49

Нане Вуте

преди 4 години

Кажише бай Путише - нане Мечкин майна?

48

ХХХ

преди 4 години

Хайде Навални ,час по скоро вземи влста в Кремал и изчиси Кагебистките *** в Кремъл ,че много мирише ,чак и на нас ни мирище в БГ !

47

Бае ви Прое

преди 4 години

От що го е страх гусин *** бря, кажете ми добри хора?

46

Жиб.

преди 4 години

То и привържениците на Путев трябва да бъдат обискирани, те са още по-общественоопасни и подозрителни !

45

Мишо

преди 4 години

Хубао де, *** не знам защо ме занимавате с тази празна информация!

44

пфу

преди 4 години

Ха така! А претендират заради шпионския скандал у нас!

43

Анонимен

преди 4 години

Сигурно Навални им е раздал парите...

42

Загадка

преди 4 години

За 10 човека - обиски в 36 града?!

41

Анонимен

преди 4 години

Бая долари е раздал

40

Бая долар играе

преди 4 години

Ясно е защо "обискират привърженици на Навални из цяла Русия" - прибират им ДОЛАРИТЕ ...

39

джо

преди 4 години

Те това е Руския Паси. Където не го сееш там никне. Ако се кандидатира нормално, но той никога не прави това , ще видите тогава какви проценти има. Човека е пълно ЛАЛО и единствения му коз е постоянно да го арестуват, да е репресиран ,все да е в медийната вълна. При нашите условия това са партиите от типа ВМРО,НФСБ,АТАКА и други които минаха по техния път. Скандали , пререкания, закани а в крайна сметка никакви реални ползи за народа.

38

наблюдаващ

преди 4 години

За демокрацията на една страна се съди по броя на библиотеките,училищата,университетите,болници и т.н.! Това,което държавата прави за "демоса".Също да защитава този демос, от вредни външни посегателства(така наречени "пети колони").Много либерални демократи у нас не са наясно що е това истинска демокрация.И няма как да знаят,те са закърмени от НПО-та и фейки нюз ежеднвно.Някой обръща ли внимание за държавата,която е построила 900 затвора ,напълно готви(засега празни) със съответните служители?

37

мдааа

преди 4 години

Май в Русия има много повече русофоби отколкото в България?

36

Анонимен

преди 4 години

Откъде чувства Той заплаха, в собствения си дом?

35

Анонимен

преди 4 години

до 32Виж предния пост за другите "грешки на клавиатурата". Не е от клавиатурата, а от задклавиатурното устройство :))))

34

Анонимен

преди 4 години

до 31Шоуто беше направено там защото Руската православна църква агитираше за Путин! Като протест и не е било "софт порн", дори не знаеш какво е това. А, и се научи да пишеш грамотно. Пише се "мюсюлмани" не "мюсУлмани", пише се "осъдени", не "Усъдени", пише се "осъдени по", а не "осъдени под". Такива хора като теб, които изкривяват информацията, са неграмотни и не знаят за какво говорят ще наставляват останалите!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха.............че за какво да ги обискират? Тия на изборите НИЩО НЕ СПЕЧЕЛИХА!!!! Ха-ха-ха..............след "Единна Русия" втори са КПРФ.........ТОЕСТ КОМУНИСТИТЕ!!!! А тия сроски от-репки даже 3 гласа не можаха да спечелят!!!! Бравос..........Русия се развива добре, явно западенския джендъризъм не можа да я обърка!!!! Да му мислиме ние! Всъщност, мисленето не е силната ни страна............щом свинар ни е бил цар!!!!!! За сега да не говорим!

32

Анонимен

преди 4 години

Пустата му клавиатура....Написах/щракнах "усъждам", правилно е осъждамСори колеги, ама случва се!-)))))

31

Анонимен

преди 4 години

То в Русия всеки критикуващ властта завършва в затвора - да си спомним Пуси Раят.----------Хайде, да си спомним Пуси Райът и защо бяха арестувани!!!Това бяха четири никому неизвестни Пусита, които влязоха в православен храм и устроиха " софт порно шоу"!, за което бяха и усъдени под закона за Хулиганство (никакви политически обвинения)Защо например Пуситата не устроиха подобно шоу в мюсулмански или юдейски храм???Щото знаеха, че няма да излязат живи!!!!!!Пусита, ама не са прости, нали!!

30

Анонимен

преди 4 години

Значи американци и англичани си умират да се бъркат във вътрешните работи на Русия с хора като Навални, а иначе пищят от руска намеса в техните избори. Ето това са евроатлантически ценности, ако някой още не е разбрал за каква защита на човешките права иде реч.