17

Бр.Вини

преди 4 години

Средновековна,диващина,вярвате ли че тая прима ще се цвиливилизова а,аз не

16

Jas

преди 4 години

Глупости, изобщо не е снимал нея. Бил е нает да реновира интернета на жилището. Според работните предписания на фирмата му, най-напред е трябвало да снима всички стаи така, както са изглеждали преди започване на реконструкцията, но явно не предупредил за това предвсрително. Принцесата го обвинила, че искал да продаде снимките на пресата и накарала бодигарда да му "обясни леко ситуацията". В СА за бачкаторите има рабски правила, ханъм май е забравила, че не е в Рияд ами в Париж.

15

OMG_Lucker

преди 4 години

Начи ето как изглеждала в действителност една арабска принцеса, а не както я представят Дисни във филмите за Аладин.Ужасна е. Сега разбирам защо *** са така озлобени.

14

Анонимен

преди 4 години

забрана да влиза в ЕС направо, тия няма да се научат да спазват законите. а при тях чужденец ако наруши нещо айде у панделата. реципрочност трябва! като е дъщеря на еди кой си закона не важи ли за нея като за другите граждани на ЕС?

13

Анонимен

преди 4 години

Тая маца колко ли лайка събира от фотосите си ?

12

socialen

преди 4 години

Защо е снимал принцесата без разрешение в нейния дом!?

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ти си болен на тема феминизъм и го виждаш навсякъде.Тази жена е точно обратното на това, което представляват феминистките. Ако не можеш да го разбереш, просто не си напрягай повече мисълта по тази тема и се опитай да забравиш понятието феминизъм. Така ще е най-здравословно за теб.

10

Анонимен

преди 4 години

Тази наистина ли си мисли, че някой мъж ще си направи труда да я снима?

9

муспи

преди 4 години

До До 9 - Напълно съм съгласен с мястото на арабите между диваците - най долното, като се има предвид че диваци са милиардите. Но не трябва да се заобикаля че евреите са още по долни. И като араби са биле на дъното, и сега като азербайджано-тюрки са си все там. Този от когото зависи всичко е безкомпромисен, - съдържанието на всеки стои на лицето му.

8

Анонимен

преди 4 години

И тоя какво и е снимал. Чаршафо или гро, зната мутрология. На тая сопо, ла няма да си хвърлим камо ли да я снимам. Егати и вкуса е имал тоя неанд, арталец.

7

Анонимен

преди 4 години

Типична феминистка... От кога ви разправям, че трябва да има закони, включващи смъртна присъда за такива...

6

Komentator

преди 4 години

Взела е красотата и нежността на баща си!

5

Анонимен

преди 4 години

Егати уродливото лице сгърчено от злоба.ББ с брата на тая ли се целуваше по Великден ?Ах ще се разплача "Днес (Великден) е двоен празник за двата ни народа... " И още подобна плява. Чудя се дали не му е извъртял и една биричка като са останали насаме?

4

Само питам

преди 4 години

Някой направи ли си са провери дали това е дъщерята или сина?

3

бай ганю

преди 4 години

заради върховенството на закона всички искат в западна европаняма кум няма сват всички пред темида там са равнитемида не иска да знае колко кинти имаш а те съди по правилно и неправилно

2

ЖИЦ

преди 4 години

Егати и Прицесата .

1

Анонимен

преди 4 години

Ако беше в България щяха веднага да покрият и заметат под килима!