11

Анонимен

преди 4 години

..... Спрямо такъв се отнасяй със спокойно равнодушие. Това го побърква.

10

Флиртува с други

преди 4 години

във ваше присъствиеЗначи това все още не е мъж, пораснало дете от мъжки пол, при това доста разглезено. Такъв го остави да си седи при маминка и да се мисли за мъж. Хич не си слагай на сърце това, че не се е отнесъл спрямо теб уважително. Той все още си мисли, че светът съществува за негово удобство.Няма смисъл и да го ругаеш. Самодоволният, безпардонен егоист си намира майстора по много неприятен, а понякога и по болезнен начин.Недей и да му искаш обяснения. Това само ласкае егото му.Спрямо

9

Анонимен

преди 4 години

Миша, Миша... Ако хвана някоя да се опитва да ми рови из телефона и я пиши с намазани ски. Някой чeхъл може и да дава на жена си, ама истински мъж - не. Отделно всеки нормален си има втори телефон за любовниците...Аре да не се дебнем, че ще вземем да се хванем... Отмина времето на общия телефон и общите Фейсбук акаунти.

8

БРАДАТА ЖЕНА

преди 4 години

Ако се изсирa извън клозета-веднага напускам!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Заварвате го да прави секс с друга - не пропускайте този знак.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами ако е агент на ФСБ, пряко към Решетников или през Десиславов, как така показавайте си телефоните ааааааааааааааааа. Няма да се разберем така, спрете вече с тази свобода и демокрация, не издържам, казвам ви.

5

така е

преди 4 години

Показвайте си телефоните и няма да имате проблеми.

4

К'во става

преди 4 години

Айде сега ти като си нямаш, да прецакаш и тези дето си имат...!

3

ха ха

преди 4 години

Толкова много доверие, а един така се разведе два пъти за 5 години, междинните гаджета ги късаше пред публика, през цялото време е с телефон в ухото.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако се следват съветите от подобни статии всички ще се разделят/разведат. Или това е целта?!

1

Teo

преди 4 години

Михаелче, Ако си ми гадже и се опиташ да ми ровиш в телефона, или ми кажеш дай да ти го проверя - вече не си ми гадже! Ще бъдеш изритана като мръсно коте !Пишеш глупости, миличка! Точно защото една връзка се крепи на доверие! Това значи, че и обратното е вярно - никой мъж няма право да рови в телефона на жена си, освен ако не е помолен - за ъпдейт или настройка, например!