20

Съвет

преди 4 години

До гражданин 7 А жена ти ? Я провери.

19

Отговор

преди 4 години

Факторите любовник и любовница. Действа безотказно.А е и интересно. Минаваш в нелегалност като партизанин.

18

Анонимен

преди 4 години

До ГотиноСамо не ме убеждавай, че няма и меркантилни мъже.Има и друго. Когато хубаво, свястно момиче възнегодува от лошо отношение на приятеля/съпруга си и му напомни, че никога не е проявила меркантилност във връзката им, в 90% от случаите *** отговаря "Сама си се оценила така, нямаш самочувствие! Кой ти е крив? За разлика от теб, други жени се държат на положение и си слагат висока цена."Хайде сега, при това положение ти сам прецени, ако имаш дъщеря или внучка, как ще я възпитаваш?

17

Готино

преди 4 години

Меркантилността,която присъства в повечето жени..

16

Анонимен

преди 4 години

Всичко... може да съсипе една връзка...А времето е може би най-важния фактор...

15

Анонимен

преди 4 години

Колко е много? Кръшкането.

14

Анонимен

преди 4 години

До анализаторАми ако мъжът кръшка много?

13

Анонимен

преди 4 години

Мен пък върколашката луна ме събуди преди около 1 час. В прозореца на моята спалня се появява малко преди да залезе.

12

Анонимен

преди 4 години

Характерите. Човекът е по-малко тяло отколкото душевност. Телесната част много не подбира, душевната се разболява, ако не си е на мястото.

11

анализатор

преди 4 години

Като върнем жената обратно в къщи,като роди поне 3-4 деца,няма в женската глава да вее вятър,няма да има възможност за к-рвеене,и семейството ще бъде нормално.

10

Разни варианти

преди 4 години

До Анонимен 11Не винаги.Има хитри и практични хора. Създава си паралелна връзка с лице, с което са се уговорили да си запазят семействата. Срещат се дискретно и брачните им партньори дори не подозират какво се случва. Такива връзки нерядко продължават с години, а понякога - кажи-речи цял живот.Паралелната връзка ще съсипе брак само ако е безсрамно демонстрирана или ако единият от прелюбодейците не реши нарочно да постъпи така, че да се разбере за връзката и другият да се разведе.

9

Анонимен

преди 4 години

"Кои фактори съсипват връзката?"Всички.Всички фактори съсипват връзката.

8

Анонимен

преди 4 години

Когато има паралелна такава!

7

Българин

преди 4 години

Бих добавил и когато приемете половинката за даденост. Също, когато изливате негативизма си вкъщи.

6

гражданин

преди 4 години

Нямам връзка, така че подобни проблеми не стоят пред мен.

5

До .........

преди 4 години

За теб знаем. Потърси спешно помощ.

4

Анонимен

преди 4 години

В моя прозорец току що надникна върколашката луна, която ще ми съсипе съня, ако не отида в друга стая.Затова ще си лягам, а вие тук си се върколачете на тема кой и защо съсипва браковете :))

3

И друго я съсипва

преди 4 години

- За единият от вас се е появила нова любовна тръпка, която го иска за себе си ина всичко отгоре е ловка манипулаторка (може да е и манипулатор).- Констатирали сте, че докато сте заедно, няма да успеете да постигнете неща, на което поне единият от вас много държи.

2

КаквоСъсипваВръзката

преди 4 години

- В най-близкото ви обкръжение има злонамерен интиргант.- Единият от вас има тежък проблем, а другият се дразни от това и не е склонен нито да съпреживява, нито да помага.- Парите не ви стигат, а поне единият от вас не е свикнал да живее в лишения; може и двамата да не сте свикнали на това, защото доскоро сте били дундуркани от родителите си.- Оженили сте се набързо,после първоначалната страст е отминала и всеки един от вас е започнал да забелязва у другия черти,с които не желае да се примири

1

UPS

преди 4 години

Когато токът спре и рутерът угасне и връзката спира.