13

Анонимен

преди 4 години

Обединена ирландия, много ясно.

12

замислете се

преди 4 години

Замислете се - причина за различията в религията на двете Ирландии е Англия, която някога се скарала с папата. Лондон и днес е застанал между двете Ирландии, разделяйки ги. Те са разделени, и всеки ход на Лондон е болезнен за тях!

11

Анонимен

преди 4 години

До не е пречкаПротестантите са англичани и си искат във Великобритания, католиците са окупираните ирландци и си искат обединението. Не ги дели само религията тука. Просто са различни хора, едните са колонизатори, другите колонизирани. Като си искат "великобританията" да се махат натам.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7 Да бе, защо в новинарски сайт да има новини ?!?

9

не е пречка

преди 4 години

Нима Ирландия ще позволи религията да я разделя?! Ние имаме българи-мюсюлмани, обаче аз не давам и прах да падне върху всеки, който е български гражданин. Великите сили са отцепили от нас Македония и съзнането на българите в нея е промивано, а аз не отстъпвам - дале се смятат за мякедонци, дали за българи, пак са наши и ние правим тежки усилия за преодоляване на миналото. Религията не е пречка за ирландците да бъдат единни.

8

Жо

преди 4 години

АКО ПЪТУВАТЕ с кола по магистрала в Ирландия, пътните знаци за скорост са в км/ч.Когато преминете невидимата граница със Северна Ирландия, виждате предупреждение, че пътните знаци за скорост са в мили/час.Двете части на остров Ирландия дотолкова са съединени икономически, че всеки ден хиляди камиони със стока пътуват безпрепятствено в двете посоки. Ако се направи граничен контрол, ще настъпи хаос в доставките.

7

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с това ?

6

Анонимен

преди 4 години

това не е фейк. информацията е вярна, само заглавието е неточно. навремето като чертали границата с молива в някой лондонски офис, са я прекарали през 5-6 села, по средата. гледах един собственик, на който склада му се пада в ирландия, а магазинът в британия - ругаеше как може сам да си слага мита на стоката, която вади от една врата и оставя на щанда. нещо като последните силистренски блокове, които ако духне вятър, прането им пада в румъния :)

5

Анонимен

преди 4 години

Англичаните разбраха какъв си го набиха и сега се чудят как да увъртат така, че да не излязат от Ес скоро :)

4

ДС

преди 4 години

Време е да положим началото на КРАЯ на Британската империя.

3

Анонимен

преди 4 години

Да си копат картофите и да не ритат срещу английският ботуш, иначе лошо им се пише

2

Анонимен

преди 4 години

Поредният фейк.

1

Анонимен

преди 4 години

Най-разумно е да са си на своя остров.