12

До 14

преди 4 години

Защо ли хората захвърлят стоката в магазина?Бързаш,изнервен,а няма продавачи и касиери за по600лева или те обслужва зелен.Изключение е лидл и метро.Писва ти и защото уж купуваш написана стака,но като я вземеш пълно с ета.Лъжат и хората не купуват тази стока и я оставят

11

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 10 Тези които си описал са като онези в супермаркетите дето вземат стока и я захвърлят където им падне, някъде в магазина. И по тях ходят джусъри да ги събират.

10

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 6 Те не работят за пари. Работят зя Бог да прости.Ей така да си убиват времето.Джусъри , кво да праиш ?

9

Де-Джусър

преди 4 години

Еее, и аз работя за тях! Моята работа е да ги разреждам веднага след джусърите!

8

Анонимен

преди 4 години

До ...А ние произвеждаме ....средния.вие произвеждате само *** на Бузлуджа и в нета. Нормалните хора в България произвеждат блага.

7

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките трябва да бъдат забранени. Писна ми от тях. Карат ги по тротоарите без да се съобразяват с пешеходците, а после ги захвърлят насред тротоара, на метри от мястото, където е отделено специално за тях.

6

Тъпанар

преди 4 години

Джусъри - дрън, дрън! Тийнейджърско оправдание пред мама и тате, за да могат да миткат по нощите

5

Анонимен

преди 4 години

Къде ви излиза сметката да обикаляте цяла София с кола, за да събирате тротинетки? Ако си покриете разходите за бензин - пак добре. Това не е истинска работа. Това е отбиване на номера, за мързеливци, които се плашат от истинска работа и нямат нужда от пари.

4

Анонимен

преди 4 години

Има ли професия Лузър - човек, който губи тротинетките?

3

Анонимен

преди 4 години

Кви джусъри, кви 5 лева. Масово тротинетките не са заредени, масово сутрин няма на стоянките, масово не се прибират...

2

Сам съм си шефче...

преди 4 години

Готино е, че нямаш шеф, нямаш работно време, ти си избираш кога да ги зареждаш, дали днес ти се зареждат, дали утре ти се зареждат, дали изобщо ти се зареждат ......... ОБАЧЕЕЕ... не ми плащат месечна заплата а на обслужен скутер.... и то жълти стотинки, затова бачкам кат' луд и се вра навсякъде за да изпреваря ДРУГИТЕ дето също бачкат кат' луди и се врат навсякъде да търсят скутери.... щото иначе на третата мунута след като ми платят "заплатата" ще си гриза ноктите за закуска/обяд/вечеря....

1

Елемаг

преди 4 години

"Какво работите?-Спедитор съм!А каквооо, спедирате?Краставици!"."Да обичаш на инат"-български игрален филм с Велко Кънев, Бог да го прости.Повече няма какво да кажа!!!