и араби няма такова нещо сириец.Е те тия бежанци по ЕС са 90% кюрди виждаме кви ги вършат.Не знам напъна на некой дезориентирани елементи да ни ги представи като некви "бели хора"

11

Анонимен

преди 4 години

Аз пък предлагам Турция да се разпарчетоса, кюридите вече си имат територия. Ако турците са умни ще им дадат независимост, иначе до поколение-две те самите ще са малцинство в собствената си държава.

10

I run

преди 4 години

До ай сиктирВ момента кюрдите протестират против отвличането на млади кюрдски момичета от страна на кюрдски сутеньори от ПКК за експлатация по пещери с червени фенери и момчета за ангария по нарко обекти.Това е наказателна акция на агентите от ПКК против мирните кюрди...

9

Антрополог

преди 4 години

Предлагам да приемем нашите кюрдски братя у нас само 20 милиона са и са много красиви,умни и културни.Узряват бързо почват да раждат на 13 и правят по мин. 10 деца за 20 години България ще стане най-многолюдната в ЕС и ще ни уважават ,ще сме Индия на Балканите...

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 Почти всички са на тяхна страна. Докато Туция не бъде разрязана на европейско/средиземноморска република населена с нормални хора - анадолска теокрация населена с мюмюни и кюрдска населена с кюрди там мир няма да има. Тази страна е населена с несъвместими хора. Като ги сложиш на едно място имаш безкраен конфликт.

7

Пешкира

преди 4 години

До ПешмергаАре ако може не сръвнявай хилядолетна България с пустинно племе без писменност и традиции което никога е нямало държава....ПКК е терористичнаорганизация която рекетира и използва кюрдите за задоволяване на паричните и сексуални нужди на ръководните кадри...

6

Анонимен

преди 4 години

Колкото по малко диваци толкова по добре за хората.

5

Втора легия

преди 4 години

Ерджи потурнака няма спирачки.!.

4

Пешмерга

преди 4 години

Кюрдите се намират в положението, в което се намирахме ние преди 150 год.!

3

За Кюрдистан

преди 4 години

А турските варвари избиват кюрдски жени и деца... Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

2

ай сиктир

преди 4 години

Нещо не се връзва не, че кюрдите са много стока, но практиката е показала, че нападенията им са само срещу военни и сили на полицията.

1

Анонимен

преди 4 години

Още ли има хора, които да са на страната на кюрдите в този конфликт?