138

Анонимен

преди 4 години

0 мигранти и 50% емигранти

137

От бореца

преди 4 години

Доволен като *** в тикви.!.

136

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, че ромите ги извозиха за други държави.Не знам защо поемате инициатива , че вие сте ги премахнали. Мигранти имаше и се усещаше.

135

Анонимен

преди 4 години

Тогава защо София е пълна с араби?

134

Анонимен

преди 4 години

Аз: Халвата се прави от муската, защото орбитата на барбекю соса е зелена.Смаятам, че моето изкаване е по-смислено!

133

Анонимен

преди 4 години

Повечето мигранти като видят условията на живот в България---те просто я напускат.Пък да не говорим,колко Българи се евакуираха от ТЕРИТОРИЯТА.

132

Коко

преди 4 години

Дали е ходил вечер около Лъвов мост??? Баце мисли хората за сляпи

131

baffff

преди 4 години

1.Лъже.2.Лъже безсрамно. 3.Лъже нагло по герберасткомутренски.4. Върховен лъжец.5. Видимо с просто око.

130

Борката

преди 4 години

Мъка, мъъъъка! Хора, докога ще го търпим този!? Не само че няма мигранти ами даже птиците вече не се връщат от юг!

129

Анонимен

преди 4 години

Браво ние сме втората държава след Сирия в която никой не иска да ходи!!!Благодарим ти психар,както и на евтините мАрши,които се продават за една службичка!!!

128

Анонимен

преди 4 години

Убеден съм,че никой от западните ръководители не му се връзва на приказките.Преди много години каза,че остава една четка да се сложи и ни приемат в Шенген.Скоро каза,че не МУ трябва Шенген (журналистите мълчат,но дават задръстването на гръцката граница).Спомняте си,че беше приел да има разпределение на мигрантите (Меркел го боше предложила)и той се съгласи,заради парите.Уж сме добре,а мигрантите не искали да седят тук,в същото време дават по телевизията как МВР ги хваща...

127

Хохохо

преди 4 години

Тоя пък, това за хвалене ли е? Всеки ни заобикаля като остров, пълен с прокажени.

126

Иван Иванов

преди 4 години

Този не спира да БЪЛВА ЛЪЖИ! Центровете дето ги оборудваха с фургони до Хармани са пълни!!!

125

мак

преди 4 години

Огромен стокооборот, а по-точно не можеш ли да се изкажеш? А мигрантите засега не щат да вкусят просперитета в България, но и това ще стане, когато западът съвсем им хлопне вратите и ще ти дойдат на гости. Тогава ще видим, какво приказваш, колко си наперен.

124

ХХХ

преди 4 години

Бойо не си преписвай чужда заслуга ! Едно че има мигранти , а не както казваш НУЛА мигранти .....(пак лъжеш както винаги но споко има хора които ти вярват дори да кажеш че си господ) ...и второто е че мигрантите не искат в България защото тук граждани ги бият и ограбват :) (благодарности на момчетата които правят това на тази пасмина)

123

Естествено

преди 4 години

Спомням си преди време един мигрант, май беше сириец, беше казал че по добре да е куче в Германия отколкото човек в България.Тъй де, браво на Борисов, продължаваме напред.

122

Анонимен

преди 4 години

Е нали вчера имаше новина, че са хванати 17 мигранти, натъпкани в бус! А колко не хващат, никой не знае. И как минават границата, през която уж и пиле не може да прехвръкне?

121

М, да ...

преди 4 години

До 131 АнонименВ даден момент най-лесното е да налее средства в територията и да се зеселят мигранти! За сега ББ го ползват да източи и финансово, и обедляди територията! На ББ това ме е вродено, да е удобна кукла!

120

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че у нас всичко етолкова зле, че дори и мигрантите не искат да се задържат, а само минават и бягат далеч на запад.

119

М, да ...

преди 4 години

Борисов доволен: България е страна с нула мигранти заради взетите мерки-----------------Територията се опразва недраги късогред Премиере! това означава, че ако не днес / тук и сега/, то в най-бризко бъдеще емигрантите ще са основната част на тази територия! Нулува емеграция, но докога бре пъпофиксиран/ съсредоточен върху пъпа си/ Тиквуне?