11

презуМЦия, Додо

преди 4 години

За твоята презуНКция едва ли някой е чувАл.

10

чарли

преди 4 години

Груба грешка,трябвало е да дойде в България,тук може да понабие полицайте, най много да му наложат глоба от 100 лева-А той бяга в Германия.

9

Анонимен

преди 4 години

Виж, ако беше някоя кафяв - и 50 души да беше избил, щеше да бъде оправдан, че е бил с психични отклонения...Стига глу.пости, бе. По време на ИД в Германия имаше атентат с брадва във влак. Извършителят точно така беше опукан от полицията при опит за бягство на следващата гара. Шефката на Зелените се ожалва във Фейсбук, че как така са го убили, и беше прилично нахранена от народа.

8

Ангела Меркел

преди 4 години

Минус един мръсен алакакбаровец

7

Додо

преди 4 години

Ама разбира се, щом е европеец, християнин и мъж - огън бий! Виновен престъпник е по презункция! Виж, ако беше някоя кафяв - и 50 души да беше избил, щеше да бъде оправдан, че е бил с психични отклонения (не по негова вина), както и че са го радикализирали! Добре дошли в Ада на масоноюдейския, илюминатски Нов Световен Ред! Някой да пусне водата, моля!

6

ХХХ

преди 4 години

Ако тук се случи подобно нещо ...може да върнат смъртното наказание заради полицаите .

5

Анонимен

преди 4 години

БГ е на 111 място по свобода на печата, Чад и Сомалия са на 109.Пропадаме яко и във всичко

4

Гъзьо

преди 4 години

Не му е дала да я яри отзаде и за тва така.......

3

до Авторката

преди 4 години

Копирана Новина от сайта на БТА , и накрая нищо конкретно , Поляка е застрелял преди това 26 годишна Украинка в Полша М/у другото сайта БТА не разрешава копиране и разпоространяване на техни Материали , незнма как така се нарушавата всякакви Права , България е умряла Държава с един умрял и заспал Министър

2

Да

преди 4 години

вземат пример нашите полицаи!

1

Тео

преди 4 години

На скоро на 8 километра от там, където живея, един от новите поканени гости на Меркел посече със сабя друг човек. Клетника случайно минал докато тоя говорил на немски с някакъв негов брат'чед докато оня казвал, че е от Мароко(май беше) а не от Сирия, както се е писал. След като човечеца минал близо до тях тоя го е хванало шубето да не го издадат и го убил съвсем хладнокръвно. Е, разбира се, тия не ги стрелят, щото ще им се сърдят, но в крайна сметка не е успял да запази тайната си!