16

ЕВОА

преди 4 години

Ситият на гладния не вярва , а на пияния съвсем!А налейте по-още едно,щото ще затваряме!

15

чичопею

преди 4 години

Абе остави тая комисия ! Ела да пием по едно!

14

Victimized

преди 4 години

"Те идват защото сте им ограбили държавите,унищожихте техен начин на живот,нямат хляб,дом,медицина!"Това е точно така, но това не прави политиката на отворените врати добра идея.Първо се създава огромно напрежение на религиозна, расова и културна основа.Второ, всичките тези средства за социални помощи, медицински грижи, настаняване и логистика могат да отидат директно за подпомагане на държавите от които идват.Но, видял ли е някой политик от ЕП да лобира за спиране на войните в тези държави?

13

Анонимен

преди 4 години

Те идват защото сте им ограбили държавите,унищожихте техен начин на живот,нямат хляб,дом,медицина!Не идват с радост в чужди страни,а с болка.Природата и хората са в опасност от "европейските" цености,а тя е една- само ПАРИ!

12

Анонимен

преди 4 години

Да бъде създадена комисия за преселване на цяла Африка и мюсюлманска Азия в Европа, като на всеки християнин европеец бъдат зачислени трима преселници да ги храни и издържа.Европейците да бъдат задължени да работят на минимум три работни места за да издържат пришълците, тъй като гостите не обичат да работят, а обичат социал и детски надбавки.

11

Бдинец

преди 4 години

Сигурен съм ,че ако има комисия в защита на африканския и азиатски начин на живот ,на новите ,,европейци",всички ще бъдат ЗА!Нещо повече,даже ще казват колко напредничава и прогресивна идея е създаването на такава комисия!

10

Анонимен

преди 4 години

Вечно почерпените по принцип не са капризни, но и да са кой го пита този *** като е една от многото пионки.

9

Victimized

преди 4 години

Значи относно търговия и икономика, политика на изолационизъм и протекционизъм, но когато става въпрос за преминаване на хора, а с тях една камара други проблеми, бактерии, разни болести по животните и какво ли още не, сме разграден двор, да идва който иска?Тези акъл имат ли? От кога това е начина на Европа, когато ни къпаха със студена вода да влизаме, това не беше условие, не съм сигурен ще проверя, но мисля това не е клауза от договора за членство? Кога точно сме гласували за това?

8

Анонимен

преди 4 години

Този Юнкер вече няма думата.

7

Анонимен

преди 4 години

Тези евр(ЕЙ)опейски мошеници питали ли са юропското стадо,дали такъв е начина на живот на евростадата?!Ама ,наистина всички сме едни стада,щом разни долнопробни пияници,калинки, уруспулки определят как да живее Стадото Юропско!!!Стадо,стадо,или трябва да се събудиш и изметеш тези мошеници,или си слагай въжето на врата,защото,идващите да докажат,какъв е "европейския начин на живот",ще го сложат на врата ти!И с пълно право!

6

Анонимен

преди 4 години

Точно пък тоя дърт peптил ще ми "защитава" европейския начин на живот.Безсрамни лицемери

5

Анонимен

преди 4 години

Юнкер дa си смени името нa Aбдулa фон дер бин aбд aл Aлим и дa се кaндидaтирa. Добре дошли в еврожендърските емирствa.

4

ай сиктир

преди 4 години

Името на комисията си е точно става въпрос за Европа и за европейците, а не за разни нав леци които ишиаса и Меркел ханъм поканиха.

3

Начин на живот

преди 4 години

Какво точно означава Мигранти в този случай?Хора, които напълно законно пребивават в една държава, работят там, допринасят за просперитета на приелата ги държава?Или поредните навлеци от Северна или друга Африка, които напъват на талази към Европа с единствената цел да цоцат социални помощи? Щото последните са също мигранти, или бежанци, ама въобще никой не ги иска, само "полит-коректните" *** политици!

2

Анонимен

преди 4 години

След като приемането на мигранти е част от този начин на живот, да го спазват, а да не ходят по тъч-линията!

1

Анонимен

преди 4 години

Ако името беше Защита на африкански начин на живот...? Тогава Юнкера може би щеше да е съгласен ?!