31

Ant Arctica

преди 4 години

Прогнози за 2100г. - 1,9-2,4 метра покачване на нивото на световния океан.А за последните сто години, увеличението е 16-21 сантиметра, за радост на дамите.

30

Футуролог

преди 4 години

Няма никакво глобално затоплянеВенеция си потъва от поне 200 години и винаги си е бил напълно непригоден за животВенеция е бил финансова и търговска столица на целият свят през средновековието и ако не беше построен от неуки варвари нямащи нищо общо с Рим днес населението му можеше да надхвърли и над 20 000 000 човекаВенецианците непрекъснато емигрират от мухлясълата Венеция от векове и работят за 10 пъти по малко пари в РимНакрая Венеция ще фалира ИталияВисоката раждаемост е проблема

29

Анонимен

преди 4 години

До АМАН!!Точно. Тея са точно като телефонни измамници на глобално ниво. Хвърлете ни едни пари че иначе потъваме/изгаряме/задушаваме се всички. И така до безкрай.

28

Анонимен

преди 4 години

Глобалното затопляне не е проблем за цитираните градове.Те потъват заради прекомерното изпомпване на подземните води.

27

АМАН !!!!

преди 4 години

тези глупости ги слушам от 1980 !!!!!е за 40 години морето не се вдигна и на сантиметура през 2016 Венеция замръзна, което според местните никога не се е случвало до сега гнусните евреи ни събират стотици милиарди данъци за измисленото им глобално затопляне а къде отиват тези пари така и не стана ясно

26

Анонимен

преди 4 години

Абе мани ако Вардаро потопи Скопие...

25

Анонимен

преди 4 години

Според мен от затоплянето планетата ще се пресуши и самозапали.Вода няма да има за живите организми все едно да сложиш лед въвФурна от 200 градуса ко ще намериш след два часа😁

24

Анонимен

преди 4 години

Не стига че превеждате статията едно към едно от чуждите сайтове, поне да бяхте написали в сантиметри годишното потапяне на градовете.

23

загрижен за елита

преди 4 години

Пак се прецакаха богаташите дето си построиха дълбоко под земята бункери . Та да оцеляват там.Пък то наводнение идело. Язък.

22

Анонимен

преди 4 години

Със град Крън какво ще стане,за един приятел питам???

21

Анонимен

преди 4 години

Според предсказанията досега антарктика трябваше да се е стопила.. какво стана? А да.. хората забравят масовите психози и медиите ги рециклират. Кеш Мъни Рекърдс.

20

Много хора се мислят

преди 4 години

За по-умни от мен! Може би, може би! Но не съм видял никой досега да избяга от тухлата за неговата глава! Почивай в мир! А и ножа ти е забит в гърба вече! *** християнин!

19

Глей сега

преди 4 години

Аз с него си нямам проблем, ти ще имаш ... От всичките гадняри на ония свят ти да вземеш нещо от най-злия отмъстителен и печен *** дето за закуска ще те изяде! И с какво оправдание ... Тук да настане земният рай! Не позна! Тука ще има война! И ще пребъде адът, който са другите само и само да те убият теб!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Това пък откъде го измисли? Първо, полюсите не се топят, а второ прогнозират 70 метра покачване. Не че е малко и приятно, но не е чак толкова апокалиптично само по себе си.

17

Ъъъъ

преди 4 години

Проблемът не е че си откраднал. Проблемът е, че това дето си откраднал си го търси един от тях. По-лош е от Джон Уик .... Та да ти кажа да скачаш отнякъде! Дума на английски с три букви _ _ _ ще играем ли на бесеница!

16

Анонимен

преди 4 години

При разстопяване на севрният и южният полюси ще оцелеят само тези които живеят на над 1000 м. надморска височина. Но пък те ще умрат от глад. Така че света е обречен.

15

Уточнение

преди 4 години

Хайде си направете труда като преписвате поне мерните единици да превръщате в СИ. Ако инч, фут, миля са ви любими термини-сменете държавата ии даже континента!

14

Анонимен

преди 4 години

И какво като потънат? София е нависоко.

13

До 14

преди 4 години

Не бери грижа за Русия, пиле! Русия ще се погрижи с няколко посейдона да направи от Чикаго и Лас Вагас морски столици.

12

Анонимен

преди 4 години

Черноморските градове потъват под вода.И под л***на.