10

Млекар

преди 4 години

В Китай никой не яде сирене, много малко се яде кисело мляко (йогурт) и няма никаква традиция в това отношение. Освен това възрастните китайци имат проблем с лактозата.Обаче там пазарът за детски и адаптирани млека е огромен. Но пък тук в БГ такъв голям производител няма.Дано да се намери някоя бутикова пазарна ниша покрай йогурта.

9

николай

преди 4 години

Няма достатъчно мляко, няма крави, но и малкото истинско заминава за Китай. Не са глупави китайците! Знаете ли какво направиха във Франция? Построиха огромен завод в Нормндия, където е най-чистото мляко и произвеждат сухо мляко за деца. И си го изнасят директо у тях. Био мляко за малките китайчета. И всички фермери хукнаха да им продават млякото, защото предлагат по-добри цени от френските. Сега във Франция не достига мляко за сирене и масло и внасят от другите европейски страни.

8

Анонимен

преди 4 години

До тия преди мен. Първо фирмите не са наши, а руски. Второ млечните продукти са 100% истински. Трето това не е търговия , а политическа поръчка. Казва се да ла ве ра.Парите не са в пройзводителя на поръчката, а в партията или рекетьора.Защото истински се печели ако изнесеш в ЕС. ??????

7

Анонимен

преди 4 години

Ако и за Китай правят млякото със сухо мляко както тук.Няма да изкарат много!-:)

6

Малка подробност

преди 4 години

Не знам дали ви е известно но в Китай не са много популярни млечните продукти.Млякото се консумира само като мляко - натурално за пиене.Те не знаят дори и какво е краве масло . За сирене да не говоримДано ги научим като японците.

5

Анонимен

преди 4 години

Браво !!! Това е пазара в момента, ако го хванат както трябва може да имаме скоро сериозни компании износители.

4

Анонимен

преди 4 години

За износ фирмите работят по други рецептури, а тук пробутват отровна вода със сухо мляко и консерванти.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако млякото е същото като у нашите магазини Китайците ще ви го ударят у главата.. Имам крава правя си кисело мляко, купувам от магазина една кофичка на която пише направено от мляко и го сравнявам на вкус с мойто от кравата. Ами че то е направено с химия и са го сгъстили с Нишесте. Няма грам водичка което означава че няма Булгаркус бациликус. Само българското кисело мляко когато е направено без химия след 12 часа става на Оцет. А химическото може да издържи години без да се развали.

2

ай сиктир

преди 4 години

Палмовото масло ще го пробутат ли или то е за нас баламите.

1

?

преди 4 години

Стига сме изнасяли бели робини да изнесем и палмово мляко!