27

така е

преди 4 години

занимават се с глупости либерастите , франция и германия няма да пуснат кокала председател глобално затопляне НЯМА има пренаселеност на земята и игра с търпението на хората ,иии послее ама защо така стана

26

Браво!

преди 4 години

Най-после някой се замисли, че трябва да се запазят и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ЕВРОПЕЙСКИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ! Скакалците ,които нахлуха в Европа, скоро ще превземат всичко и крайно време е неолиберализмът да отстъпи, за се види реалноста и се вземат бързи мерка за запазване на ЕВРОПА!

25

noFreeman

преди 4 години

карима дели... най-френското име... хахаха, добре че ще си ида от този свят докато все още е читав... да ви имам и ценностите... пфу!

24

Анонимен

преди 4 години

еденье и пиенье на чужд гръб тва е

23

EU начин на живот

преди 4 години

"Сега всяко второ *** ходи така в Англия и северна Европа."Именно, точно тези които гласуваха за Брекзит, което потвърждава моята теза за несъвместимостта.

22

9

преди 4 години

Много правилно- това е основен ресор- който не се разпознава в европейския начин на живот или му тежи няма място в ЕС! Забраниха бурките ама сега дай да се огънем за начина на живот...

21

Анонимен

преди 4 години

До EU начин на живот"изключва ходене по анцуг и диагоналка гучи."Ооо неразумнии ... по-скоро незапзнатии. Сега всяко второ *** ходи така в Англия и северна Европа.

20

EU начин на живот

преди 4 години

изключва ходене по анцуг и диагоналка гучи. Незнам дали ще минем между капките.

19

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте, няма да променят името на ресора на гърка. То е за замазване на очите на европейците и сега само играят циркове. След това ще продължат с яко либералболшевишката си политика и изобщо нвма да им дреме. :-)

18

Анонимен

преди 4 години

Голявата лапачка под вънкашност чужда и под име ново.....Аз искам ресор "ракии, салати и мезета в европейски стил и борба с махмурлука"Ама ,де този късмет....

17

Анонимен

преди 4 години

Виновна е либералната идеология, която роди и изгради тези извращения !Трябва да е ясно, че в ЕС преобладават политици, които ненавиждат Християнството, Европа и бялата раса... Точно те сега са "разгневени" !

16

Анонимен

преди 4 години

И кой каза, цитирам че ЕС "трябва да бъде защитник на либералните ценности и образец за приобщаване, многообразие и многостранност"? Аман от хипи-либерасти простотии.

15

Анонимен

преди 4 години

Само смейте да го промените, подгръбноподатливи и разширени пишман евролuбepacmu!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Не случайно Англия напуска ЕС, с това казва стига на мултикултурализма и обезличаването на нациите. Разбира се, че емигрантите променят европейския облик и начин на живот.

13

Анонимен

преди 4 години

То всички наркоми са от шеф на водопад и нагоре

12

мак

преди 4 години

Европейският начин на живот отдавна е застрашен, пък и се оказва, че нелегалните имат само права и много защитници, за разлика от европейци. Европейска ценност е да речем безопасност, но като че ли тя не вълнува толерантния европолитик, важното е гостите да се чувстват добре.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако свалят името на въпросния ресор/"Защита на европейския начин на живот"/, това е символично отменане на правото ти да държиш пушка в ръцете и да я ползваш при нужда срещу натрапници, образно казано! Категорично против смяната!

10

Victimized

преди 4 години

Това ли е най-важното за Европа в момента, главната европейска ценност, споделяна от шепа политици и недолюбвана от повечето граждани, толерантно отношение към бежанците? Същите дето ще съсипят икономиката на ЕС със смукане на помощи и привилегии за сметка на работещите?Смях....

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Европа се подигра с Гърция, а на нас - най важния ресор... - но всичко според заслугите...

8

НЕ!!!

преди 4 години

Либералите нямат монопол върху демокрацията и политическия живот, че да става само това, което те искат!