44

Ха ха

преди 4 години

Новите камери на iPhone 11 отключвали ТРЪМПофобия .

43

Анонимен

преди 4 години

По-голяма глупост не бях чел от раждането си до този момент.....

42

iphone 12

преди 4 години

догодина да добавят термална и ше си го зема

41

Простотиите

преди 4 години

Смисъл от трите камери щеше да има ако едната е нормална, втората е микроскоп, посволяващ увеличение 600-1200 пъти и третата инфрачервена. Това щеше да истреля апъл в небесата.

40

Анонимен

преди 4 години

До 39Освен в гимназията и масово при хората под 30.Умно ли е? Не, напротив. Но продава. В Нългария не е така, но в чужбина, повечето са платежоспособни след 21-2 годишна възраст. В офиса келешата с 1/3 от заплатите на останалите винаги са със скъпи маркови дрехи и обувки, винаги видя последния модел танлет, телефон и лаптоп. После се кротуват, аз за това време правят по 10-20 000 печалба на компаниите. Какво да с е прави ... хората няма да се променят, поне да се възползваме ;)

39

Анонимен

преди 4 години

и 5 камери да сложат все тая, само най отчаяните комплексари продължат да купуват айфони, вече не е 2006, на никой не му пука за телефона ви.

38

Тиквофобия

преди 4 години

Високочестотните радио вълни могат да предизвикат втечняване на мармалада и други разстройства, кифлите да го имат предвид.

37

Анонимен

преди 4 години

Логиката на всички: Иновации, по-ниски цени, подобрения.Apple - Имам 300 000 000 000 долара и съм господар на маркетинга! Мога да правя, каквото си искам!

36

XuTbP5bP

преди 4 години

Не виждам защо се подигравате. Тъпофобията е сериозно заболяване! Като въдя *** човек и ме избва пот, вдигам кръвно и нивото на серотонин рязко ми се понижава. Това са си сериозни симптоми!

35

Ужас

преди 4 години

Страшна тъпотия! А и 0.5x не е увеличение! Това е широкоъгълната камера, даваща повече обхват на изображението!

34

Три пъти

преди 4 години

Божке...жива да не бях! :)

33

Анонимен

преди 4 години

Егати тъпия маркетнинг - може тъпотии да са, но важното е да си в устата на хората. ПС: по темате - тоя път от Епъл са сътворили страшна грозотия. Преди поне дизайна им беше доре.

32

Ельоменат

преди 4 години

Само Джони Син няма фобия от много дупки

31

Ангел

преди 4 години

iPhone стремглаво изостава от Самсунг а от скоро дори китайката Huawei ги догони и задмина не само по продажби но и по качество и функции.Много години бях с iPhone но от 2 години съм със Самсунг S9 и никога не съм бил по доволен .Не бих го сменил още поне още толкова време

30

Анонимен

преди 4 години

Китай откога го има. Хем без трипонещото, с грозните дупки.

29

Анонимен

преди 4 години

Банковата ми сметка има фобия към продукти с нагризани ябълки ...

28

Анонимен

преди 4 години

трипофобия - чудесна предпоставка за няой порно сюжет

27

Анонимен

преди 4 години

Телефоните трябва да имат по-добри камери, защото реално погледнато, това е единстената причина, да си купиш чисто нов телефон. От 2014 насам, всичките са с добра резолюция, всичките са с 4G, ползваме ги за едни и същи 10 апликации. Да, може да има хора игащи Fortnite или PUBG, но честно казно, не си струва инвестицията.

26

Анонимен

преди 4 години

Дупкофобията се лекува чрез управление на автомобил по бг пътната мрежа.Наистина лекува ,но и много дават фира при лечението.Както всяко лечение не е 100%

25

Анонимен

преди 4 години

От 19Не знам защо, не ми харесвате коментара. Аз имам iPad 2018 и го позлвам за да си водя записки и да правя разни скици. Глупавото про струва луди пари, има мнго мощен процесор, но освен ако не играеш игри на него, то цялата тази изчислителна мощ е загубена. Все едно, да си вземеш кола от Формула 1, за да ходиш с нея до магазина.