27

Анонимен

преди 4 години

Заслужаваме си го! Няма по жестоко същество на Земята от човека. Унищожава, замърсява, злобарства, убива дори и себеподобни, дори към тях е най-жесток. Това не трябва ли да се изтрие. Явно е грешка. Време е за ново начало с нови видове и подвидове далеч по интелектуалци и разумни от нас. Лека нощ!

26

Ссд

преди 4 години

Русия добре че открадна технология от Германия след втората световна за да си направят ракета а след това откраднаха технология от САЩ за да си направят атомна бомба така беше с със производството им на коли а сега свта е на път да открие изкуствен интелект докато Русия разработва процесор. За съжаление война няма да има и Русия го знае за сметка на това ще изостанат във времето си а след 100г ще е една бедстваща територия

25

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

24

Анонимен

преди 4 години

До 29 Анонименнезабравяй , че софия е мишена при война и пишейки за част от секундата ще полетиш към вечността

23

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки на един празен руски министър. Русия отслабва с всяка изминала година. Икономическия и дял в световната икономика намалява драстично а от там и нейното влияние в света. За да компенсира тази тревожна тенденция на Русия и остава единствено да ръси заплахи за ядрена война разчитайки че това ще накара останалия свят да се съобразява с Русия. Напразни надежди на едни празни стратези.

22

Анонимен

преди 4 години

Другарю Рябков за цялата какафония е виновен другарят ви с белега на черепа Горбачов. Когато предаваше соц лагера на скрелотика Рейгън този с белега беше заслепен от милионите които му дадоха. Самоунищожи се и предаде милиони хора от източна европа на западняците да им слугуват. Защо унищожи СИВ а НАТО го остави да командва света. Сега този с белега на черепа разбра какъв автогол си е вкарал но уви квадратният е вътре, но не на него а на простолюдието. Милиони умряха в мизерия.

21

Анонимен

преди 4 години

Дано!Близкия Изток, Африка и Южна Азия са дно добро начало а ядрени удари. След това още. Западна Европа и Щатите също. Поне 5-6 милиарда ако умрат ще е добре. Останалите ще се върнат в първобитно-общинния строй.

20

Антон

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Това е любимата тактика на руснаците още от времената на СССР. То не бяха Буревестници, Булави, Искандери, Кинжали, Посейдони и прочее. Всеки ден новина за изпитанията на някакво ново чудо-оръжие. Путин даже вече не се прикрива и открито заплаши Европа, че могат и ще използват тактически ядрени оръжия. Това ако не е ядрен шантаж здраве му кажи.

19

Анонимен

преди 4 години

Спокойно! Няма да има ядрена война!Всички знаем, че една шепа хора, окъпани във власт и пари се имат за всесилни и искат да затрият 90 процента от населението на Земята.Измислиха го най-накрая: Пускат 5G на цялата територия, което е една огромна микровълнова печка, укриват се в бункери и след като изпече хората излизат, а какво ще правят след това ... ?

18

Тео

преди 4 години

И вие какво направихте? 20 години само мрънкате и гледате как запада си развява коня - Афганистан, Косово, Либия, арабските пролети и чак като стигнаха Украйна се сетихте, че май-май нещата стават напечени! Въпросът е защо? Амо много ясно - със сталински комунизъм се видяхме до къде стигнахме - гола вода! Двадесет години спахте и сега запада ви бил виновен, че заплашва с ядрено оръжие! Ами ще правят каквото си щат, щом няма отпор! Това е естествено! Няма ли конкуренция има упадък!

17

Анонимен

преди 4 години

На политици нямам доверие.Пишат се разни статии, че извънземните са зачестили посещенията си при започване на ядрените опити. Може би, ако на тези на върха не им пука за Земята, на някой друг му пука. Та освен на извънземните да се надяваме да спрат тази лудост...

16

археолог физик

преди 4 години

Ще оцелеят дълбоководните рептилии.Червеите и ***.Това вече е ставало преди 800000г.

15

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха ! Крадецът вика -дръжте крадеца .

14

рфл

преди 4 години

Просия като огладнее почва да дрънка с оръжията. Вижте ни и изпразвайте джобовете. Явно тактиката на НАТО работи. Руските земи ще се разпокъсат и народите ще са свободни, киргизите ще танцуват върху руините на Кремъл. Олигарсите ги чака бесило, те са хитри но са некадърници. 300млрд износ, от които 290 са от газ, нефт и въглища. С толкова готови пари годишно, дори един таксиджия да бяха сложили да ги управлява, стандарта им на живот щеше да е по-висок!

13

Чалгарин дудаев

преди 4 години

ДА ИЗЧАКАТ ДА СИ ИЗПИЕМ ВИНОТО ОТ НОВАТА РЕКОЛТА И ТОГАВА ДА СТРЕЛЯТ

12

(-_-)

преди 4 години

Крайно време е! Много гaд се навъди по тая Земя!

11

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

фсичкиштеомрем.

10

Анонимен

преди 4 години

Путин е Антихристът, а тези са неговите дяволи.

9

бай ганю

преди 4 години

има таратанциподобна опасност няма тя е само в плямпанията на едни другари на изток

8

Анонимен

преди 4 години

При ядрена война победител няма има само губещи! За съжаление и ние ще го отнесем радиацията не прощава никому!