10

Анонимен

преди 4 години

Ако продължи в същия дух и след като стане гл. прокурор, България има шанс най сетне да стане нормална държава.

9

Анонимен

преди 4 години

Над 100 юристи са се подписали под призива Висшия съдебен съвет да не избира предопределения за главен прокурор Иван Гешев и да открие нова процедура за приемник на Сотир Цацаров.

8

...

преди 4 години

Значи направете сметка! ЕДИН ДОКАЗЪЛ СЕ КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ ИЗМАМНИК И ДА ГОВОРЯ за иван гешеф, ще ни е главен прокурор! Това как да е, но тоя не успя да натопи Иванчева! Оказа се че нито едно доказателство събрано от този не е доказателство! После тоя същия не успя и с кмета от ГЕРБ и ДПС не успя да го осъди! Ясно е едно тоя е ***! Т.е. *** прави само това което му се плати да направи! При това то никога не е в полза на народа на БГ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА ЗА ТОЯ "човек"!

7

хахо

преди 4 години

Дори и да има доводи човек да е против избирането на Гешев,откакто всичкото криминал излезе на протеста,доводите просто се изпариха.

6

Анонимен

преди 4 години

Защо всички престъпници, олигарси и престъпници скокнаха срещу единствената кандидатура на прокуратурата?Защо Пановите и Христо-Ивановите НПО-та на Цецо Василев не застават зад предложена от Грипен Десиславов кандидатура?Нали на грантаджията-реформатор-"дай-българеец" Христо Иванов 1. му бе дадена възможността да направи съдебна реформа в рамките на НС и той нищо не направи, завалията; 2. грантаджиите на Василев, Малофеев и прочие олигарси поискаха прокуратурата да бъде разделена от съдиите -

5

Криси

преди 4 години

Проблемът не е датата, а кандидатът...

4

Анонимен

преди 4 години

ЕсеCENA?"ИСКАМ" да се включа в надпреварата.

3

Ельоменат

преди 4 години

Кой ли ще спечели на гласуването. Голяма драма ще е.

2

Анонимен

преди 4 години

Човекът на властта в "независимата" съдебна система.

1

Анонимен

преди 4 години

Uspehi sa milizionera