34

опетков

преди 4 години

До Край В България има много вода, коятпо се пилее безобразно.

33

Анонимен

преди 4 години

Мда, бабата ни оставя хубаво наследство.

32

до 36

преди 4 години

тъй амчи, откъде пари после за нови цър.вули

31

Анонимен

преди 4 години

До крайДобре бе, гледаме! И какво от това ? Не е проблем за нас!

30

Анонимен

преди 4 години

До 31Корпорации изчезват редовно, но не и хората зад тях....

29

Анонимен

преди 4 години

Да ние си имаме всичко и затова ниприеха за да го унищожат и да смеполитически роби.Следят процеса и внимават някъде да непоникнем.С колите и несамо немеца е в скритарецесия и дебне момент да навакса.Фон Де Лаен ще има за задача всичкисредства да ги насочи към германия зада прикрият дефицита.Бокин няма даполучи и цент.Ако нени държаха беднищяхме да купим колите им.wv няма даправи завод въобщеееее!

28

Анонимен

преди 4 години

Абе капиталистите незнаят ли че няма нищо вечно. Винаги е имало възход а след него е следвало падение фалит и унищожение. Я нека се върнат назад във времето и прочетат историята. Ако си направят труда да почетат ще разберат колко много корпорации са изчезнали безследно. Това се е дължало на променящата се обстановка ресурси технологии и др. С автомобилите е същото и не само с тях. Най не променящото е селското стопанство и животновъдството щото 8 000 000 000 гърла трябва да ядат. ..

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Проблема на Нокиа не беше, че американците им показаха иновации. Apple, за добро или лошо, показваше на Google 5 поредни годин, що е то иновация и бяха първи във всичко. Google е жив и здра, а операционната му система е по-силна от всякога.Зорът на Нокиа беше, че си забиха главата в пясъка и си помислиха, че никога не може да изгубят, без значение, какво правят, отказвайки да следват печеливши трендове.

26

Край

преди 4 години

До 26 Ми виж къде сме по водни запаси в Европа. За пиене имаме на корем да, обаче България е с малко вода.

25

Край

преди 4 години

До анонимния отдолу. Разбира се че България ще бъде най-добре като част от силен ЕС които може да стане само с Русия в него. Русия отдавна го иска на Германия просто не и стиска.

24

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като с Нокиа - американците им показаха нагледно какво е това "иновация" - на път са динозаврите от Германия...

23

Анонимен

преди 4 години

До КрайНе знам за кои страни говориш, но имаме предостатъчно вода за собствените си нужди.

22

Анонимен

преди 4 години

До ГеоргиРазликата е, че ние се успокояваме с факта, че можем и смного малко и не правим нищо, за да имам повече и да не загубим постигнатото. Направо си е извинение :/

21

Край

преди 4 години

Ми да не го мислим немеца че добре си живучка НО само преди 70г. Германия беше световна свръхсила -икономически, политически и военно. Сега е регионална икономическа сила и военно и политическо джудже.

20

Анонимен

преди 4 години

Защо хората не си купуват коли? Защото местата, където доходите биха били достатъчно, страдат от някакви скапани наеми от рода на 15-20 евро на квадрат! Леле МАЛЕ! 50-60% от доходи, които само допреди 5-6 години бяха страхотни, днес не стигат, човек да си покрие някакво смешно апртаментче. А ако искаш апартмаентче за трима, рой едната заплата там! Преди наемите бяха наполовина, а разликата отиваше за автомобил и подръжката му.Германия има огромен жилищен проблем.

19

Анонимен

преди 4 години

Вие немеца не го мислете " журналисти"! Той все е на ниво! Аз обаче почвам да " мразя" българина. Че всеки 2 ри автомобил в България е ДИЗЕЛ! И откъдето мине.с " ***" или не газ. Оставя облак черен дим! Ще дойде време и нашите " хитрици" в кошера парламент.Ще ги забранят! Не искам и да чуя за дизелов автомобил лично аз!!!

18

Край

преди 4 години

До 19 само да ти кажа че България хич не е с много вода а е една от най сухите европейски страни.

17

Георги

преди 4 години

Западно европейците свикнаха да живеят в лукс и удобства и всяко сътресение ги плаши. Бтългарина не го плашат тия неща. Ние си произвеждаме храната на село. Вече и тока можем да си произвеждаме. Вода има много в България. Айде накарайте един германец да живее с 200евро на месец.

16

загрижен

преди 4 години

Когато мути закишля(не е добре), Боко вдига кръвно, а Ердо си реше мустака.

15

evropeeca

преди 4 години

ЕВРОПЕЕЦА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СЛЕД ЯПОНЕЦА В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО ЖАЛКИ МАЛКИ И НЕЩАСТНИ!........