59

Анонимен

преди 4 години

За възстановяване на дробовете да взима АФА синьо-зелени водорасли, подхранват и съживяват клетките. Ама няма кой да му каже.. Желая здраве на всички!

58

Анонимен

преди 4 години

Продължение - пропилен гликолът е ползван десетилетия преди е-цигарите по същия начин за получаване на дим в театъра и концертните ефекти, и то в много по-големи количества от е-цигарата. Данни за белодробни заболявания на музиканти и концертни работници, причинени от тази употреба, няма. И сега с тестовете не можаха да докажат такова действие на основата на течностите и се хванаха за ароматите.

57

Анонимен

преди 4 години

Това не е стандартната цигара, в което тютюнът или каквото е там изгаря, и вдишваш основно естествени съставки. Това си е малка химическа лаборатория....Оле, хора. Димът на естествената цигара съдържа 4800 различни химикала, 90 от които доказано канцерогенни. Освен тях тютюнът е пръскан с пестициди, овлажители, за да не пада от цигарата, консерванти, за да не мухлясва, овкусители и кой знае какво още. Основата на течността на електронните са два химикала - пропилен гликол и глицерин.

56

Тренирал бил

преди 4 години

Хахах, тренирал борба, тоя е слаботелесен. И жените ще го бият. Явно само на цигарките е налягал...

55

anon

преди 4 години

Американците масово са на Адерол и пушат THC вайп. Голяма мода голямо нещо

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Ако изпиеш над 8 литра вода на ден,ще умреш от ,,воден удар''.Клетките се пръскат,и се получава верижна реакцияКултуристите три седмици преди състезания пият по 20л вода на ден.Лично познавам такъв човек.

53

Анонимен

преди 4 години

Ох, бе, писачи, за пореден път ще уморите хората от смях.Значи този човек е жертва на "новата болест, свързана с "вейповете" /каквото и да значи това, и веднага след това пишете, че "експертите не знаят от какво се причинява това заболяване".И кое е "това заболяване" в крайна сметка? И в края на краищата знае ли се или не от какво се причинява?

52

Gregory House, MD

преди 4 години

До: номер 37Човече неразбрани, ти правиш ли разлика между панкреатит и рак на панкреаса???Освен това, рак на панкреаса е един от най-агресивните и средната прогноза за преживяемост е 6 месеца! Къде виждаш време да развие метастази?

51

Пешо

преди 4 години

Отказах цигарите преди две години след 30 години пушене по кутия и половина на ден и съм супер доволен.Да ги вях отказал по -рано.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако изпиеш над 8 литра вода на ден,ще умреш от ,,воден удар''.Клетките се пръскат,и се получава верижна реакция.Ако изядеш много сол,също си пътник,захар също.

49

Сп???нс !?

преди 4 години

Това е типичен случай за д-р Грегори , отива пишлемето с повръщане и като го питат "забравя" да спомене че използва ел-цигари, после е казал че пуши, но не е споменал с що за смет ги пълни.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен48то си пише в статията. смесване на течности със активно в-во в марихуана. не се знае как действа това. А и не бих се учудил да е кампания от някой цигарен гигант също.

47

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера как е възможно да има толкова безгранично глупави и безхарактерни хора, които си пушат и си мислят, че е ОК и е безвредно. Без значение електронни или обикновени. Толкова ли няма за какво да живеете - дете, партньор, семейство, приятели, куче? Съвсем ли не ви се живее, че се самоубивате всеки ден. Ако се чудите как да изхарчите 5 лева на ден, излезте на терасата и ги хвърляте от там, все ще е по-добре за вас, отколкото да ги изпушите.

46

Анонимен

преди 4 години

Ами възможно е. Това не е стандартната цигара, в което тютюнът или каквото е там изгаря, и вдишваш основно естествени съставки. Това си е малка химическа лаборатория. Алхимиците така са смесвали съставки, понякога с летален край.

45

Kazan

преди 4 години

Истината е че всеки човешки организъм е съвсем различен, няма едно към едно, генетиката играе и тя голям фактор за развитието на подобни пороци. Много хора казват че всичко е в дозата което е така ама дозата за всеки е различна, едни пушат две цигари и нямат желание или възможност за още , а на други и 40 на ден не стигат, същото е и с алкохола, проблема е че и двете неща за вредни за съжаление, хареса ми коментара по долу и цял живот да пиеш вода пак умираш. Всеки сам си познава организма.

44

o.o

преди 4 години

Най-вероятно понеже всичките са под 21 да са си правели техни синтетични миксове, или от тези най-евтините с аромат на плодов кондом. До сега всички да са измрели от вейп, или това са фалшиви новини, платени от тютюневите гиганти, с цел да припечелят повече от сорта на продукти като айкос и кво ли не.

43

Анонимен

преди 4 години

Чудя се дали тия са се разболели от гаден синтетичен наркотик (май това е общото в случаите, треперенето и повръщането също говорят за това) или историята е измислена. Е-цигарите са на масовия пазар от почти 15 години и аз лично ги ползвам от 7-8. Ако разрушаваха толкова белите дробове за година и половина (това даже обикновените не го могат), досега да сме измрели всички без изключение. Появяват се сходни случаи само в САЩ, и то по едно и също време, независимо кога точно болните са започнали.

42

Анонимен

преди 4 години

"18-годишно момче с дробове на 70-годишен мъж. Заради е-цигарите?Адам едва не умрял, след като година и половина пушил от цигарите"Ами да пуши още година и половина и да си кара със дробове на 140 годишен. Ние какво да направим, че майка му и баща му са първи братовчеди? Пълни глупости. Досега стотици хиляди вейпъри да са измрели, ако имаше и грам истина. Или поне болниците да са препълнили.

41

Анонимен

преди 4 години

Ауу идва удар по електронните цигари май??

40

Доц. Цицков

преди 4 години

леле колко тежко се изпърдях, отвратително е, туй пица супа да омешиш не е добре смрадта е уникална. момчето на *** прилича, иначе като си трови дробовете с химикали ви кво очаквате, ама да, пиар за тютюна сега правятм просто не пушете и не пийте всичко е въпрос на навик, воля и постоянство